- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
yapmayın ya bebeğin +33 kiloya ihtiyacı yok :)
bu hem anneye zarar hemde bebeğe![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmayın ya bebeğin +33 kiloya ihtiyacı yok :)
bu hem anneye zarar hemde bebeğe![]()
Aynen kendine aşık birazKilo muhabbeti yapan adamlara sinir oluyorum onun çocuğunu getiriyorsun dunyaya acaba o doğurabilseydi yine fit mi kalacaktı saygısız ve densiz tek kelimeyle.
Daha kendini beğendirme derdinde galiba.
Bnde 80 olucam sanırım Doğuma kadar ...çok iyi vermişsiniz30 aldim 30... hic biside olmadi. canim cekiodu. doktor kontrol ediyor sonucta, frenlemen gerekerirse söylerim demisti. sonucta 80 iken 110 olmadim. 50 iken 80 oldum simdi 47 yim
![]()
Bnde 80 olucam sanırım Doğuma kadar ...çok iyi vermişsiniz
Mantı çok yiyorum ...kendimi tutmam lazım SanırımCanım eşinin üslubunu tasvip etmesemde senin kendini kontrol etmediğinden dolayı alınmış kiloların var gibi,iştahım açık diyorsun.Bende yeni 2. Doğumumu yaptım.Hamilelikte gebelik şekeri çıkmadığı sürece alınan fazla kilonun kadınların suçu olduğunu düşünüyorum çünkü metobolizma aşırı zayıflıyor yediğin kilo yapıcı yemekler vücutta kilo olarak kalıyor.ilk hamileliğime 55 kiloyla başlayıp doğumdan 2ay sonra 55e tekrar dönmüştüm.2. Hamileliğimin başında tatildeydik açık büfe olayına dayanamayıp yeme olayını abarttım 1ayda 4 kilo aldım yuh dedim dikkat etmeye başladım yine,68le doğuma gittim 20gün oldu doğum yapalı 60 kiloyum,işte fazla 5 kilo benim suçum yani.Hamilelikte beslenmen çok önemli tabi ama hiçbir besin değeri olmayan hamur işi,kızartma,ekmek,asitli veya şekerli içecekler tüketincede bu son kaçınılmaz oluyo
:) tut tut.eşine de bakma benimki 182 boyunda 90kilo,göbek desen tabi ki var o haliyle bile benle dalga geçiyodu iyi kilo aldın ha falan diye.En iyi sen bilirsin kendini,ona göre bir şeyler yap işte :)Mantı çok yiyorum ...kendimi tutmam lazım Sanırım
3 kilonun lafımı olur:)30 aldim 30... hic biside olmadi. canim cekiodu. doktor kontrol ediyor sonucta, frenlemen gerekerirse söylerim demisti. sonucta 80 iken 110 olmadim. 50 iken 80 oldum simdi 47 yim
![]()
Hic alakasi yok..bu her zaman dogru degil yani.. canimin istedigini yemstim ben ama asiri hic birseyim yoktu . O halde 25 kg aldim.. vucudum su toplamisti birazda..haa dogumdan 6 ay sonra eski kilomdaydim.Kac kilo aldiniz bilmiyorum ama 12-13den fazla aldiysaniz hamilelik bahanesiyle gereginden fazla yemissiniz demektir. Ben esinize hak verdim.
yok ya öylesi de kötü.. ben de 65 le hamile kaldim 84 filandım doğumda ayni istikrarla 75 teyim 3 aydır, eşim birinci aydan sonra hadi kilo ver demeye başladı. benim iyiligim için söylüyor biliyorum ben de çok rahatsızım bu kilodan ama diyetsiz ve sporsuz vermem zor, insan baskı altında hissediyor. sanırım bir diyetisyen e gideceğim ben de, emzirirken sağlıklı kilo vermek için.Bende hep ozenmisimdir zayıf hamilelere 68 kiloyla kalıp 93 kiloyla doğuma girdim resmen evrim geçirdim gören nolmus sana böyle diyor halada veremedim 88 bandında istikrarlı ilerliyorum haa Allah var bir kere rencide etmedi eşim hep çok güzelsin der belki deseydi gaza gelirdim bilemedim hangisi iyi