Kilolu muyum :((

MoNDe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
388
180
63
merhaba arkadaşlar 1 yıllık bi ilişkim var ve bu ilişkiyi en başta ben hiç istememiştm yani benimle olmak için sevgilim çok çaba sarfetti. 1,70 boyum var kilomda 68-72 arasında gidip gelir ve tanıştıgımızdan beri böyledir. Yemeği çok seven biriyim ama gerçekten yememe göre kilom iyi ve sürekli gündem de benm zayıflamam var ama bu konuyu hep ben açardım. yani bu hafta rejime girdm, yok bugun sadce sunları yedm falan. yani bunu sorun yapan hep bendim. Geçen gn sevgilim bana biraz zayıflasan nasıl olur falan dedi şok geçirdim.. şaka dahi olsa insanın gücüne gidiyor moralim altüst oldu aksine daha fazla yemeye başladım inadım çünkü beni tanıdıgında da böyleydim üstelik peşimden koşan oydu. yani çok fazla kilom yok ama fazlalığım var simit bölgesi ve kollarm kalındır mesela. Sizce inat edip daha fazla kilo mu almalıyım yoksa 58 kiloya falan inip ona gününü mü göstermeliyim ??

fazla kilo sagliksiz yasam demekidr, inat ugruna sagligini riske atmak mantiksiz bence
sen bu boyla 60 kilo ve altina inersen çop gibi kalirsin hiç yaki$maz bence , bildigin safinaz olur çikarsin

en iyisi yeni svegili bul, snei begenmeeni sende begenme
kendi nsail ki kilo konusunda

ili$jkiniz ciddi oldu diyelim evlendiniz çoluk çocuk oldu, bu adam lohusalik bitmeden ba$layackmi kilo ver demeeye:44:

ya kendi fiziği güzeldi 1,85 boya maksimum 90ı görmüştür ve sporla ugraşıyor vücut kondsyonu var. bu zamana kadar hiç böyle bişey duymadım ağzından kalbim çok kırıldı. sırf bu sebepten ayrılık saçma olur diye dşünüyorm tek istediğim pişman etmek işte :) kaç kiloya inmeliym sence ? ilişkimiz ciddi gibi zaten yani ailesini falan tanıyorm gidip geliyorz sevgilimle yani yengelerinii ablalarını falan tanırm hep

Son düzenleme:
Eger suan 68 kiloysan 62-63 ol ve spora gidip vücudunu siklastir. Benimde karın bolgemde fazlalik var boyum 1.70 kilom 62 spora gidip eritmeyi düşünüyorum. .

1 yıl önce spora da gittim 2 ay kadar pek bi faydası olmadı benm sorunum cok yemek sanırm 2-3gun yememi kıssamda 5. gun bozuyorum yine. spora gittim baldırlarım falan kalınlaştı bayağı kas yaptım. etim cok sıkı aslında cıvık bi etim de yok ama ne bilim. şöyle 2-3 ayda fayda eden bi diyet yok mu kı yaaa

Canım konuyla alakalı eğer diyet ve spor yapmak niyetindeysen , diyet topiğine girip arkadaşlardan yardım alabilirsin. Diğer konuya gelince .... erkekler zaman içinde değişebiliyor. evlenince de böyle sözler sarf edecek emin ol. ben 1-2 kilo alsam eşim bunu mutlaka söyler Açıkçası ben öncelikle kendim için ve sağlığım için kendimi kontrol altına alıyorum.. Sana bol su içmeni ( günde 2 lt. kadar ) öneririm. ayrıca kan tahlili verebilirsin her şey yolunda mı diye.. yağlı ve fastfood tüketme. abur cubur yeme.. ekmeği hamur işini azalt. bilemiyorum yani beslenme şeklin yanlışsa eğer düzene sok..

sen çok zayıflasanda erkekler illa bi şey bulur laf ederler. benim sevgilimde günlerce ikna etmek için çok uğraştı tanıştığımızda 64 kiloydum daha ilk zamanlarda şişko demeye başladı ama ben onla tanışmadan öncede diyet yapıyodum şimdi 48-50 arasında gidip geliyorum şimdide çöp gibisin uçucaksın biraz kilo al diye kızıyo. yani sen ne yapsanda onlar beğenmez sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle ol kendin için zayıfla seni beğenen herhalinle beğenmeli sonuçta ( ben öyle düşünüyorum ).

