- 19 Mart 2024
- 7
- 1
- 6
- 37
- Konu Sahibi ferryberry
Arkadaşlar 6 haftalk gebeym kalp atışı çok derinden duyuluyor bu normalmi çnkü kilom fazla. Bu durumu yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 6 haftada kalp atışı bile duyulmamıştı canımArkadaşlar 6 haftalk gebeym kalp atışı çok derinden duyuluyor bu normalmi çnkü kilom fazla. Bu durumu yaşayan var mı
Yaa o zaman inşallah biraz daha büyüğünde daha net duyabilirim inşallahBenim 6 haftada kalp atışı bile duyulmamıştı canım
Bir de doktor anlayışsa sürekli aşağılıyorEvet kilolu hanımlarda böyle şeyler yaşayabiliyor.
Ne münasebet? Böyle bir şeye izin vermeyin. Herkes işini yapsın. Kimse kimsenin kilosunu boyunu fiziğini eleştiremez. Sağlığınız için nazikçe söylüyorsa o başka.Bir de doktor anlayışsa sürekli aşağılıyor![]()
Ne münasebet? Böyle bir şeye izin vermeyin. Herkes işini yapsın. Kimse kimsenin kilosunu boyunu fiziğini eleştiremez. Sağlığınız için nazikçe söylüyorsa o başka.
Geçmiş olsunGayet açık alalen bağırarak söylüyor zaten diğerm2 gebeliğim kan pıhtılaşması sebebiyle sonlandı. Bu arada keşke yediğimden kilolu olsam ben şeker tansiyon hastasıym aldğm ilaçlar beni şişriyor
Merhaba evet coraspin 100 mg ve ek olarak oksapar 4000 günde 2 kez vuruluyorum. Bu kez inşallah olur da hayallerim yarım kalmazGeçmiş olsun
Bebeğiniz hayırlı olsun
Bol bol su için tavsiye edilen o, yapılacak başka bisey yok. Kan pıhtılaşma öykünüz varsa aspirine başlatmalılar? Onu bi sorun
Kilo ve ters rahim gibi etkenler etkiliyor evet bebeğiniz de küçük olduğu için bebek büyüdükçe karından görmek ve duymak daha da netleşecektir. Doktor kilonuz hakkında yorum yapamaz böyle bir şeye müsade etmeyin doktorunuzu da değiştirin. İyi bir doktorla süreç ilerletmek çok önemli. Yediklerinize de dikkat edin özellikle 6. Aydan sonra hızlı kilo alımı oluyor bebeğin sağlığını etkileyemesin şekeriniz oluşmasın. Kiloyu da doğumdan sonra verirsiniz canınızı sıkmayın kesinlikle. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallahArkadaşlar 6 haftalk gebeym kalp atışı çok derinden duyuluyor bu normalmi çnkü kilom fazla. Bu durumu yaşayan varmı
Değiştireceğim zaten inanın. Bu arada şeker ve tanyon hastasıym zatenKilo ve ters rahim gibi etkenler etkiliyor evet bebeğiniz de küçük olduğu için bebek büyüdükçe karından görmek ve duymak daha da netleşecektir. Doktor kilonuz hakkında yorum yapamaz böyle bir şeye müsade etmeyin doktorunuzu da değiştirin. İyi bir doktorla süreç ilerletmek çok önemli. Yediklerinize de dikkat edin özellikle 6. Aydan sonra hızlı kilo alımı oluyor bebeğin sağlığını etkileyemesin şekeriniz oluşmasın. Kiloyu da doğumdan sonra verirsiniz canınızı sıkmayın kesinlikle. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah![]()
![]()
Bende kilolu gebeyim doktorum hep karindan bakti 6+6 da duydum kalp atisini, idrara sıkışık gidin ilk haftalar daha iyi oluyorArkadaşlar 6 haftalk gebeym kalp atışı çok derinden duyuluyor bu normalmi çnkü kilom fazla. Bu durumu yaşayan var mı
kilo ile alakali degildir kalp atisi, ultrason cihazi dandiktir.. size de kilo damgasi vuruyor hemen serefsizDeğiştireceğim zaten inanın. Bu arada şeker ve tanyon hastasıym zateninanın yedğim yemeği görseniz bu kız nasıl kilo alıyor dersnz. Akdeniz anemisiym bir de içtiğim ilaçlar aldğm kan üstüne insülin beni mahvediyor kilo aldırıyor. Bazen içmeyim diyorm ama sonrada aklıma bebeğim geliyor