Kilolu gebeyim yağ dokusundan bebeğimi göremiyorum

ferryberry

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
7
1
6
37
Arkadaşlar 6 haftalk gebeym kalp atışı çok derinden duyuluyor bu normalmi çnkü kilom fazla. Bu durumu yaşayan var mı

Geçmiş olsun
Bebeğiniz hayırlı olsun
Bol bol su için tavsiye edilen o, yapılacak başka bisey yok. Kan pıhtılaşma öykünüz varsa aspirine başlatmalılar? Onu bi sorun

168- 67 kiloyum benim de karından bakarken zorlanıyorlar tam net ses ve görüntü alamıyor. Bence karın dokusunun yağlı olmasıyla ilgili bir durum olabilir kilodan ziyade. Ya da 55-60kg olmadıkça karın yağlı oldukça zor görünüyor

Geçmiş olsun
Bebeğiniz hayırlı olsun
Bol bol su için tavsiye edilen o, yapılacak başka bisey yok. Kan pıhtılaşma öykünüz varsa aspirine başlatmalılar? Onu bi sorun
Merhaba evet coraspin 100 mg ve ek olarak oksapar 4000 günde 2 kez vuruluyorum. Bu kez inşallah olur da hayallerim yarım kalmaz

Arkadaşlar 6 haftalk gebeym kalp atışı çok derinden duyuluyor bu normalmi çnkü kilom fazla. Bu durumu yaşayan varmı
Kilo ve ters rahim gibi etkenler etkiliyor evet bebeğiniz de küçük olduğu için bebek büyüdükçe karından görmek ve duymak daha da netleşecektir. Doktor kilonuz hakkında yorum yapamaz böyle bir şeye müsade etmeyin doktorunuzu da değiştirin. İyi bir doktorla süreç ilerletmek çok önemli. Yediklerinize de dikkat edin özellikle 6. Aydan sonra hızlı kilo alımı oluyor bebeğin sağlığını etkileyemesin şekeriniz oluşmasın. Kiloyu da doğumdan sonra verirsiniz canınızı sıkmayın kesinlikle. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah

benim kilom yoktu ona eağmen 6+6da çok bastırarak ancak görüldü kalp atısı

Değiştireceğim zaten inanın. Bu arada şeker ve tanyon hastasıym zaten inanın yedğim yemeği görseniz bu kız nasıl kilo alıyor dersnz. Akdeniz anemisiym bir de içtiğim ilaçlar aldğm kan üstüne insülin beni mahvediyor kilo aldırıyor. Bazen içmeyim diyorm ama sonrada aklıma bebeğim geliyor

Arkadaşlar 6 haftalk gebeym kalp atışı çok derinden duyuluyor bu normalmi çnkü kilom fazla. Bu durumu yaşayan var mı
Bende kilolu gebeyim doktorum hep karindan bakti 6+6 da duydum kalp atisini, idrara sıkışık gidin ilk haftalar daha iyi oluyor
Detayli ultrason zamani doktorunuzu iyi secin ama kilodan dolayı bakmiyor bazi doktorlar 90 kilo siniri varmis bazilarinda
Ben 88 kiloyum gebeligin basindan beri almadim
Siz kac kilosunuz?

kilo ile alakali degildir kalp atisi, ultrason cihazi dandiktir.. size de kilo damgasi vuruyor hemen serefsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…