Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor😞😞

Doğrunun tek olduğunu bilmeleri gerekir.
Diğer türlüsü aa şunu da yaptım olmadı diye umutsuzluğa sürükler. Boşa çaba gösterir. 3-5 kilo değil vereceği belli ki.
Önerilerimi eşim üstünde test ettiğim için yazdım sadece şu detox ile 3 4 kilo verdi açlık otu da sindirimini hızlandındırdı. Bir sonraki öğünden önce tuvalete çıkmak midenin büyümesini önler aldığı besin değerlerini kaybetmiyor yani çok da sağlıksız önerilerde bulunmadım bence. Ki eşim toplam 12 kilo civarı verdi. Vücutta sarkma falan da olmadı

Kilon ile arkadasligin hiç alakası yok. Önce sen kendinle barışık ol. Kiloyu mutlaka verirsin buna inan ama kendinde dürüst ol. Mutlaka birseyler kaciriyorsun. Düzgün uygulandığında duraksama dönemleri olsada eninde sonunda mutlaka sabir ile verirsin kiloları. Ayrıca kaç kilosun boyun kaç merak ettim ? Diyetisyene gidiyorsun sanırım ama bir yol alamiyorsan onu değiştir öncelikle. Aralıklı oruç denedin mi mesela. 2 ana öğün istersen 1 de ara öğün ekle ama aralarda hiç birşey kacirma. Kalorilerinede bak yediklerinin.

Ben de kiloluyum, eşimde kilolu hatta bizden çok çok kilolu arkadaşlarımız da var dünyaları yese zayıf kalan arkadaşlarımız da var. Herkes diyet tavsiyesi vermiş ama sorununuz kilolarınız değil maalesef. Düşünceleriniz problemli. Bu kafa yapısıyla ideal kilonuzda olsanız en şekilli vücuda sahip olsanız bile arkadaş edinemezsiniz bu sefer de beni kıskanıyorlar arkadaş olmuyorlar dersiniz. Acaba psikolojik destek mi alsanız

Diyet ile kilo veremiyorsanız vitaminlere başlayın. Zaten yemekleri vitamin mineral almak için kullanıyoruz. Herşeyi için d vit centrium vb vb. Yağlı yemeği bırakın Protein, karbonhidrat ağırlıklı yiyin. Bir hafta böyle gidin, sonra 4 gün boyunca yemek yemeyin acıktıkça acı biber ve limonlu su için doldurun koca bidona. 4ncü gün yavaş yavaş açın detoksu lapa tarzı yiyin(keşkek falan). Sonra vitamine ve yemeklere tekrar başlayın. Açlık otu için fazla kaynatın 1 saat falan (dışarı çıkacağınız gün içmeyin😬). 2 günde 1, yada ağır yemek yediğinizde için. Önerebileceklerim bu kadar. Umarım kendinize inanıp kendiniz için kilo verirsiniz. Hele genetik ise çok zorluyordur, kafaya takmayıp mutlu olmaya çalışın🙏🏻.
Sonra ilerde Doktorlar bağırsaklarınızı ve midenizi elinize versin..

Konu sahibi, bunları sakın uygulamayın. Siz mutlu değilsiniz. Önce bir psikolog sonra iyi bir diyetisyene gidin. Hiçbir şey yapamıyorsanız.

Burdan Karatay diyetlerini takip edip uygulayın. Kurallara uyarsanız kilolarınız patır patır gider. Hatta zamanında ben de diyet sayfalaründa konu açıp Karatay diyeti + sporla gayet güzel kilo vermiştim. Araya bir bebek girmesine rağmen kilomu koruyorum.

Akran zorbalığı oluyor maalesef haklısınız umarım zayıflarsınız kontrollerinizi yaptırın kilo verememe sebebinizi bulmalısınız

Ne alaka? Ben 110 kiloyken bir sürü arkadaşım ve beni beğenen erkek vardı?

Ya sen yanımıza yakışmıyosun diyen insanların yaşları kaç? Bunu diyecek tarzdaki insanlarla mı takılmaya çalışıyosunuz? Sokağa çıksanız arkadaşlarıyla gezen şişmanları görürsünüz siz kendi kendinize arkadaşınız yok diye böyle bir mazeret aramışsınız. İnternette diyet gruplarından arkadaş edinin madem bu konuda bir inancınız yoksa. Ya da kilolu kililerin topluluklarına katılın Önce kendinizi sevin kendinize haksızlık etmeyin. Kendinizi sevmek için kilo vermek sorunda hissediyorsanız da diyetinize başlayın. Ama bence en büyük önceliğiniz insanlarla sosyalleşme yöntemleri aramak olsun.

En yakın arkadaşlarımdan bir tanesi kilolu. Hayatımda onun kadar kaliteli mizah yapan , merhameti yüksek ve akıllı çoook nadir kadın gördüm. Bulunduğu ortamlarda dahi hemen dikkat çeker çünkü enerjisi çok yüksek. Kilolu olmak asla iyi bir arkadaş olmak için bir engel değil. Hani lise , ortaokul çocuğu olsa empatisi yok dan dun konuşur derim. Ama sizin yaş aralığınızdaki insanlar nasıl yanımıza yakışmıyorsun diye bir cümle kurabilirler. Hayret ettim doğrusu. Arkadaş tercihlerinizde bir sorun olmasın ?

