kilom ve kocam

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
31
Hanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi

Bende hep ozenmisimdir zayıf hamilelere 68 kiloyla kalıp 93 kiloyla doğuma girdim resmen evrim geçirdim gören nolmus sana böyle diyor halada veremedim 88 bandında istikrarlı ilerliyorum haa Allah var bir kere rencide etmedi eşim hep çok güzelsin der belki deseydi gaza gelirdim bilemedim hangisi iyi

O kocana soyle bu şişen gobegım yedıgım hamur işi pasta borekten olmadı içimde bir can var de..
Farkına varsa ıyı olur..
52 kilo ile Hamıle kaldım 67 ile dogurdum 2 ay sonra yıne eskı kılomdaydım genetik bızde bıraz. 6 sene oldu 53 kiloyum hala..
Ama sana tavsiyem kımseyle kendini kıyaslama her bunye farklı tabıkı kontrollu ol ama cokta kasma. Hamılelıgının tadını cıkar bence kilo alınır da verilir de onemli olan senin mutluluğun..

bende gebeliğimde kilo aldım eşimde fit bir görünüme sahiptir
18 yıldır 183 boyunda 80 kilo adam yalnız ne o benden ne ben ondan kilo konusunda şikayetçi olduk :)
kendine bakan bir eş tercihimdir yani bu konuda komplenksli değilim:)

200 kilo da alsanız eşinizin sizi bu şekilde eleştirmesi hiç hoş değil. En sevmediğim insan tipi istediği kadar sporunu yapsın sizi öyle elestirmemesi gerekir. Tatlı dille sagliginiz için konuşması başka dalga geçip ignelemek başka. Hamilelige gelirsek. Ben kendimi en baştan sartlamistim. Ne yersem sayılı hesaplı yiyordum bir de tatlı şeyleri uzun süre yiyemedim. Yaklaşık on kilo almıştım. Zayıf biri değilim gerçi doğumdan birkaç ay sonra eski kiloma döndüm. 62 kg falandım hamile kalmadan önce. Sütten kesince çok iştahlandim niyeyse kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum hedefim evlenmeden önceki kiloma inmek. Eşim diyet yapmami istemedi aman ne var şöyle böyle diye. Şimdi incelmeye baslamam hoşuna gitti. Ama hala az yememe üzülüyor.:olamaz: hulâsa siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsaniz öyle davranin. Kocanız konuşmaya devam ederse ağzına kürekle vurun.

Uyuz oluyorum böyle adamlara :işsiz: bi tanede bende var, ben hamileyken pek kilo almadım ama 9 ay başımın etini yedi yediklerine dikkat et diye.

Bence kendini baskalariyla kiyaslama mutsuzluk sebebi resmen bu. Hamur isi ve yagli yiyecekler yeme. Gece uyanip yemek yeme. O zaman daha kilo almazsin. Erkekler de tuhaf yani ben kilo almadigim halde esim benimle dalga gecerdi tombili diye sanki yemek yedigim icin oldu o gobek

Uyuz oluyorum böyle adamlara :işsiz: bi tanede bende var, ben hamileyken pek kilo almadım ama 9 ay başımın etini yedi yediklerine dikkat et diye.
Benim yediklerimede sürekli yeter diyor daha gıcık oluyorum daha çok yiyorum böyle biride değildim ama canım istiyor yanı gece gündüz

Kocanizin kendine dikkat etmesi iyi ama size laf soylemesi cok ayip
Hamilesiniz yahu var mi otesi?
Fena takinti yapmis esiniz , yanlis yolda ilerliyor
Ben oglumda tam 33 kilo aldim , kizimda 11 kilo aldim , hala kizimdan kilolar duruyor ama kocam sen her halinle guzelsin diyor , olmasi gereken de bu zaten
Hos yarim dunya seklindeyim , dogruyu soylemedigini biliyorum ama bana az ye de kilo ver dese cok bozulurdum , o da bunu bildigi icin , sevgisinden ve saygisindan hayatta laf soylemez kiloma

Normalde 57 kiloyum birincisinde on ikincisinde on yedi kilo aldım ama doğumdan sonra hepsi gidiyor çokta iştahlıyım aslında ama bende şöyle beli ince göğüs ve kalçalar büyük olsun isterdim :D ama olmuyor işte :P

İlk hamileligimde 7 kilo vermiştim bulantı ve mide yanmasindan zaten erken doğum yaptim Kilo almadım ikincisinde 10 kilo aldım benim esimde kilodan nefret eder ama bana öyle şeyler soylemez terbiyesizlik yapmış sende spor yap ben triodlerimi aldirdim doktor Kilo veremezsin diyor ama bir yasinda oğlum 18 Kilo verdim birazdaha vermem lazım tabi biraz azimle oluyor

Kilo muhabbeti yapan adamlara sinir oluyorum onun çocuğunu getiriyorsun dunyaya acaba o doğurabilseydi yine fit mi kalacaktı saygısız ve densiz tek kelimeyle.
Daha kendini beğendirme derdinde galiba.

Back
X