Kilolu hamilelik

Sevdeecikkk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
155
104
18
24
Kızlar 6 haftalık hamileyim. 90 kiloyum. 1.68 boyum var. Düşünmekten iyice psikolojim bozuldu ya cok fazla kilo alırda vermezsem diye. Cok korkuyorum. Benim gibi kilolu hamile olanlar var ise tecrübelerini paylaşabilir mi?

106 kg ile gebe kaldım şuan 7. Ayımdayım sadece 3 kg aldım. Bulantı ve kusmalar başlayınca zaten veriliyor bile. Ama tansiyon ve diyabet sorunu çıkıyor bende tansiyon çıktı mesela... dikkat etmeye bak yine de

Canım korkulacak bir kilon yok bana göre tabi bende ikinci Çocuğuma 94 kg ile hamile kaldım 104 kg ile doğuma girdim on gün içinde 10 kg gitti doğum sonrası kilolu olunca doğum sonrası kilolar hızlı veriliyor gerçekten Şu an yine hamileyim ve kilo 116 doktora gittiğimde kilomla alakalı hiçbir şey söylemedi bana yok tehlikeli çok kilolusun dikkat et hiçbir şey söylemedi Ama dört aylık hamileyim 1 kg aldım Ve dikkat etmediğim halde ama şimdi dikkat ediyorum en az kilo ile doğum yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse

Maşallah çok güzel kilo alımınız
Peki tansiyonunuz ne zaman yükselmeye başladı praeklamsi belirtisi olabilir mi
Ben de kilolu hamileyim şu an dört aylık ve kilom 116 açıkçası bu diyabet tansiyon korkutuyor beni Şimdilik bir şey yok ben de

Tansiyon 16. Haftadaydı galiba tam hatırlamıyorum. Şeker yüklemesi yaptırdım şükür sorun yok. Hatta biraz düşük olduğu için ara öğünde meyve ve sütü birlikte tüket dediler. Dr da ondan korktu ama çok şükür öyle değil, ayrıntılı ultrason fln fln herşeyi yaptırdık iyiymiş bebiş öyle dediler. Sağlıkla kulaklarımızı doldursun da mevlam...

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı başıma
Bende 9 temmuzda ayrıntılı ultrasona gireceğim herşeyi yolunda gider inşallah

Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım. İnşaallah kötü birşey çıkmaz ama çıksada çokta takmayın kafanıza sadece olasılıkları söylüyorlar...

Ben de kilolu hamile kalanlardanım Tüp bebek merkezi araştırırken doğal yoldan hamile kalmış olmama çok çok seviniyorum, binlerce kez şükürler olsun rabbime. Ama 82 kilo ile hamile kaldım 4 ayı tamamlamama bir hafta kaldı ve ben çok hızlı bir şekilde 88 e çıktım. Kendimi kontrol edemiyorum. Gebeliğimin sonuna doğru oğlumun sağlığı ve kendi sağlığım için endişeleniyorum. Tabi hayatımda hiç çıkmadığım kiloları görmüş olmak, bedenimin değişimi de canımı sıkmıyor değil.
Umarım hepimiz de sağlıkla kuzularımızı kucaklarımıza alır doya doya koklar ve sonrasında kolaylıkla kilolarımızdan kurtuluruz.

Kızlar 6 haftalık hamileyim. 90 kiloyum. 1.68 boyum var. Düşünmekten iyice psikolojim bozuldu ya cok fazla kilo alırda vermezsem diye. Cok korkuyorum. Benim gibi kilolu hamile olanlar var ise tecrübelerini paylaşabilir mi?
Genelde kilolu hamile kalınca kiloyu az alıyorsun ben hep kilolu hamile kaldım hatta şimdi 99 ile hamile kaldım 6 haft bitmek üzere iki haftada kusma yok bulantı yok diyet yaparak dikat edersek 2 kilo kadar verdim bol bol yürütür Dr seni yedikleri ede dikat edersen ben iki hamileliğimde 10 kilo aldım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…