kilolu ve mutsuz günler geride kalsın lütfen

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
43
merhaba hanımlar çoook uzun zaman oldu kadınlar kulubüyle tanışalı,hep takip ederdim diyet günlüklerini, diyet başarı öykülerini,şuan itibariyle aranıza yeni katıldım ,tek başına çözemiyorum artık kilo problemimi,daha önce birçok diyet yaptım diyetisyene gittim.iradesizliğim yüzünden hep döndüm başa ,ismim ayça 32 yaşındayım 171 boyunda 90 kilodayım ,ben motive edecek.arkadaşlara ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın olurmu?

merhaba aynı sebeplerden başarı yaklamayanlrdnım bende. formu uzun zamandır takipde edemiyorum bir bakyımdedim ve mesjını gördüm. 30 yaşındyım 164 boyum veee malesef 84 kiloyum artık bitsin bu işgence istiyorum. ama çok iradesizimm yaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffff

Merhabalar :) 19 yaşındayım boyum 165 kilom 62. Hedefim 55. Hazirandan beri kilo verme çabasındayım bazen yavaş bazen hızlı, bazen kontrollü bazen kontrolsüz. Bir çok problemim var. Reflüm var migrenim var Kabızlık problemim var ayrıca vitamin kullanıyorum. Vitamin kullanmama rağmen toplamda 13 kilo verdim. Insan yeter ki istesin. Yeter ki artık dur demeliyim desin. Ne güzel boyunuz uzun sizin. Düşününce 15-20 kilo arası bi kayıp sağlıklı bi görünüm kazandırır size. Kilo vermenin %70 i diyet %30 u kesinlikle spordur. Zaten bi 10 kilo verince o özgüvenle kendinizi sokaklara atacaksınız daha enerjik olacaksınız Kıyafetler daha güzel olacak. Hareket de kendiliğinden gelecektir. Öncelikle yeme düzeni oluşturun. Mesela küçük öneriler vereyim, aksam 6 dan sonra ağzınıza şekersiz çay bitki çayı haricinde bir şey koymayın. Kahvaltıda mutlaka yumurta peynir yiyin. Beyaz ekmek değil çeşitli esmer ekmekler tüketin. Bunları yaptığınız sürece kilo verememe gibi bi ihtimaliniz yok. Küçük hedefler koyun ilk hedef 85 olsun mesela. Ve bana kalırsa kesinlikle ödül vermeyin kendinize. Bu direnç kırıyor bence. En sevdiğim yiyecek çiğköfte. Yaklaşık 5 aydır yemiyorum mesela. Yeter ki isteyin :)

Merhaba arkadaslar bende artık sıkıldım bu iradesizlikten bı bakiyim dedim nefer herkes benim gibiymiş:))1.60 boyundayim 28 yaşındayım 6 ay once meleğimi aldım kucağıma simdi 60 kilo olmak istiyorum. Hamile kalmadan once 72 kiloydum spor ve diyetle 2 ayda 60 oldum sonra bebek icin tedaviye başladım ilaclarin etkisiyle 8 ayda 5 kilo aldım ve 65 le hamile kaldım 78 le dogum yaptım dogumdan sonra 72 idim ne acı ki sut olsun diye ye ye ye 80 oldum. Yine sporla ve diyetle 2 ayda 10 kilo verdim powerplate ye gidiyordum esim ve bebeğimle 15 dakika spor gir cik yarım saati buluyordu esim cok anlayislidir götürdü getirdi saolsun ama simdi havalar soğudu oğlumu çıkaramam evde de birakicak kimsem yok yani spor olayı yok malesef o yüzden daha da zor olacak galiba ama başarmak istiyorum daha once yaptım yine yapicam inşallah cok fazla diyet maceram oldu biliyorum ki diyet yaparken insan bundan konuşmayı ne yedi ne kadar verdi anlatmaktan cok hoşlanır ve her zaman karşısındaki kisi bundan zevk almaz biz burda ayni dertten sikayetciyiz birbirimizi sabırla dinler yorumlarız diye yazıyorum umarım burası hepimize faydalı olur hepimize Cook cokk kolay gelsin benim icin maraton başlıyor yarın inşallah oğlumdan fırsat buldukça hep burda olucam bol bol anlatalım dertleselim ve cok cok zayıflayalım inşallah bu arada ben bayramda bırakmıştım sporu ve malesef diyeti 71.3 tartildim bugun bakalım zaman ne gostericek

