kilolu olupta hamile kalmak isteyenler hangi yöntemleri deniyorsunuz?

pinarsezgingd

SABIRLA BEKLİYORUZ!!!
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
204
81
43
38
merhaba 2,5 yıllık evlıyım 1 yılsonra bebek ıstedık ama 6 ay olmayınca kontrollere gıttık bende kılodan baska hıcbır sorun yoktu fakat esımde sperm sayısı 8 milyon cıktı yanı varikosel tanısı konuldu ve bekletmeden ammelıyat oldu gecen sene yılbasında suan gayet iyi 20 milyona yükseldi ama hala bebişimiz yok bende kilo vermek iiçin cok ugrasıyordum ve veremıyordum zeynepkamildeki dr da kılo vermezssen hıcbısey yapamayız dedı buarada 90 dı kılom bende kılo veremedıgım ıcın arastırılsın ıstedı m haydarpassa numuneye endokrınolojıye gıttım insülin direncim oldugunu ogrendım tabı dokrum hem glıfor hemde dıyet verdı 3 hafta oldu baslayalım hem dıyet hemde glıforla 5 kıllo verdım ama sankı cok yavas ılerlıyor gıbıme gelıyor glıfor kullanıpta hem kılo verıp hemde hamile kalan bvarmı cok merk edıyorum !!!! denemedıgım bişey kalmadı diye düşünüyorum sizlerde deeneyımlerınızı paylaşırsdanız cok sevınırım .....

42 kişi goruntulemıs ama kımse cvp yazmaya cesaret mı edememıs yoksa kılolu olupta hamile kalmak isteyen kımsemı kalmadı benden baska kılolu olupta hamıle kalmak isteyenler lutfen dertlerımız paylasalım belkıd bırbırımıze vesıle olabılecegız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buarada ben hayıt tohumuna aynı zamanda bal tarcın corektunada tekrar basladım rahım fılmı cektırcektım randevu alamadım doluymus artık bıdahakı aya hayıt sayesınde ıns gerek kalmazda rahı fılmıyle ugrasmam inşaallaah

42 kişi goruntulemıs ama kımse cvp yazmaya cesaret mı edememıs yoksa kılolu olupta hamile kalmak isteyen kımsemı kalmadı benden baska kılolu olupta hamıle kalmak isteyenler lutfen dertlerımız paylasalım belkıd bırbırımıze vesıle olabılecegız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOT
buarada ben hayıt tohumuna aynı zamanda bal tarcın corektunada tekrar basladım rahım fılmı cektırcektım randevu alamadım doluymus artık bıdahakı aya hayıt sayesınde ıns gerek kalmazda rahı fılmıyle ugrasmam inşaallaah
canım bende kiloıuyum benimde eşimde sorunlar vardı tedavi oldu morfoloji hariç değerleri normal... doktorumuz düşük morfoloji ile birçok bayanın hamile kaldığını söyledi.. benimde pikom var.. 3 haftada 5 kilo çok güzel.. ben nerdeyse 1.5 ay oldu 5 kilo verdim yavaşta olsa gidiyor yola devam arkadaşım.. hayıt tohumu pikosu olan bayanlara çok yarıyor diyorlar bende 3-4 aydır hapını kullanıyorum

Bende ve eşimde de hiçbir sorun yok galiba ama hamile kalamıyorum kiloyla alakalı olduğuna inaniyorum ayrıca çok istiyorum ama hamile kalsamda bu kiloyla süreci nasıl gweireceğimi merak ediyorum

