Kilolarımla başım dertteee :(

AYSE2004

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
27
0
6
35
İstanbul
BUgün tartıldım 69 kiloyum boyum 1.63
Bugün kesin kararlı başladım diyete ve evde kondisyon bisikletim var akşamları yarım saat de onunla çalışacağım
Bana yardımcı olur musunuz ? başka neler yapabiliriim

Canım öncelikle kesin karar vermem gerekiyor diyete porsiyonlarını azaltman gerekiyor.Her akşam yarım saat koşu bandında koşarsan diyetinde erkili olur...

diyet diyerek başlamamanızı tavsiye ederim.sağlıklı beslenme olarak bakın olaya.gerisi daha kolay geliyor inanın.
az yemeyi öğrenmeye çalışın.göreceksiniz ki midenize ne kadar yazık etmişsiniz.ben su an tamda bunu hissediyorum.bugünümden örnk vereyim ;
dolapta 1 paket açılmamış çikolata ve 1 kg eşimin almış oldugu kadayıf var mutfakta.eskiden olsa o çikolatayıda o kadayıfıda neredeyse bitirirdik.ama ben bugün o çikolataya hiç dokunmadım,kadayıftanda sadece bir çatal aldım.gerçekten yetti.geçmiş günlerime üzülüyorum.hergün hiç birşey yapmasanız bile cıkın 20 dk yürüyün.hem bedenen hem psikolojik olarak rahatlatıyor..başarılar dilerim

Haklısınız.Ben yaklaşık 1 haftadır canan karatay ı uyguluyorum şeker,ekmek,makarna felan yemiyorum paketli ürünler de almıyorum artık ama bunlar tek başına yeterli olmuyo ek olarak da hareket etmem lazım
Dün akşam 20 dakika bisikletime bindim ve bugün kendimi çok iyi hissediyorum

o kadar güzel ifade etmişsin ki sanki kendimi gördüm.Bende 10 gündür sağlıklı beslenerek 2 kilo verdim 70 den 68 e indim şimdilik. Bunu devam ettirerek 60 olmayı hedefliyorum.
Ayrıca hergün çikolata yemeden duramayan ben şimdi tadımlık yada hiç yemiyorum herşeyi azaltınca artık canında çekmiyor. Kendime yasak koymadım çünkü yasaklar her zaman cezbeder

Ben hep çikolata yemeden yapamam diye düşünüyordum ama birkaç gün yemeyince şeker den uzak durunca canınız gerçekten istemior.
Benim de şimdiki hedefim 60 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…