Kiloluyum imdaaaattt :(

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Arkadaşlar iyi akşamlar kilolu bayanlar hangi elbise giyse zayıf gösterir ?isteme günum var :( kilom var yardım

hmm özel gün varmış kaç kg boyun kaç açıkmısın kapalımı
hakkında hayırlı olur inşallah bu arada çok kafana takma kendine neyi yakıştırısan onu giy mutluluklar;)

Arkadaşlar iyi akşamlar kilolu bayanlar hangi elbise giyse zayıf gösterir ?isteme günum var :KK43: kilom var yardım
Öncelikle vücudunuza uygun kaliteli toparlayıcı bir korse edinin.Bu sadece alt yada komple vücut için olan korselerden olabilir.Bakacağınız elbise çok dar olmasın ama çok bolda olmasın çünkü her ikiside kilolu gösterir.Koyu renkler tercih edebilirsiniz.Bacaklarınız çok kalınsa diz altı birşey tercih edin yada yerlere kadar uzun olsun.Ayrıca pantolon giyinme şansınız varsa hafif abiye ve siyah bir pantolon ve bluz tercih edebilirsiniz.Ben de kiloluyum ve bazen etek yada elbise yerine hafif abiye bir pantolon ve şık bir bluz tercih ediyorum ve kendimi daha formda hissediyorum

boyle nasıl yardımcı olabılırız ki vucut proporsıyonun nasıl boyunuz kac

bu yazdıgınıza gore koyu renkler dıyebılırım

Boy/kilo nedir?

Sahsen kendi fikrim, uygun kiyafet bile kiloyu en fazla %5 falan gizler. Kendinizle barisik olun veya kilo verin.

Basım açık kilom 101 boyum 1.71
ne zaman gelecekler
yarin sabah SIKI bi sekilde karataya baslarsan 1 haftada biraz odem kaybedebilirsin ve sonra bbirakma tabiki
daha bunun sozu nisani dugunu avr her seferide bize imdat mi diyceksin
derdiyin dermani karatay duyeti inan
Alalh tamamina erdirsin simdien mutluluklar

Uygun kıyafet kiloyu yok etmez, azıcık kamufle eder. Kıyafetlerden medet ummayın bana kalırsa.

bir haftalık ödem attırıcı detoks yapabilirsin
korse ve şekillendirici çoraplar olabilir kıyafetin altına

Toparlayici korse, siyah ve dökümlü bir elbise. üzerine yapısmayan bir kumaş olmalı likrali asla değil.Mesela sifon olabilir. Ama muhakkak siyah olmalı. bol şanslar mutluluklar:)

Geçici olarak korseler, koyu renkli kıyafetler kurtarır.
Ama sağlığınız açısından kilonuz sıkıntı yaratır ki bunu siz de biliyorsunuz. Uzun vadeli bir çözüm bulamnız lazım.

isteme günü ne zaman
vücut tipiniz nasıl
armut mu elma mı
göğüs de mi fazlalık var basen de mi mesela bende göğüs var maalesef ona göre giymeliyim

Back
X