kızlar selamlar bende varım bende
ben nilay 30 yaşında 90 kiloyum
70 le sigarayı bıraktım 80 le hamile kaldım
100 le doğuma girdim doğum yapalı 9.5 ay oldu sadece 10 kilo gitti
kızım memeyi yeni bıraktı hemen diyete başladım ben emzirirken kilo almadım kızım hep emdi hemde mamasız ilk 6 ay dişler huzursuz yapınca memeyi bıraktı
aslında 10 gündür diyetteyim ilk 1 kilo gitmişti çok umutlandım sonra dün gibi tartıldım hiç vermemişim o kadar yememden kısmama rağmen
neyse yrn daha deteylı tanışma ve yazışma olur sadece destek
çok dikkat ediyom yediklerime ama bakalım

Valla arkadaslar ben diyetimin ilk gunünü cok verimli geçiriyorum sabah guzel bir kahvaltı yaptım hafif seyler peynir domates gibi yemeye çalıştım aksamada esım yemek istemeğince bende meyve yedim bakalım bu sekilde baska bisey yemeden yatarım umarım. Ee siz neler yaptınız neler yediniz hadi bakalim

canım inşallah toplamda kaç kilo verdin

canım haftasonu kaçırıyorum ister istemezz yarın oruça başlıyorum destek olalım birbirimize gitsin kilocuklar

canım spor olarak ne yaptın maşallah iradesizim diyorsun ama çok güzel kilolarda vermişin demekki yapabiliyosun bende spor yapmayı çok istiyorum ama gel gör ki çok üşengecim:)

Öncelikle topigin hayirlisi olsun canim inşallah hedefine en yakin zamanda ulasirsin canim .
Ben ilk 103,2 kiloydum mayis 2013 sonu baslamistim haziran 2014 e kadar 80 ni gördüm tabi bu şurada biraktigim zaman alip vermelerim oldu bi sene boyunca sürekli caba harcamadim aldikca vermeye calistim
Düğünden sonra hamile kaldigimda 87,7 kiloyddum şuan 78,5 kiloyum
Şuan kilo vermek için caba harcayamiyorum hamilelik ten dolayı ama yinede veriyorum kendiliginden gidiyor iste yinede burada neler yedigimi paylasmak isterim belki bi nebzede olsa destek olabilirim sana

hamile olduğun halde mi veriyosun çok sevinirim canım yardımcı olursan karbonhidratla aram ço iyi pasta kek hamur işi acayip zaafım var ,hiç bilmem canımın sağlıklı bişeyler çektiğini :)

hamile olduğun halde mi veriyosun çok sevinirim canım yardımcı olursan karbonhidratla aram ço iyi pasta kek hamur işi acayip zaafım var ,hiç bilmem canımın sağlıklı bişeyler çektiğini :)
aynen canım hamıle oldugum halde verıyorum sıpa baya somuruyor sanırım benı benım pek aram yok pastaydı tatlıydı benım sıkıntım kola ve cerezlerdı onları cıkarttım hayatımdan ve suyu cogaltınca baya fayda ettı

Y
canım haftasonu kaçırıyorum ister istemezz yarın oruça başlıyorum destek olalım birbirimize gitsin kilocuklar
Ya aslında oruç isini bende düşünüyorum zaten bebekten dolayı borcumda var iyi fikir sahurda yemeyip iftarda hafif yersek mükemmel olabilir. 80 gun 11 kilo bakalım nasil olucak

canım spor olarak ne yaptın maşallah iradesizim diyorsun ama çok güzel kilolarda vermişin demekki yapabiliyosun bende spor yapmayı çok istiyorum ama gel gör ki çok üşengecim:)
Bebegim olduğu icin powerplate gittim 2 güne bir 15 dak cok faydasını gördüm esım ve cocuğumla gidiyordum onlar beni bekliyorlardı gir cok yarım saat falan tam usengeclere gore:))) kıs geldi oğlumu disariya çıkaramıyorum diye gidemiyorum yoksa cok faydasını gördüm tavsiye ederim

bugün orucumuzu tuttuk çok şükür iftara daha var 1 tabak kurufasulye yanında bol salata 1 bardak ayran 1 dilim tahıllı ekmek ,menüm hazır inşallah saat 7:30 8 arası 1 meyve ile kapatacam yarın yine orucum Allah izin verirse :)

ne olur tatlı krizi olmasınnnn bir günde şekerli bişeyler yemeden geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…