17 hafta daha erken canım hemen heyecan yapma.. zaten hissetsen de çok hafif ve az hissedersin.. ben ulturasonda gördüm, elini oynattığında veya ayağıyla vurduğunda hissetmiyordum sadece diziyle vurunca hissetmiştim.. özellikle ilk hamileliğinse 20. haftadan önce hissetmezsin o zamanda çok düzensiz bir şekilde.. bebek hareketlerinin önem kazandığı zaman son ay.. ondan hiç telaş etme :)
kişiden kişye değişiyor yada bilemem ama bebekten bebeeğede değişsebilir.
ben 20. haftamda hissetmiştim minicik bir kanat çırpınışı gibi yana sönen bir lamba gibi kelebeğin kanat çırğışı gibi minicik pırpırdı :)))
ahhh ahh ne gunlerdiii şimdi kocaman bi canavar
allah bagislasin yavrunu. ay bende o günleri görecek miyim böyle hamisler kafalarina bisey takinca amann rahat ol diyebilecek miyim? insallah
mimix canım bende Şubat annesi olacağım Allah izin verirse... Bende özellikle 1-2 gündür otururken sanki içerden bir sopa dürtmüş gibi bişey hissediyorum ama tabi bu bebekte olabilir bağırsak hareketi de.Bende kilolu hamile kalanlardanım aynı zamanda. Allah cümlenin bebişlerine sağlık versin inşallah... Sayılı günler çabuk geçiyor daha dün hamile kalmak için uğraşıyordum sonra çift çizgiyi gördüm ardından,kese endişesi, kalp atışı endişesi,2'li test v.s. derken Salı günü 3'lü testim yapılacak Allahın izniyle... Haliyle şimdi 3'lü test ve bebeği ne zaman hissedicem paranoyası başladı... İşte sanırım Annelik olayı bu... Doğuma kadar daha çooook endişeler yaşayacağız. Doğduktan sonrakileri hiç düşünmek istemiyorum bile:)
Allaha emanetiz.
bende kiloluydum ama kiloyla alakası ypk ben 20. haftada hissetmeye başladım bide canım erkek bebek bekleyenler tez hisseder kız bebekler geç hissedilirmiş benim de kızım olacak bende geç hisseddim cinsiyeti bellimi bebeğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?