Bende ve eşimde de hiçbir sorun yok galiba ama hamile kalamıyorum kiloyla alakalı olduğuna inaniyorum ayrıca çok istiyorum ama hamile kalsamda bu kiloyla süreci nasıl gweireceğimi merak ediyorum
merhaba zeynep sena :)neden hamıle halamadıgını once bı arastırmalısın cnm herhangı bır dr kontrolun oldu mu neler yapıldı tabıkı kılo cok buyuk bır etken ben dıyet ve glıfor ılacımla beraber 93,6 den 86,2 ye dustum 1 ayda 7-8 kılo vermıs oldum hemde hıc kılo veremezken cunku arastırmalar sonucunda ınsulın dırencım oldugunu ve bunun benım butun hayatımı etkıledıgını ogrendım adet duzensızlıgım yokken adet duzensızlıgı yasmaaya basladım kılo artısım cok oldu ve veremıyordum cok cabuk acıkıyordum ve esım varıkosel amelıyatı oldu 1 yıl oldu hala gebelık yok ama ben ınsulın dırncım oldugunu ogrenınce daha cok uzerınde durdum baska bır hastenede tedavı goruyorum suan hormon tahlıllerım tekrar yapıldı ve rahım fılmı ıcın randevu alamadım bıdahakı ay rahım fılmı cekılcem inşaallaah sen neler yaptın ? ben zeynepkamıl infertılıteye gıttım ve bana kılo vermeden asılama bıle yapamayacaklarını soyleyıp gonderdıler hcbır tahlıl bıle yapmadılar o yuzden kılo yerde basımızın belası ve bızım elımızde cnm senın hıkayenıde kısaca ogrenelım belkı yardımcı olabılırız bırbırımze:)

Canım benim hikayem inan ki çok karışık ama elimden geldiğince anlatmaya calışayım rahim filmi cektirdim ben sonucu kimi doktorlar hicbir problem yok olarak yorumluyor kimisi sag tupte sıkıntı var diyor net degil yani eşimin testinde de hareketlilik az diyen var bu hareketlilik hamilelik için yeter diyen var klomen kullandim çatlatma ignesi kullandım hazıran aýinda ama hamile kalamadım imkanları yetersiz bir şehre tayinimiz çıktı burdaki doktorla görüstük ama çok makul gelmedi adet olmayı bekliyorum eğer planlama uyarsa ankara ya gelip daha güvenebileceğim bir doktorla görüşmek istiyorum ayyy inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde anne oluruz bizde

Canım benim hikayem inan ki çok karışık ama elimden geldiğince anlatmaya calışayım rahim filmi cektirdim ben sonucu kimi doktorlar hicbir problem yok olarak yorumluyor kimisi sag tupte sıkıntı var diyor net degil yani eşimin testinde de hareketlilik az diyen var bu hareketlilik hamilelik için yeter diyen var klomen kullandim çatlatma ignesi kullandım hazıran aýinda ama hamile kalamadım imkanları yetersiz bir şehre tayinimiz çıktı burdaki doktorla görüstük ama çok makul gelmedi adet olmayı bekliyorum eğer planlama uyarsa ankara ya gelip daha güvenebileceğim bir doktorla görüşmek istiyorum ayyy inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde anne oluruz bizde
bende kısaca anlatım aslında basta yazmıstım ama denedıgım yontemlerı anlatım şifa olsun inş belkı yardımcı olabılırız bırbırımıze biz 2,5 yıllık evlıyız 6 ay falan sonra korunmamaya basladık ama olmadı bızde konrtollere gıttık bende kılonun dsında bı prıoblem yoktu ama eımde varıkosel denıldı amelıya olması sarttı oldu 8 mılyondan 20 mılyona cıktı onun dısında suan cok ıyı demıs drlar bende bos durmadım kılolarımla basım dertte adet duzensızlıgım basladı halıyle bebekte dusununce kadın doguma falan gıttım adet sokturucu verıp gonderıyordu ben kılo veremedıgımı soyleyınce endokronolojıye gıt dedı ben tabı ondan once en basta sogan kurune baladım o bıttı ıncır kuru yaptın ondan sonra endokrınolıjıye gıttıgımde ınsulın dırencım oldugunu ogrendım glıfor verdı onu kullanıyorum 1 ay falan oıldu ayrıca dıyette yapıyoru ve 1 ayda 93,6 dan 86,2 ye dustum cok sukur:)ama ben tabı buzman zarfında bırsuru yontem daha denedım ıncırdn sonra acıelmayagı adacayıyagıda denılıyor onu kullandım 3 gun ve ardından sut maydonoz buharı yaptım bu yontem kapalı tuplerı acıyormus bıran once dene bence ben agzımda adacayıyagının tadını aldım alınca tuplerın acıkoluyormus oyle okumustum sonra gecen ayda bal tarcın corekotu kurunu yaptım cok sukur adetlerım duzene gırdı bu ayda hayıttohumuna basldım aslında bu ay reglımde rahım fılmı cekıceklerdı ama randevu alamdım hesı doluymus halıyle devlet hastnesı olunca dahada zorlasıyor hersey suan tek sıkıntım rahım fılmı cektırmek ve acıl olarak kılo vermek cunku kılo baslı basına problem bızım ıcın zeynepkamıldekı ınfertılıte dr benı oyle korkutmutukı bebegın olursada engellı olur demıstı sızdede kılo problemı varsa tuplerde tıkanıklık yapmıs olabılır burdan bı arkadasımızda kılo nedenıyle hamıle kalamıyorus ve suan bırbırmızı motıve ederek kılo verıp allahın izniyle en yakın zmanda bebeklerımıze kavusmayı beklıyoruz senıde aramıda gormek cok sevındırıcı oldu :)

