Kilolu ama zayıf

Yüzden kilo nasil alinacak..?
Yanaklara iskender mi yedireceksin.
Yapıyla alakalidir , olmuyorsa olmaz.

ay sabah sabah bu yorum cok ıyı geldı bı kahkaha attım valla:KK70:
erkek arkadasın Brad Pitt de değildir zaten sen dort dortluk olasın..kı kımse kusursuz degıldır.......konu sahıbı arkadasım boşver ya zayıf olmak gbısı yok..........ımza : zayıflamaya calışan şişman:KK70::p:p

merhaba hanımlar ben kendimi berbat hissediyorum. kendime güvenen biriyim her zaman. çok güzel olmasamda çirkin sayılmam. boyum ve kilom normal fiziğim herkes tarafından beğenilir ama ben yüzümden kilo alamıyorum. bunu hep sorun yapmışımdır. çabaladm ama olmuyo yüzden kilo alamıyorum. bu konu beni içten içe üzüyorken sevgilim bugün şakayla karışık yüzden kilo alsan yanaklardan filan dedi. ben konuyu kapatmaya çalıştıkça ısrarla dile getirdi. biz hiç sorun yaşamadık bu güne kadar beni hep sevdiğine beğendiğinr inandım ama bugün bu konuda ısrarla şaka yapması beni çok üzdü. artık sevmiyor mu beğenmiyor mu diye düşünmeme yol açtı. hanımlar size çok saçma veya ergence gelebilir yazdıklarımı okuyunca inanın banada saçma geliyor ama üzülüyorum yinede. erkek arkadaşım üzüldüğümü fark etti niyetim seni üzmek değildi sadece şaka yaptm dedi ama o kadar insan bi şekilde gönül almaya çalışmaz mı. ben bu durumda ne yapmalıyım rahatsız olduğumu söylemeli miyim yoksa söylersem beni kendinr güvenmeyen biri olarak mı görür yardimci olur musunuz yetişkin ama hala ergence düşünen bu arkadaşınıza :KK43:
Rahatsız olduğunu söyle tabi,bu Allah'ın seni yaratış şekli,kilo değil ki azminle alıp veresin.Çok büyük dertse sizi ya da ileride eşinizi -ki bu sevgilinizmiş çok kaale almamak lazım gelir- yanaklara dolgu yaptırırsın.

Yüzden kilo nasip alınır ki?

Herkesin vücut yapısı farklı, kimisi kilo alır tüm vücuduna yayılır belli bile olmaz orantılı durur, kimisi popodan alır kimi göğüslerden vs

ay sabah sabah bu yorum cok ıyı geldı bı kahkaha attım valla:KK70:
erkek arkadasın Brad Pitt de değildir zaten sen dort dortluk olasın..kı kımse kusursuz degıldır.......konu sahıbı arkadasım boşver ya zayıf olmak gbısı yok..........ımza : zayıflamaya calışan şişman:KK70::p:p
Ben de size güldüm imza on numara :rolleyes:

Ben yanaklarımı veririm seve seve :KK53: sorsalar neresi sevmiyorsun diye yanakalrımı derim ne kadar zayıflasam zayıflıyım yanak duruyor bide utanınca kızarıyor küçük kız çocukları gibi :KK14::KK14:

O erkek arkadasinin numarasini ver bana sen kiramazsan ben kirarim hem ozguvenimide bozmaz :KK62:zaten hassas oldugun bir konu oda saolsun fikrini beyan etmis iyi niyeli tabi bu belli ama senin icin kirici olmus konunun uzamasi ne uzatiyorsun hayir ne u za ti yor sun ona bunun genetik birsey oldugu vs bilimsel aciklama yapin yuzden kilo almak malesef mumkun degil bikdigim kadariyla yag dokulari zayiflamisnolabilir gercekten yapiniz boyle olmus olabilir bir cildiyeye gidin isterseniz ama bol su icin bu cok faydali

Ben yanaklarımı veririm seve seve :KK53: sorsalar neresi sevmiyorsun diye yanakalrımı derim ne kadar zayıflasam zayıflıyım yanak duruyor bide utanınca kızarıyor küçük kız çocukları gibi :KK14::KK14:
Olan vaar olmayan var :KK53: bende olmayan kismina dahilim valla tadini cikarin zira tersi zor durum ve masaAllah nazar degdirmeyelim simdi:KK54:

Back
X