canim istersen senle yola çıkalım ne dersin?Merhaba canim, tesekkur ederim cok guzel tavsiyeler yazmissin. Motive olmaya basliyorum
Bugun bi hesap yaptim 15 kiloyu yagdan verirsem yag oranim %36dan %20'ye dusucek. O zaman da bedenim bayaa kuculur simdi 44 giydigimi dusunursek. Bu da beni gaza getirdi.
Diyetisyen listem duruyo aslinda ordan devam edebilirim. Burda cok yuruyus olanagim yok ona da bi care bulmam lazim.
Kesinlikle hamile kalmadan kilo vermelisin, yoksa sonun benim gibi olur:) ben 74 ile hamile kaldım. 90 ile doğum gittim ve şu anda 85 kiloyum. 46 beden.yavaş ve kalıcı zayıflamak istiyorum. Ama hamilelik öncesinde kilo vermiş olsaydım ah ah ahhhhh
Merhaba canım... Öncelikle şunu belirtmeliyim ki diyet filan hikaye... Yok onu yemeyi kıstım, yok bunu yemiyorum bu sefer vücudun dengesini bozuyoruz alacağı proteini vitamini tam alamıyoruz. Bi kere seda sayanın bir konuşmasına denk gelmiştim sayan diyordu ki: "o an canım makarna çektiyse yememezlik yapmıyorum. Restorantta otururken sipariş veriyorum iki çatal alıyorum ve gerisini bırakıyorum." Yani amaç o an nefsi köreltmek... Canın çeker o an yemezsin. İleriki günlerde o şey tekrar aklına gelir bu sefer yiyeceğinden fazla yersin. Annem bazen öyle yapar. Pasta çeker canı. O an dilim pasta alıp da pastaneden yemez. Ama birkaç gün sonra bir bakmışsın gün içerisinde dinlene dinlene bir baton pastayı bitirmiş. Velhasıl kelam diyet yapıyorum diye canının çektiğini yememezlik yapma. Nefsini körelticek kadar az ye.
Bu arada bende 80 kiloyum şuan. Bende 44 bedenim. Şuan bende zayıflayıp bir yandan vucudumun sarkmaması için bazı hareketler yapıyorum. Vücut sıkı durdukça bel kalça hepsi yavaş yavaş gider. Bir ara 65 e kadar düştüm ama bedenim aynıydı 46. Yani anlayacağın sporun yanında evde birkaç mekik hareketi yapabilirsin. Tavsiyedir. Tecrübeyle sabittir. :)
canim istersen senle yola çıkalım ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?