kilolarla başım dertte

papatyagzl

Benimde bi meleğim olacak :)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
191
82
13
36
Merhaba benim boyum 164 kilom 88 diyetisyenede gittim hamile kalmak istiyorum dolayısıyla kilo yüzünden kalamiyorum diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum bildiginiz klasik diyet listesi tabiki ama ben sizden tavsiye bekliyorum nasıl kilo verebilirim uyguladiginiz yöntemler var mi

spor yapablrsn cnm havalar soğuk yürüyüş yapamazsın belki ama br spor salonuna yazılablrsn

spor yapablrsn cnm havalar soğuk yürüyüş yapamazsın belki ama br spor salonuna yazılablrsn
Evde eliptik bisikletim var 30 40 dk arası kullanıyorum ama benim istediğim böyle beni rahatlatacak bişey gibi yani bitki çayı olur vs alternatif olsun yani

Evde eliptik bisikletim var 30 40 dk arası kullanıyorum ama benim istediğim böyle beni rahatlatacak bişey gibi yani bitki çayı olur vs alternatif olsun yani
yeşil çay ve sabahları bir bardak maydonoz suyu içebilirsin. ( 5-6 dal maydonozu 1 dilim limon ve 1 bardak su ile kaynatıp içme şeklinde) ödem attırırç

Can'ım benimde aynı problem var boyum 1,62 cm kilom 96 kg idi şuan 79 kg indim Sana tavsiyem Karatay uygula ve spor yap bende birde insülin direnci var

Ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu nasıl spor yaptın bide
2012 den beri kiloluyum taki gecen seneye kadar şubat ayında başladım Karataya ve dün doktora gittim süpersin dedi sonuçlarım iyi sabahları dışarıda 3 saat yürüyorum sonrada spor salonunda vücudum sarkmaması için 2 saat ağırlık yapıyorum 17 kg verdim normal insan olsa daha fazla verir bende direnç olduğu için beni zorladı

3 saat mi benim için çok fazla yorulmuyomuydun peki hiç bayagi zorlamis gerçekten ama spor günde 1 2 saatten fazlası zarar doye biliyorum

3 saat mi benim için çok fazla yorulmuyomuydun peki hiç bayagi zorlamis gerçekten ama spor günde 1 2 saatten fazlası zarar doye biliyorum
Normal insanlara zararlı benim gibi direnci olanların kırması lazım yorulmaz mıyım ama sağlık için özellikle Bebek için değer bütün akışkanlarımı değiştirdim beslenmem dengeli şuan geceleri jelibon yemeden uyumazdım film iZlerken cips kolAm yada çayım bisküvim mutlaka olurdu ekmeksiz yemek yiyemezdim

Benim böyle bi hayatım olmadı tek sorunum tatlıyi sevmek onu yenmem lazım bebek için herseye deger

Var olmazmıönerim canın tatlı çektiğinde hurma ye,evde abur cubur zararlı şeyler bulu durma,bool spor eyer benim gibi ev kızıysan bool temizlik
Evdeyim ama kpss çalışıyorum bide bu dert var işte hurma güzel fikir süt içiyorum yanında yerim bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…