Kilolular için doğum

gulcn25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
29
7
1
28
Merhaba hanımlar
28+4 günlük hamileyim doğum için ücret bilgisi aldık fakat kağıtta aşırı kilolu doğum için ek bi fiyat koymuşlar 1.850 tl benim kilom şuan 103 kg bilemedim aşırı kilolu nasıl oluyor veya ben o grubun içine giriyormuyum? Bilgisi olan bilgilendirirse beni mutlu olurum.

Kilodan dolayı riskli sezaryen filan mı oluyor da ekstra ücret isteniyor? İlk kez duydum İstanbul da mı hastane?

Bende özele gidiyorum ama 3 fiyat iletildi bizlere normal, sezaryen ve isteğe bağlı sezaryen şeklinde.
Bence hastaneye bir sonraki gidişte mutlaka muhasebe birimi ile konuşun hatta o süreçte sizinle ilgilenecek kişi sürekli eşiniz olacak ise o konuşsun.
İlk başta örnek veriyorum 5 bin diyorlar doğumdan sonra yok oda parası yok yenidoğan bakım parası diye diye 2 katı alıyorlar.

Eklentiler

• 120BE438-D292-4739-8C8A-F11C22AFCF2F.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 59
Bizde vermediler daha doğrusu cuma günü gideceğiz yeni yıl fiyatlandırmasını bu ay belirleyeceklerdi. Bakalım bize kaç diyecekler.

Bence boy, kilo hesaplaması yapmalısınız. Oran yüksek çıkıyorsa mutlaka önceden konuşun ve ilk doğumunuz mu bilemiyorum. Belki normal doğum olacak ve çok kolay geçecek şimdiden fazla takmayın

Epilepsi hastası olduğum için normal ne yazık ki doktorum uygun görmüyor evet ilk doğumum bu arada inşallah sağ salim alırız kucağımıza

İlk defa böyle birşey duyuyorum Peki fazla kilodan kasıt kaçmış peki?

Ya da mantığı ne acaba? Risk mi acaba? Bilen aydınlatırsa sevinirim

İlk defa böyle birşey duyuyorum Peki fazla kilodan kasıt kaçmış peki?

Ya da mantığı ne acaba? Risk mi acaba? Bilen aydınlatırsa sevinirim
Bende anlayamadım doğru kilom var ama sınır ne bilmiyorum kağıtta da yazmamışlar kilo sınırını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…