Kilolu hamile kalmak

Fazla ekmek, karbonhidrat mı aaa şaşırdım valla canım. Genel de ekmeği falan çok tüketmeyin diyorlar ya ilginçmiş
Devlete gelmemiş öyle bir bilgi 😅
Toplamda sekiz küçük dilim ekmek var ama ekmekler yerine uygun miktarda pilav, makarna, baklagil vb de yenebiliyormuş. (İki ekmek yerine 4 kaşık gibi). Pilavı makarnayı anlıyorum ama şahsen baklagil yerken hiç kaşık hesabı yapmam, bilemedim.

Devlete gelmemiş öyle bir bilgi 😅
Toplamda sekiz küçük dilim ekmek var ama ekmekler yerine uygun miktarda pilav, makarna, baklagil vb de yenebiliyormuş. (İki ekmek yerine 4 kaşık gibi). Pilavı makarnayı anlıyorum ama şahsen baklagil yerken hiç kaşık hesabı yapmam, bilemedim.
Sen kendi bilgilerini de harmanla bence diyetisyenin yanına 😁😁

Benim boy 1.73 kilo 116 ile hamile kaldim. Ilk birkac haftada 3 kilo aldim 120 oldum. 4. Ayim bitti hala 120 kiloyum suan. Herhangi bir sorunum yok, seker ve tansiyon seviyeleri yerindeyse iyi gidiyormus. Insallah cok almam bende bebegim sagligi icin. Napalim benim de boyle oldu. Buna şükür.
Ne guzel hayitli olsun.bende 26 aulik evliyim yas 39 kiloluyum hamile kalamadim.bir sıkıntımz cikmadi doktor kg ver dedi onuda yapamiyorum.😔

Back
X