Bende deneyim o kurleri tek tek ama tabi ki en onemlisi kilo bende 93.6 dan bu stresle 97 ye cikmisim ama azmettim yaza kadar 70 kilo olcam inş evet birbirimizi bu konuda desteklememiz super olur ben inaniyorum en kisa zamanda mutlu olcaz

Bende deneyim o kurleri tek tek ama tabi ki en onemlisi kilo bende 93.6 dan bu stresle 97 ye cikmisim ama azmettim yaza kadar 70 kilo olcam inş evet birbirimizi bu konuda desteklememiz super olur ben inaniyorum en kisa zamanda mutlu olcaz
TEBRIK EDERİM CANIM AZMİN ELİNDEN HİÇBİRŞEY KURTULAMAZ ALLAHIMIN İZNİYLE BIZDE BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA ALICAZ İNŞAALLAAH SEN SIMDIEN SOGAN KURUNE BASLA CNM BUARADA DAHILILYEYE GIT BENI KADINDOGUM GONDERDI KILO VERMEK ISTIYOM VEREMIYOM DE BEBEKTE ISTIYOM DE ENDOKRINOLOJIYE GITMEK ISTIYORUM DE KAYIT ACIYORAR TABI DEVLETE GIDICEKSEN BOYLE OLUYOR AMA OZELE GIDECEKSEN BI ARASTIR CNM ENDOKRONDE TM HORMONLARINA BIDAHA BAKTIR PKO OLDUGU ICIN 100 % İNSÜLİN DİRENCİ VARDIR SENDE ONA GORE BIR ILAC VERIYORLAR METAFORMIN ICERIKLI BEN GLIFOR KULLANIYRUM BAZILARI DIOFORMIN DEGISIYOR AMA ICEIGI AYNI SANIRIM O KILO VERMENEDE YARDIMCI OILACAK İNŞAALLAAH 97 COK FAZLA BOYUN UZUNSA BILEMEM AMA YINEDE FAZLA BENI DR OKADAR COK ORKUTMUSTUKI BEN ARTIK BEBEK BILE ISTEMIYORDUM AMA COK SUKUR SIMDI KILO VERIYORUM İNŞAALLAAH YAZA KADAR HAMİLE KALIRIZ SENDE BİRANONCE DIYETE BASLA CNM BOL BOL HAREKET ET SPOR YAP AMA YARIM SAAT MUTLAKA YAPMALISIN BIZ BI ARKADASIMLA BIRBIRIMIZE MOTIVE EDEREK KILO VERIYORUZ VE 94 TEN 90,5 E İNMİŞ 1 HAFTADA O COK AZİMLİ AMA SENDE VERIRSIN İNANIYORUM BEBKLERİMİZ İÇİN MÜCADELE EDİCEZ CANIM BUNLAR DAHA BASLANGIC DAHA COK MÜCADELE ETMEMİZ GEREKECEK AMA OLSUN YETERKİ BEBĞİMİZ OLSUN BİZ HERSEYLE MÜCADELE EDERİZ HADİ BAKLIM BKADAR GAZ VERMEK İŞE YARAMISTIR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM :);)

