1 yıl önce spora da gittim 2 ay kadar pek bi faydası olmadı benm sorunum cok yemek sanırm2-3gun yememi kıssamda 5. gun bozuyorum yine. spora gittim baldırlarım falan kalınlaştı bayağı kas yaptım. etim cok sıkı aslında cıvık bi etim de yok ama ne bilim. şöyle 2-3 ayda fayda eden bi diyet yok mu kı yaaa
merhaba arkadaşlar 1 yıllık bi ilişkim var ve bu ilişkiyi en başta ben hiç istememiştm yani benimle olmak için sevgilim çok çaba sarfetti. 1,70 boyum var kilomda 68-72 arasında gidip gelir ve tanıştıgımızdan beri böyledir. Yemeği çok seven biriyim ama gerçekten yememe göre kilom iyi ve sürekli gündem de benm zayıflamam var ama bu konuyu hep ben açardım. yani bu hafta rejime girdm, yok bugun sadce sunları yedm falan. yani bunu sorun yapan hep bendim. Geçen gn sevgilim bana biraz zayıflasan nasıl olur falan dedi şok geçirdim.. şaka dahi olsa insanın gücüne gidiyor moralim altüst oldu aksine daha fazla yemeye başladım inadım çünkü beni tanıdıgında da böyleydim üstelik peşimden koşan oydu. yani çok fazla kilom yok ama fazlalığım var simit bölgesi ve kollarm kalındır mesela. Sizce inat edip daha fazla kilo mu almalıyım yoksa 58 kiloya falan inip ona gününü mü göstermeliyim ??
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. sanırım haklısınız inat edip kilo almak saçma :)) şuan ne zayıflamak için ne de kilo almak için ugrasıyorum. ama sanırım dikkatli beslenmeye başlasam iyi olacak ama bi yandan da zayıflarsam o istedi diye zayıfladım gibi de olmak istemiyorum. peki estapitipitii senin sevgilinin tepkisi çok ağır olmuş cidden psikolojim çok bozulurdu böyle bi tepki alsaydım sen hiç tavır almadın mı bu sözlerin üstüne?
ınat et ve catlıyana kadar kılo al
kız o nasıl seçenekler oyle..
sen kenıdını nasıl ıyı hıssedıyorsan oyle ol tabıkı..
dış görunuş önemlı tabıkı
dıkkat etmemız gerekiyor
ama erkek arkadasın zaten senı basta böyle begenmıs,sımdı derdı ne..
daha zayıfıyla bırlıkte olsaydı ozaman te allaaaaaaaam ya
ayrıca boyuna göre kılon ıyı..spor yap sımıtlerını erıt..
canım o günden sonra tekmeyi bastım gibi birşey oldu zaten :)
hoş o gittikten sonra depresyondan yiyip yiyip geri aldım ama o ayrı bir konu
sende takma gerçekten olan bize oluyor .erkekler karşısında hep kusursuz güzellik arıyorlar ama bir gün de aynaya bakıp acaba ben neyim demiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?