- 21 Mart 2015
- 11
- 1
- 38
- 35
- Konu Sahibi katibehanim011
-
Yeri bolca geniş olduğundan mütevellit her hareketini hissetmiyorum 23 haftalık arkadaşm gece uyandırıyo diyo ben daha sert tekme bile yiyemedim tadı kaçtı anlayacağınız hamile çekimi vs hayallerim vardı çöp olacak gibiBen de 99 kiloları gördüm, şimdi 89'a kadar düştüm. Bebek istiyoruz, ben de hamile kalırsam göbeğim hamile göbeği gibi olmayacak diye düşünüyorum :) Ama dert etmiyorum.
İçeriden tekmeledikçe hamileliğin tadına varırsınız zaten, ne olacak ki.
Yeri bolca geniş olduğundan mütevellit her hareketini hissetmiyorum 23 haftalık arkadaşm gece uyandırıyo diyo ben daha sert tekme bile yiyemedim tadı kaçtı anlayacağınız hamile çekimi vs hayallerim vardı çöp olacak gibi
Kusura bakmayın şu yorumunuza çok güldümYeri bolca geniş olduğundan mütevellit her hareketini hissetmiyorum 23 haftalık arkadaşm gece uyandırıyo diyo ben daha sert tekme bile yiyemedim tadı kaçtı anlayacağınız hamile çekimi vs hayallerim vardı çöp olacak gibi
karın cıkınca mı tat alınıyor28 haftalık hamileyim ama hali hazırda bi göbeğim zaten oldğundan hamile gibi göbeğim yok hala aynıyım midemle alt karnım oturunca katlanıyo bende normal hamileler gibi bi karnım olsun istiyorum katlanmasın önde dursun hamile olduğumu anlayayım kendimi güzel bi hamile gibi hissetmiyorum iş yerimde hamile kızlar çok haftaları daha küçük olmasına rağmen çok sevimli karınları var bu ne saçma dert diceksiniz bencede öyle ama üzüyo bıçu durum benibüyürsede artık çok büyümez iç karnım da genişmiş tadını alamadan biticek kendimi çok çirkin hissediyorum soranlar olursa çok kilolu kaldm 90 küsürüm
28 haftalık hamileyim ama hali hazırda bi göbeğim zaten oldğundan hamile gibi göbeğim yok hala aynıyım midemle alt karnım oturunca katlanıyo bende normal hamileler gibi bi karnım olsun istiyorum katlanmasın önde dursun hamile olduğumu anlayayım kendimi güzel bi hamile gibi hissetmiyorum iş yerimde hamile kızlar çok haftaları daha küçük olmasına rağmen çok sevimli karınları var bu ne saçma dert diceksiniz bencede öyle ama üzüyo bıçu durum benibüyürsede artık çok büyümez iç karnım da genişmiş tadını alamadan biticek kendimi çok çirkin hissediyorum soranlar olursa çok kilolu kaldm 90 küsürüm
Hamile pantolon u alın kesinlikle farklı duruyor ben henüz hamile pantolonu almadım tayt giydiğimde göbek oluyor normal pantolon da hiç belli olmuyor hamile pantolon u önü bütün göbeği biyere topluyor bölmüyor kesinlikle deneyinKendimi çirki hissediyorum problem bu aslnda saçlarm sertleşti kıllandım derim pullandı ortada göbek olsa teselli vercem oda yok eski halimin daha çirkini biriym sadece şuan doktor çok fark olmaz diyo kaç aylık oldum aynı pantolonları giyiyorum düğmesi bile dar değil düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?