Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle vücudunuza uygun kaliteli toparlayıcı bir korse edinin.Bu sadece alt yada komple vücut için olan korselerden olabilir.Bakacağınız elbise çok dar olmasın ama çok bolda olmasın çünkü her ikiside kilolu gösterir.Koyu renkler tercih edebilirsiniz.Bacaklarınız çok kalınsa diz altı birşey tercih edin yada yerlere kadar uzun olsun.Ayrıca pantolon giyinme şansınız varsa hafif abiye ve siyah bir pantolon ve bluz tercih edebilirsiniz.Ben de kiloluyum ve bazen etek yada elbise yerine hafif abiye bir pantolon ve şık bir bluz tercih ediyorum ve kendimi daha formda hissediyorumArkadaşlar iyi akşamlar kilolu bayanlar hangi elbise giyse zayıf gösterir ?isteme günum varkilom var yardım
Boy 1.71 kilom 101boyle nasıl yardımcı olabılırız ki vucut proporsıyonun nasıl boyunuz kac
bu yazdıgınıza gore koyu renkler dıyebılırım
Arkadaşlar iyi akşamlar kilolu bayanlar hangi elbise giyse zayıf gösterir ?isteme günum varkilom var yardım
Basım açık kilom 101 boyum 1.71hmm özel gün varmış kaç kg boyun kaç açıkmısın kapalımı
hakkında hayırlı olur inşallah bu arada çok kafana takma kendine neyi yakıştırısan onu giy mutluluklar![]()
ne zaman geleceklerBasım açık kilom 101 boyum 1.71
Boy 1.71 kilom 101
Arkadaşlar iyi akşamlar kilolu bayanlar hangi elbise giyse zayıf gösterir ?isteme günum varkilom var yardım