Bende de insülin direnci var canım glifor verdi doktor başlamamıştım adetim gecikti (sevinmek istemiyorum her sevincin sonu hayal kırıklığı oluyor) atak yapmak için bu durumun netleşmesini istiyorum ondan sonra glifor u da kullancam ve cok saglam diyet inşallah

Bende de insülin direnci var canım glifor verdi doktor başlamamıştım adetim gecikti (sevinmek istemiyorum her sevincin sonu hayal kırıklığı oluyor) atak yapmak için bu durumun netleşmesini istiyorum ondan sonra glifor u da kullancam ve cok saglam diyet inşallah
aaa inşaallaah hamilesindir canım inşaallaah gliforu hamıleykende dr verıyormus cnm içebilrisn yani cok merak ettım bende kac gun gecıktı ?

6 7 gibi bekliyorduk bazen oluyor böyle heyecanlaniyoz heyecanımız boşa gidiyor diye bekliyoruz bu sefer sakin sakin
aa cok guzel 3 gun sonra bır test yap cnm reglıden 10 gun sonra yapılınca cıkarmıs oyle hatırlıyoırum sankı zaten cok fazla bır zmanda olammıımıstı sanırım korunmayalı tabı adet düzensizliğin var mı yk mu bilmiyorum ama kesın hamılesın gibime geliyor allahın iziyle olumlu haberını beklıyorum cnm bızım ıcın motıvasyon olacaksın inşaallaah

aa cok guzel 3 gun sonra bır test yap cnm reglıden 10 gun sonra yapılınca cıkarmıs oyle hatırlıyoırum sankı zaten cok fazla bır zmanda olammıımıstı sanırım korunmayalı tabı adet düzensizliğin var mı yk mu bilmiyorum ama kesın hamılesın gibime geliyor allahın iziyle olumlu haberını beklıyorum cnm bızım ıcın motıvasyon olacaksın inşaallaah
Canımmmmm adet oldum çok mutsuzum kızımın hayalini kurmuştum ama nasip iyi olcak inşallah herşey heyecanımı paylaştığın için çok teşekkür ediyorum

Canımmmmm adet oldum çok mutsuzum kızımın hayalini kurmuştum ama nasip iyi olcak inşallah herşey heyecanımı paylaştığın için çok teşekkür ediyorum
canım ya bende cok yasadım boyle hüsranları ama pes etmek yok allahın izni ile bizde annelıgı yasıyacagız am once kılolar gıdecek kı bebısımıze yer kalsın:) sen yarın oburgun sogan kurune basla zman kaybetmeden 15 gun yp 7 gun ara ver 7 gun daha yapp sonra ıncırkuru yap sonra baltarcıncorekotu yap sonrada hayıt ben oyle yaptım yaklasık 1 haftadırda hayıtı ıcıyorum tadı cok kotu ama inşaallaah şifamı ondan alıcam denemedıgım bı o kalmıstı :)buarada burdan bı arkadasla tanıstım o da ctesıden berı dıyetle ve dıoformın adlı ılacıyla beraber 4 kılo vermıs ısteyınce oluyor sabırlı olmalıyız allahu teala bızleı en cok ıstedıklerımızle ımtıhan edermıs inşaallaah cok gecıktırmeden bizlerede bebeklerimizi nasip eder canım üzülme stres de olumsuz etkı yapıyor cunku bırde olumlu dusun adet olamayan ve hıc olma ıhtımalı olmayan kısıler bıle var cok sukur halımıze en azından beklıyoruz lacak dıye hersey kısmet adet olamamakta cok kotu ben 3 ay olamamıstım delı oldum cok kotu bıseymıs olamamk herseyın vaktı zmanı var oye dusun olumlu dusunkı hersey olumlu olsun canmıcım herseyını paylasabılırsın canım bırbırımıze destek olamlıyız kı bende cok severım dert ortaklıgı yapmayı ;)

