kilolu hamileler bebegini gec mi hisseder?

mimix

Kizim Rabbime Emanet
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
695
3
96
Almanya
Merhaba arkadaslar pimpirikli mimix yien aranizda =)
bugün itibariyel 17+5 haftalik hamileyim, herkes bu haftalarda bebegimi hissediyorum diyo kuzenim 17+3 haftalik hamile ve yer degistirdigini sunu bunu hissediyorum diyo ve ben dogal olarak panikliyorum... her aksam olmasada arada kasigimda damar atmasi gibi bisey hissediyorum sanki ama yeterli gelmiyo bana.... annem kilolusun bebegi gec hissedebilirsin diyo....bu nekadar dogru? bebegimde bi sorun yokturdur dimi gecen hafta kontrolümüz vardi gayet hareketliydi.. yardimlariiz icin simdiden tskler

17 hafta daha erken canım hemen heyecan yapma.. zaten hissetsen de çok hafif ve az hissedersin.. ben ulturasonda gördüm, elini oynattığında veya ayağıyla vurduğunda hissetmiyordum sadece diziyle vurunca hissetmiştim.. özellikle ilk hamileliğinse 20. haftadan önce hissetmezsin o zamanda çok düzensiz bir şekilde.. bebek hareketlerinin önem kazandığı zaman son ay.. ondan hiç telaş etme :)

takacak bisey ariyorum iste önce su 12 hafta snra ikili test su bu derken.. oyhhh =) evt ilk hamileligim biran önce subat olsada bebisimi kucagima alsam artik yaa

bu arada kilolu olmanla ilgili olarak da şunu söyliyim yaklaşık 3-4 yıl önce okuduğum bi haberde 150 kiloluk bir kadın karın ağrısı şikayetiyle doktora gidip doğum yapmıştı.. yani hamile olduğunda haberdar bile değilmiş kadın :1shok: bilemiyorum belkide gerçekten kilo etkilidir ama en kötü ihtimalle 1 ay geç hissedersin.. üzme kendini buna takılıp ne güzel hamilesin işte alkisalkisalkis

yok canım ya 17. haftada ne hissetmesi tıbben mümkün değil bikere foktoruma ben hisseediyorum dediğimde bağırsak hareketlerindir o dedi bebek henüz çok ufak büyümeden hareketler,i kuvvetli olmadıpından hissedemezsin buda 20. haftayı bulur demişti ben 21. haftada hişssetmeye başlamıstım

Ben 16 haftada hissetmeye başladım...
Kilo ile alakası yok aa 20 haftaya kadar hissedememen normaldir...
Bu arada damar atması gibi hissettiğin şeyler bebek hareketleridir :) Gittikçe kendini daha çok belli edecek

Bu kadar az hıssetmen normal bence cnm.Ben o zamanlarda bebegın dondugunu anlıyordum ya da senın dedıgın gıbı damar atması gıbı bısı.5. aydan sonra tekmesını ıyıce hıssetmeye basladım.Endıselenme bebeği de endişeye sokma :) hayırlı dogumlar.

coook sagolun arkadaslar rahatladim valla rabbim hepimize sorunsuz bi hamislik ve rahat bir dogum nasip eder insallah =)

mimix bende subatta doguracagim, senden biraz gerideyim ama. Bende hicbirsey hissetmiyorum ve kiloluyum.

Kilonun etkisi muhakkak vardir, ama sadece bu etken degil, rahimin ne sekil oldugu ve arti kesenin ondemi arkadami oldugu da onemli, onde ise cok gec hissedebiliyorsun. Rahim geriye donuk ise de ayni sekilde, ve karnin cok daha gec cikiyor ozaman.

Yani endiselenme :) Benimde ilk cocugum olacak ama birkac kez hamile olanlar daha erken hissetiklerini soyluyorlar

Canım ben de kilolu hamile kaldım. Kilolu olanlar diğerlerine göre daha geç ve az hissedermiş. 17+5 daha erken zaten. Kardeşim zayıf olduğu halde 21. haftasında hissetti.

hayirlisiyla bebegimi kucagima alsydim hos ozaman dahada evhamli olacagim =) cok saolun arkadaslar rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bize ins

kişiden kişye değişiyor yada bilemem ama bebekten bebeeğede değişsebilir.

ben 20. haftamda hissetmiştim minicik bir kanat çırpınışı gibi yana sönen bir lamba gibi kelebeğin kanat çırğışı gibi minicik pırpırdı :)))

ahhh ahh ne gunlerdiii şimdi kocaman bi canavar

allah bagislasin yavrunu. ay bende o günleri görecek miyim böyle hamisler kafalarina bisey takinca amann rahat ol diyebilecek miyim? insallah

allah bagislasin yavrunu. ay bende o günleri görecek miyim böyle hamisler kafalarina bisey takinca amann rahat ol diyebilecek miyim? insallah

çok fazla evham yapma canım .. doktorun hersey yolunda diyorsa hamileliğin tadını çıkar günü gelince hepsini yasayacaksın. hatta ilerde hamilelik gunlerini özlüyeceksin.boshayallersmile

cnm 20. haftaya kadar hissetmen norm al kiloyla cinsiyeti geç öğrenmenin ilgisini duymuştum ama bebeğin hareketlerini geç hissetmeyi senden duydum bende 19 . haftamda hissetim kuvvetlice herkesin yapısı farklıo damar işte bebeğini hareketi aslında yer değiştiğini 20 de dahi hissedemez ki daha ilerki zmanlarda oda abartmış gibi geldi

mimix canım bende Şubat annesi olacağım Allah izin verirse... Bende özellikle 1-2 gündür otururken sanki içerden bir sopa dürtmüş gibi bişey hissediyorum ama tabi bu bebekte olabilir bağırsak hareketi de.Bende kilolu hamile kalanlardanım aynı zamanda. Allah cümlenin bebişlerine sağlık versin inşallah... Sayılı günler çabuk geçiyor daha dün hamile kalmak için uğraşıyordum sonra çift çizgiyi gördüm ardından,kese endişesi, kalp atışı endişesi,2'li test v.s. derken Salı günü 3'lü testim yapılacak Allahın izniyle... Haliyle şimdi 3'lü test ve bebeği ne zaman hissedicem paranoyası başladı... İşte sanırım Annelik olayı bu... Doğuma kadar daha çooook endişeler yaşayacağız. Doğduktan sonrakileri hiç düşünmek istemiyorum bile :)
Allaha emanetiz.

bende kiloluydum ama kiloyla alakası ypk ben 20. haftada hissetmeye başladım bide canım erkek bebek bekleyenler tez hisseder kız bebekler geç hissedilirmiş benim de kızım olacak bende geç hisseddim cinsiyeti bellimi bebeğinin

cnm bende kilolu hamile kaldım. hemde epey bi kiloluyum:) 87 ile hamile kaldım boyum 1.62. bende 20.haftamda hissettim gece yatarken. dr.uma sormuştum kilodan dolayımı geç hissediyorum diye alakası yok ilk bebekler geç hissedilir dedi.ve benim plasentam öne yerleşmiş ondan geç hissetmişim. kilolu olmanın tek dezavantajı ultrasonda net görüntü elde edememedir. oda yeni cihazlarla çözülüyor.

aynen valla bu konuda yalniz olmamak sevindirdi beni =) bide bi kac gündpr sol kasigimda bi agri var onuda takmaya basladim..allahimmm subat gelsinnnn

yok göstermiyo benimki cnm, kiz olma ihtimali yüksek =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…