- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Kalakaldım o an şok oldum resmen"Gözlerini kısa zamanda bi doktora göster, daha ilerlemesin" diyemediniz mi?
Amaaan.
Eltinize "baya kilolu dediğin kişiye beni benzetirken hangi kafayı yaşıyordun bilemiyorum ama acilen bir göz doktoruna gitmen gerektiğini biliyorum" deseydiniz keşke.. Kuş kadar beyinleriyle bilerek böyle laf sokmacılık moral bozmacılık oynuyorlar.. Umarım kaynınızda oha falan demiştir????Kızlar moralim çok bozuldu. Eltimle kaynım muhabbet arasında ortak tanıdığım birinden bahsediyorlardı. Kaynım o kız kiloluydu baya dimi sorunca eltim de evet aynı Kafanfilm gibi dedi. Ben şok oldum evet kilo aldım ama pandemide s bedenken şu m bedenim. Bahsettiği kişi çok daha kiloli bir kadın.
Yanlış anlaşılmasın insanların bedenleri özeldir ve kendilerini ilgilendirir ama çok alakasız birinin kilosuyla benzetilmek beni üzdü.Bir şey demedim Biraz kilo aldım ama şu an 2 kilo verdim bile ama moralim bozuldu...
Kalakaldım o an şok oldum resmen
Benzettiği kadının çok daha kilolu olduğunu söyledi. Bir insan niye bunu yaoar anlamıyorum göz var nizam varEltinize "baya kilolu dediğin kişiye beni benzetirken hangi kafayı yaşıyordun bilemiyorum ama acilen bir göz doktoruna gitmen gerektiğini biliyorum" deseydiniz keşke.. Kuş kadar beyinleriyle bilerek böyle laf sokmacılık moral bozmacılık oynuyorlar.. Umarım kaynınızda oha falan demiştir????
Evet susmamak lazım ama yapımın böyle olduğunu biliyor sanırım cesaret alıyorŞok olunacak bir şey yok bunda, rahatsız olduğunuz konuşmaları uyarabilirsiniz, bu hakkınız. Susmak yerine en azından bunu kullanmayı adet edinin.
Neden yaptığı çok net.. Sizi sinir etmek istiyor işte..Benzettiği kadının çok daha kilolu olduğunu söyledi. Bir insan niye bunu yaoar anlamıyorum göz var nizam var
Kilodan bahsediyorlardı malesefTipinizi benzetmiş ve o an yanliş ifade etmiş olabilir mi? Desem asiri iyi niyetli zamanima mi denk gelmiş olur.
Ama aynı şey değilki bu.Ben önceden 38 bedendim doğum kiloları kaldı üzerimde şuan 44 bedenim abim(kaynım) bana poğaça gibi olmuşsun dedihiç de alınmadım kırılmadım yani amannn sen de buna mı taktın kafayı M olsan ne S olsan ne farkeder
Evet aynı değil farkındayım kilolu değil onlar benzetse ne farkeder benzetmese ne aynada kendini mutlu görmek önemli olanAma aynı şey değilki bu.
Konu sahibi kilolu olmadığı halde kilolu birine benzetilmiş.
Bende s bedendimBen önceden 38 bedendim doğum kiloları kaldı üzerimde şuan 44 bedenim abim(kaynım) bana poğaça gibi olmuşsun dedihiç de alınmadım kırılmadım yani amannn sen de buna mı taktın kafayı M olsan ne S olsan ne farkeder
Evet malesef yeni evliyim elti eltiyi çekemez diyorlardı hep buradaki formları okumuştum ama başına geldiğinde anladim ve bunu söyleyen de annem yaşindaki bir insanKeşke ay fazla olan bir kac kilomu vermek istiyorum ama eşim vermemi hiç istemiyor ben seni böyle gormek istiyorum hayatim diyor sürekli deseydin:)kus beyinliye bak ya aklinca laf sokuyor sabah sabah sinirimi bozdu elton olacak insancik
M beden S den güzel inan benim S beden halimi geçen sosyal medyada gören arkadaşlarım şok oldularBende s bedendimçok şey farkediyor dal gibiydim bir zamanlar.M oldum nick in çok tatlı bu arada şarkısını mırıldandıyorum her yorumunu gördüğümde tospik toppik çokk merak ettikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?