kilolu lar nasıl giyinmeli

Derin V yakalar boynu uzun gösterir tercih edebilirsiniz. Bol kesim ve boyfriend jeanlardan uzak durun, kalem tipi pantolonlar uygundur. Çok bol giyinmeyin ama çok dar da giyinmeyin. Dar giysiler yağları belli eder, çok bollar da daha da şişman gösterir.

Bana kalırsa canınız ne isterse giyin kim ne der boşverin :KK50:

Derin V yakalar boynu uzun gösterir tercih edebilirsiniz. Bol kesim ve boyfriend jeanlardan uzak durun, kalem tipi pantolonlar uygundur. Çok bol giyinmeyin ama çok dar da giyinmeyin. Dar giysiler yağları belli eder, çok bollar da daha da şişman gösterir.

Bana kalırsa canınız ne isterse giyin kim ne der boşverin :KK50:
yüksek bel pantolar nasıl sizce

üstüne kısa bişey giyip içine sokmayacaksan olur :)
robadan genişleyen hafif kalça üstünde biten bluzlar bence ideal
niye ki icine sokunca yuksek belde cok guzrl duruuor bence.bacagi uzun gosterir.
konu sahibi sadece kiloya gore yazamayiz.yuzun gorunmeyen bi redim koy

Göbeği belli etmeyen dökümlü bol bluzlar güzel gösterir.
Üst bol olursa ve kalçayı hafiften kapatırsa ,alta her türlü pantolon vs uygun olur.
Çok da şık olur.

bel kısmında var göbek yani

O zaman belden genisleyen etekler elbiseler giyeceksin. Ayrica ustten dik cizgili gomlekler zayif gosterir. Ustte koyu renkler alt kisimda acik renkler kullan.
Belden likrali sıkan pantolon giysen gobegini kapatir, üstüne de kalcada biten cok genis olmayan tshirt gomlek falan tercih edebilirsin..

Kiloludan kiloluya degisir. Kimi ust beden kimi alt beden kimi de orantili kilo alir.

Back
X