- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 28
- Konu Sahibi korecan1919
boyum 164 kilom 64 20 yasındayım
daha zayıf görünmek için nasıl giyinmeliyim
daha zayıf görünmek için nasıl giyinmeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bizim kilolarımızı duysaKilolu değilsiniz ki.
bel kısmında var göbek yaniCok kilolu degilsiniz evet. Bolgesel mi kilolariniz?
Düşük bel kot pantolon giymeyi bırakın eğer giyiyorsanızbel kısmında var göbek yani
Hiç sormayın hele ben :) 85 kiloyum şuan ve 1.55 de boy.yani bizim kilolarımızı duysa![]()
ay canım benim sen hamişsin ben hamiş de değilim bu kilolar yüzünden sanırım hamiş de kalamıyorum ben 167 boy kilo 100Hiç sormayın hele ben :) 85 kiloyum şuan ve 1.55 de boy.
yüksek bel pantolar nasıl sizceDerin V yakalar boynu uzun gösterir tercih edebilirsiniz. Bol kesim ve boyfriend jeanlardan uzak durun, kalem tipi pantolonlar uygundur. Çok bol giyinmeyin ama çok dar da giyinmeyin. Dar giysiler yağları belli eder, çok bollar da daha da şişman gösterir.
Bana kalırsa canınız ne isterse giyin kim ne der boşverin![]()
yok giymiyorumDüşük bel kot pantolon giymeyi bırakın eğer giyiyorsanız
Hiç sormayın hele ben :) 85 kiloyum şuan ve 1.55 de boy.
allah analı babalı buyutsun :)Hiç sormayın hele ben :) 85 kiloyum şuan ve 1.55 de boy.
üstüne kısa bişey giyip içine sokmayacaksan olur :)yüksek bel pantolar nasıl sizce
niye ki icine sokunca yuksek belde cok guzrl duruuor bence.bacagi uzun gosterir.üstüne kısa bişey giyip içine sokmayacaksan olur :)
robadan genişleyen hafif kalça üstünde biten bluzlar bence ideal
yüksek bel pantolar nasıl sizce
bel kısmında var göbek yani
göbeğim var dedi diyeniye ki icine sokunca yuksek belde cok guzrl duruuor bence.bacagi uzun gosterir.
konu sahibi sadece kiloya gore yazamayiz.yuzun gorunmeyen bi redim koy