canım ya bende cok yasadım boyle hüsranları ama pes etmek yok allahın izni ile bizde annelıgı yasıyacagız am once kılolar gıdecek kı bebısımıze yer kalsın:) sen yarın oburgun sogan kurune basla zman kaybetmeden 15 gun yp 7 gun ara ver 7 gun daha yapp sonra ıncırkuru yap sonra baltarcıncorekotu yap sonrada hayıt ben oyle yaptım yaklasık 1 haftadırda hayıtı ıcıyorum tadı cok kotu ama inşaallaah şifamı ondan alıcam denemedıgım bı o kalmıstı :)buarada burdan bı arkadasla tanıstım o da ctesıden berı dıyetle ve dıoformın adlı ılacıyla beraber 4 kılo vermıs ısteyınce oluyor sabırlı olmalıyız allahu teala bızleı en cok ıstedıklerımızle ımtıhan edermıs inşaallaah cok gecıktırmeden bizlerede bebeklerimizi nasip eder canım üzülme stres de olumsuz etkı yapıyor cunku bırde olumlu dusun adet olamayan ve hıc olma ıhtımalı olmayan kısıler bıle var cok sukur halımıze en azından beklıyoruz lacak dıye hersey kısmet adet olamamakta cok kotu ben 3 ay olamamıstım delı oldum cok kotu bıseymıs olamamk herseyın vaktı zmanı var oye dusun olumlu dusunkı hersey olumlu olsun canmıcım herseyını paylasabılırsın canım bırbırımıze destek olamlıyız kı bende cok severım dert ortaklıgı yapmayı :KK66:
Canımm kesinlikle bende çok memnun oluyorum çünkü insan bazen ailesiyle bile paylasamıyor şimdiden iyi ki varsın diyorum ❤ ben incir kurune baslicaktim adetimin 5.gunu yanlis mi olur sence

Canımm kesinlikle bende çok memnun oluyorum çünkü insan bazen ailesiyle bile paylasamıyor şimdiden iyi ki varsın diyorum ❤ ben incir kurune baslicaktim adetimin 5.gunu yanlis mi olur sence
genelde 3. gunu baslanılıyor canım ama fazla zman kaybetmemıssın baslayabılırsın bence ama yınede kk kulananlkar cok olmus bıde onlara danıs derım ben ;)canım sende ıyıkı varsın evet haklısın bende aılemle paylasamıyorum onlarda uzulmesın dıye hatta esıme bıle bellı etmemeye calısyorum cunku o da cok uzuluyo ama biz elımızden glenı yapmaya garet gosterelım allahımın takdırı vaktı zmanını beklıycegız allahım yeterkı bızlerı bebek hasretıylke sınamasın :( amin

canım selam;
benim eşimede varikosel tanısı konuldu :KK61: ve ameliyat olacak. çok korkuyoruz sprem sayısı sıfır a düşer diye şuan 5 milyon. benimde kistlerim mevcut bunlar için tedavi görüyorum benim kilom çok aşırı değil. 70 kg. bakalım bizim tedavi sürecimiz ne olacak. :KK61:

canım selam;
benim eşimede varikosel tanısı konuldu :KK61: ve ameliyat olacak. çok korkuyoruz sprem sayısı sıfır a düşer diye şuan 5 milyon. benimde kistlerim mevcut bunlar için tedavi görüyorum benim kilom çok aşırı değil. 70 kg. bakalım bizim tedavi sürecimiz ne olacak. :KK61:
Allah yardımcınız olsun canım iyi olur inşallah herşey moralinizi yüksek tutun tüm kalbimle dua ediyorum size❤

Back
X