Canım bu derdi en iyi ben bilirim aynısını yaşadım çünkü üstelik daha katı bir biçimde.Sevgilimle telefonda görüşürken bir anda adamın ağzından ''ya sen yanıma yakışmıyorsun artık şuna bak iyice şiştin balon gibi ben yanımda zayıf kız istiyorum'' sözleri çıktı.haliyle o gün boyunca sinirden ağladım ve sırf ona inat olsun diye bir ay içinde 12 kilo verdim ve çıktım karşısına.
Şimdi sana gelince sakın inat uğruna kilo alma benim gibi kafayı takıp bu kadar hızlı da verme bunu en iyi bir doktorla görüşerek yapabilirsin önce sağlıklı olduğun kiloyu senin için belirlesin vermen gerekiyorsa spora başlarsın zaten burda bizim şu kadar ver şu kiloya düş dememizin yanlış olacağını düşünüyorum.
Bu arada ben o 12 kiloyu sabah 50 mekik çekip gün içinde 200 civarı ip atlayarak verdim ama hergün düzenli yaptım malum hırs sözkonusu olunca insanın gözü birşey görmüyor :)
Erkeklere gelince 50 yaşında bir adam bile yeri geliyor bakımlı fiziği düzgün kadın görmek istiyor maalesef ama istediğin ölçüye ulaştığında bak sen ver dedin verdim işte deme asla bunu kendin için yaptığına inan ve inandır .
kadın özgüveni yerine gelince ve bunu kendi için yaptığında erkekler kudurmaya başlıyor noluyo ya hatun güzelleşti elden gidiyor diye bi telaşa düşüyorlar benimki o günden sonra hep üstüme düşmüştü .

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. sanırım haklısınız inat edip kilo almak saçma :)) şuan ne zayıflamak için ne de kilo almak için ugrasıyorum. ama sanırım dikkatli beslenmeye başlasam iyi olacak ama bi yandan da zayıflarsam o istedi diye zayıfladım gibi de olmak istemiyorum. peki estapitipitii senin sevgilinin tepkisi çok ağır olmuş cidden psikolojim çok bozulurdu böyle bi tepki alsaydım sen hiç tavır almadın mı bu sözlerin üstüne?

ben zayıflama sürecinde her gün gizli gizli ağlardım zaten psikoljim bozulmuştu ama ona bu şekilde yansıtmadım.ona 'birgün bana bu lafları söyleme hakkın kalmayacak o günü bekle ' demiştim pek ciddiye almamıştı o zamanlar taa ki beni son halimle görene kadar:)

bence kilon ideal sorun etmemelisin. her zaman şunu derim; içi beni bağlamadıktan sonra dışını ne edeyim!

estapitipitii'cim sanırım senin gibi hem zayıflayıp hem de hergün aglasam. zayıfladıgım an tekmeyi koyardım :)) bu zayıflama konusu kapandı bizde ama içimde bi yara yani. tabii günlük hayatıma yansıtmıyorm sadece öğünlerimi azaltmaya calıştım o kadar. selinax sözün çok hoşmuş cidden tuttum :)

Kilolusun tabii ki. 1.70boya en fazla 60 kiloda olmak ideal olandır.
Ben düşünüyorum da sevgilim kendine dikkat etmese uyarırdım, aslında kilo versen iyi olur diyerek.
Bunda hiçbir sorun yok.
Onu başlangıçta bile öyle kabullenmiş olsam sonradan birkaç kilo vermesini istemek saçma değildir.
Her şeyden önce insan kendine, bedenine saygı duymalıdır.

öncelikler yorum yaptıgın için teşekkür ederim VivaLaJuicy. olmak istediğim kilo 60 civarları zaten ancak 60tan aşagısı cok zayıf oluyorum gerçekten..
yani demek istediğim şu benm 100 kilo olsam da bu şekilde ilişkiye başladıysam gözü bunu görüp kabul ettiyse 1 yıl sonra zayıflasan nasıl olur demesi üstelik hiç alakasız sanırm bu yüzden takıntı yapmıştım.. ve kendi vücuduma elbette saygı duyuyorum aşırı bi kilom yok ama işte insan üzülüyor öyle bi lafa..

ınat et ve catlıyana kadar kılo al

kız o nasıl seçenekler oyle..
sen kenıdını nasıl ıyı hıssedıyorsan oyle ol tabıkı..

dış görunuş önemlı tabıkı
dıkkat etmemız gerekiyor
ama erkek arkadasın zaten senı basta böyle begenmıs,sımdı derdı ne..
daha zayıfıyla bırlıkte olsaydı ozaman te allaaaaaaaam ya

ayrıca boyuna göre kılon ıyı..spor yap sımıtlerını erıt..

Son düzenleme:

ya ne bileyim canım birden uyuz olunca aklıma boyle geldi
inşallah bakalım ufaktan başladık bişeylere ama daha tık yok aynı tas aynı hamam

canım o günden sonra tekmeyi bastım gibi birşey oldu zaten :)
hoş o gittikten sonra depresyondan yiyip yiyip geri aldım ama o ayrı bir konu
sende takma gerçekten olan bize oluyor .erkekler karşısında hep kusursuz güzellik arıyorlar ama bir gün de aynaya bakıp acaba ben neyim demiyorlar

haha iyi yapmışsın ne diyim ama keşke geri almasayın yeni sevgilini koluna takıp gezseydın :)) aynen kesinlikle haklısın canım ah bu erkekler diye boşuna demiyorz ya zaten

bence kımse ıcın kendını deıstırme cnm fzla kılon yok bence zayflamak ıstıyosan kendın ıcın bı kac kılo verebılırsın bence cunku suan bekkarsın ılerde evlenır bebegınde olursa salıklı bı yasm ıcn verbelırsın ama bı erkek ıstedı dıye ne ınadına kılo al nede ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…