Selamün aleyküm kızlar 🌼 Bugün biraz size sıkıntımdan bahsedip dertleşmek istedim .
Ben kendimi bildim bileli biraz kilolu bir insanım yapım gereği iriyim . Liseye gittiğim dönemlerde hep küçümserdi arkadaşlarım beni , yanlarına almazdilar 😞 Heleki öğretmenlerim onlar bende tam travma yaşattı 😡 Hep kilomla dalga gecerdiler bu yüzden sürekli okula gitmek istemezdim 🤷 büyüdüm spor yapıyorum diyet yapıyorum ama yok kilom gitmiyor bıktım artık gerçekten 😭 Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor...
Her gece başımı yastığa koyunca çok ağlıyorum , inanmazsiniz belki ama yıllardır çok çok acil ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmıyorum utanıyorum diye🤲 Çok bunaldım çevremde beni dinliyecek kimsem yoktu bende burda sizinle dertleşmek istedim 🌼 Lütfen bol dua edin bana tekrar diyete başladım inşallah istedigim sonucu alırım 🤲 Hayırlı akşamlar kızlar🌸🌺🌼💜
Ben de ayni senin gibiydim ama zayiflama ilaci kullanaralk 20 kilo verdim 3 ayda ama tavsiye etmiyorum cunku biraz tehlikeli ilaclar. Eger kalp tansiyon varsa. Beni cok gucsuz birakti ama yinede istahi tamamen kesiyor. Eskiden eczanede satiliyordu obezitede tedavi icin kullaniliyordu simdi toplatildi

Bir sirkelenin kendinize gelin. Şişman olduğunuzdan değil psikolojik olarak cokuntudesiniz.lutfen dietisyen ve psikologa gidin. önce hayatından hazır yemek ve paketli gıdaları çıkar . Az az sık sık beslen sebze protein ağırlıklı beslen.yesillik bol bol tuket. Tatlı ihtiyacınıza bitter cikolata ile gider ama günde 4 kareyi geçme. En önemlisi de HAREKET. Evden çıkmadığınızi söylediniz
Mutlaka günde 1 saat yürüyün temposu önemli değil. Arkadaş için değil kendiniz için sağlığınız için zayıflayın. Zayıfladıkça ozguveniniz yerine gelecek.

Sonra ilerde Doktorlar bağırsaklarınızı ve midenizi elinize versin..

Konu sahibi, bunları sakın uygulamayın. Siz mutlu değilsiniz. Önce bir psikolog sonra iyi bir diyetisyene gidin. Hiçbir şey yapamıyorsanız.

Burdan Karatay diyetlerini takip edip uygulayın. Kurallara uyarsanız kilolarınız patır patır gider. Hatta zamanında ben de diyet sayfalaründa konu açıp Karatay diyeti + sporla gayet güzel kilo vermiştim. Araya bir bebek girmesine rağmen kilomu koruyorum.
Bende doğum yaptım, şuan 1,63 boy 47 kiloyum. Ayrıca bilinçli yapılınca sağlıksız değil. Detox vitamin takviyesi, metobolizma hızlandırmasının neyi sakıncalı. Diyet dışında öneri veren yok. Benimki farklı gelince garipsediniz sanırım ama diyetle kilo veremeyen insanlar da var hele genetik ise benim tavsiyelerim işe yarar şeyler. Haftalık probiyotik shot bağırsaklardaki enzimleri güçlendirir. İçine sinmeyen zaten yapmasın diyeti deneyin her yolu deneyin sonra bunu denersiniz. Zorlama yok~

Selamün aleyküm kızlar 🌼 Bugün biraz size sıkıntımdan bahsedip dertleşmek istedim .
Ben kendimi bildim bileli biraz kilolu bir insanım yapım gereği iriyim . Liseye gittiğim dönemlerde hep küçümserdi arkadaşlarım beni , yanlarına almazdilar 😞 Heleki öğretmenlerim onlar bende tam travma yaşattı 😡 Hep kilomla dalga gecerdiler bu yüzden sürekli okula gitmek istemezdim 🤷 büyüdüm spor yapıyorum diyet yapıyorum ama yok kilom gitmiyor bıktım artık gerçekten 😭 Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor...
Her gece başımı yastığa koyunca çok ağlıyorum , inanmazsiniz belki ama yıllardır çok çok acil ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmıyorum utanıyorum diye🤲 Çok bunaldım çevremde beni dinliyecek kimsem yoktu bende burda sizinle dertleşmek istedim 🌼 Lütfen bol dua edin bana tekrar diyete başladım inşallah istedigim sonucu alırım 🤲 Hayırlı akşamlar kızlar🌸🌺🌼💜
Dalga geçen insanı hayatınızda tutmayın.
Kilolu olunca nr oluyor ki sanki

Back
X