OFFF hamileyim diye çok mutluyum ama bu kilolar benimde çok canımı sıkıyormerhaba canlar. benim de sikintim cok buyuk ya. 1.5 yasinda oglum var ve suan 1 aylik hamileyim. boyum 1.76 kilom 95 e yakin ve napicam bilmiyorum bu kiloyla hamile kalmak istemiyodum ama kismetRabbim verdi. cok asiri kafama takiyorum. daha basindayim 9 ay dolana kadar kim bilir ne hale gelirim. bi care bulmam lazim en ama en az kiloyla hamileligi bitirmek icin
Canım bende aynı dertten müzdaribim. Bende 82 kiloyum.merhaba canlar. benim de sikintim cok buyuk ya. 1.5 yasinda oglum var ve suan 1 aylik hamileyim. boyum 1.76 kilom 95 e yakin ve napicam bilmiyorum bu kiloyla hamile kalmak istemiyodum ama kismetRabbim verdi. cok asiri kafama takiyorum. daha basindayim 9 ay dolana kadar kim bilir ne hale gelirim. bi care bulmam lazim en ama en az kiloyla hamileligi bitirmek icin
valla bende hergün hergün düşünmekten kafayı yiyicem. sürekli araştırıyorum ne yapabilirim diye.Canım bende aynı dertten müzdaribim. Bende 82 kiloyum.Ne yapıcam bilmiyorum.İlk hamileliğimde 68 kilo ile hamile kalmıştım bu 92 kilo dogum yaptım.
amin inş. canım ama olmuyo işte benim bu ikinci hamileliğim. ilkinde de diyodum doğsun diyet yaparım bi şekilde zayıflarım ama emdikçe acıkıyosun bide hamilelikten kalma yeme alışkanlığı oluyo bırakamıyosun. valla kafayı yiyicem nasıl yapıcam bilmiyorum. yaşım 25 ama kilo yüzünden sanki 30 gibiyim.OFFF hamileyim diye çok mutluyum ama bu kilolar benimde çok canımı sıkıyorben ayda 4 kilo alarak devam ediyorum. Şuan 22 haftalığım; 76 ile hamile kaldım, şimdi 88 im.Boyum 174 bu arada. 6. ayda 12 kilo ne demek. Herkes uyarıyor ama ben irademe hakim olamıyorum. Yürüyüş yapıyım diyorum ondada çalıştığım için yorgun düşüyorum halim olmuyor. Bu gidişle 105 kiloyla doğuma gidicem herhalde :/ Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda sonrasında diyete gireriz artık
Allahtan boyun var okadar göstermezsin 1,76 çok iyi.en fazla 10 kilo almaya bak. bende öyle hedef koydum en fazla 10 kilo alırım diye. ilk 3 ay hiç almamaya çalışıcam. aksi gibi iştahım da iyi. mide bulantısı iştahsızlık yaşamıyorum:))valla bende hergün hergün düşünmekten kafayı yiyicem. sürekli araştırıyorum ne yapabilirim diye.
benimde şuanlık yok ama oğlumda çok olmuştu ilk aydan sonra. herhalde yeni yeni başlar diye düşünüyorum. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince hareket ediyorum oğlumda sağolsun beni boş bırakmıyor zaten :)Allahtan boyun var okadar göstermezsin 1,76 çok iyi.en fazla 10 kilo almaya bak. bende öyle hedef koydum en fazla 10 kilo alırım diye. ilk 3 ay hiç almamaya çalışıcam. aksi gibi iştahım da iyi. mide bulantısı iştahsızlık yaşamıyorum:))
bende bütün gün ofis işi.oyüzden ancak akşamları hareketim oluyor ne yapıcam bilmiyorumbenimde şuanlık yok ama oğlumda çok olmuştu ilk aydan sonra. herhalde yeni yeni başlar diye düşünüyorum. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince hareket ediyorum oğlumda sağolsun beni boş bırakmıyor zaten :)
günaydın. demekki illa kilo hamilelikte sorun olacak diye birşey yok. umarım bu hamileliğimizde de yaşayamayız.. Peki normal mi sezeryan mıydı dogumun?Merhaba,
Ben de kilolu hamilelerdenim. İlk bebeğime 82 kiloyla hamile kaldım ve 116 kiloyla doğuma girdim. Şimdi kızım 1.5 yaşında ve ben planlı olarak ikinci bebeğime hamileyim. Şu an 102 kiloyum.
İlk hamileliğimde 34 kilo almama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım. Umarım bu sefer de rahat bir dokuz ay geçiririm.
valla fazlasıyla canım sıkılmaya başladı, birde çevremde ki insanların tepkisi beni iyice çileden çıkarıyor. Rabbim sabır ver. Hayırlısıyla bebişimizi bir doğursaydık. Çevremdeki insanların patavatsız konuşmaları yüzünden hamileliğimden keyif alamıyorum yaa. Aslında çok takmayacağım, tam kendimi sevmeye başlıyorum , biri çıkıp ohaa nolmuşsun böyle diyinde altüst oluyorumamin inş. canım ama olmuyo işte benim bu ikinci hamileliğim. ilkinde de diyodum doğsun diyet yaparım bi şekilde zayıflarım ama emdikçe acıkıyosun bide hamilelikten kalma yeme alışkanlığı oluyo bırakamıyosun. valla kafayı yiyicem nasıl yapıcam bilmiyorum. yaşım 25 ama kilo yüzünden sanki 30 gibiyim.
günaydın. demekki illa kilo hamilelikte sorun olacak diye birşey yok. umarım bu hamileliğimizde de yaşayamayız.. Peki normal mi sezeryan mıydı dogumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?