kilolu anneler ne zmn hissettniz bebişinizin hareketlerini

• Konu Sahibi Konu Sahibi yger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
merhaba herkese :) ben cok kılolu bırıyım ve 17 haftalık hamıleyım herkes kılolu oldugun ıcın bebgını hareketlerını hıssedemezsın dıorlar sız ne dıyorsunuz bu konuya
sankı bende göz seyırmesı gıbı oluyo karnımda daha dogrusu kasıklarıma yakın :( sızce o bebegımın harekelerı olabılırmı ?

merhaba herkese :) ben cok kılolu bırıyım ve 17 haftalık hamıleyım herkes kılolu oldugun ıcın bebgını hareketlerını hıssedemezsın dıorlar sız ne dıyorsunuz bu konuya
sankı bende göz seyırmesı gıbı oluyo karnımda daha dogrusu kasıklarıma yakın :( sızce o bebegımın harekelerı olabılırmı ?

Bende 17. haftamın içindeyim kilolu değilim ama bende henüz net bir hareket hissedemedim.Hani arada gaz sancısımı nedir bilemediğim anlık kıpırtılar oluyor ama bariz şekilde işte bebeğin hareketi diyebileceğim bir hareket hissedemedim.Bazılarında 22. haftayı bulabiliyormuş.Endişelenmeyin tabikide hissedersiniz.

Ben de kilolu hamile kaldım. Ve cok geç hissettim bebeğimin hareketlerini. Cok net bir sekilde 22-23 haftalarda hissettim. Su anda hissettiğin beneğin hareketleri değildir.

Ben de kilolu hamile kaldım. Ve cok geç hissettim bebeğimin hareketlerini. Cok net bir sekilde 22-23 haftalarda hissettim. Su anda hissettiğin beneğin hareketleri değildir.

pekı nasıl hissediliyor tarif edermisiniz lütfen seyirme gibi mi acaba ??

ben 61 kilo hamile kaldım bebeğimin kıpırdanmasını ilk 18.haftada hissettim
annemde beni ve kardeşlerimide hep 4.5 aylıkken hissetmiş zaten
bende de öyle oldu:)

İlk zamanlar dediğin gibi seyirine gibi oluyor. Ben karnıma cok dikkatli baktığımda hafif harekt görürdum.
Sonra daha ileriki haftalarda, icinde vi seyin hareket ettigini, vurduğunu hissediyorsun

Back
X