- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
20-30 kilo aldım verdim, eski kiloma döndüm yazanlar hepinizden nefret ediyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumumuz aynı ama eş açısından değil.Bende hamileyim ve şimdiden 14 kilo aldım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Hamile kalmadan önce iradeli biriydim yemicem dediysem yemezdim ama şimdi içim sürekli kıyılıyo.Bide hiç kilo almayan hamileler var gerçekten insanın siniri bozuluyo.Hanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
Saol canim:)20-30 kilo aldım verdim, eski kiloma döndüm yazanlar hepinizden nefret ediyorum![]()
Emzirmiyon mu kuzum sen?Ben çok şiştim hamileliğimin son ayında özellikle. 65 kiloyla hamile kaldım 85le doğurdum düşünün. Ama şimdi 1 aylık olduk 65 kiloya geri döndüm. Benim Doğumdan sonra hiç iştahım olmadı. Şimdi daha da dikkat ediyorum inşallah 10 kilo daha verirsem sağlıcakla tamam :)
Hamilelikte insanın kilosunun çoğu ödem, o yüzden Doğumdan sonra da bol su için. Ben sadece su içiyorum, günde 5 litre içiyordum aşırı susuyorum.
Sevgili konu sahibi, hamilelik kilosunun bir çoğu amniyotik sıvı ve ödemdir. Zaten bebeğin ağırlığı,ödemler ve amniyon sıvısı toplam 10 kg. kadar. Haliyle doku artışınız var ki bebek korunsun ve beslensin. Aldığınız kilolara sevinin bile ama fazla kaçırmayın. Doğumdan sonra 8 kilo kadar kaybedeceksiniz. Şişlikler de gidecek . Kontrollü olmaya çalışın. Emzirme döneminde de kilo alınıyor .Bunun haricinde en geç 1 seneye 6 ay emzirme dönemi de dahil , sporla, sağlıklı ve yeterli beslenerek kilo verirsiniz.Hanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
Emziriyorum, Maşallah sütüm çok var sağıp dolaba da atıyorum. Su içmek süt yaparmış.Emzirmiyon mu kuzum sen?
Su oylede ha dikkat ediyorum dedin ya onun icin yazmistim..Emziriyorum, Maşallah sütüm çok var sağıp dolaba da atıyorum. Su içmek süt yaparmış.
Yediklerime dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum yavaş yavaş öyle :)Su oylede ha dikkat ediyorum dedin ya onun icin yazmistim..
Çok güzel yazmışsınız. Aynen katılıyorum...Canım eşinin üslubunu tasvip etmesemde senin kendini kontrol etmediğinden dolayı alınmış kiloların var gibi,iştahım açık diyorsun.Bende yeni 2. Doğumumu yaptım.Hamilelikte gebelik şekeri çıkmadığı sürece alınan fazla kilonun kadınların suçu olduğunu düşünüyorum çünkü metobolizma aşırı zayıflıyor yediğin kilo yapıcı yemekler vücutta kilo olarak kalıyor.ilk hamileliğime 55 kiloyla başlayıp doğumdan 2ay sonra 55e tekrar dönmüştüm.2. Hamileliğimin başında tatildeydik açık büfe olayına dayanamayıp yeme olayını abarttım 1ayda 4 kilo aldım yuh dedim dikkat etmeye başladım yine,68le doğuma gittim 20gün oldu doğum yapalı 60 kiloyum,işte fazla 5 kilo benim suçum yani.Hamilelikte beslenmen çok önemli tabi ama hiçbir besin değeri olmayan hamur işi,kızartma,ekmek,asitli veya şekerli içecekler tüketincede bu son kaçınılmaz oluyo
Asil 1,5 aylik bebekle zayiflama hayallerine kapilman sacma.. bizim toplum olarak sabrimiz yok.. 9 ayda aldigin kiloya zaman vereceksin.. 1 sene sonra normal yer icersen emzirirsen zaten eski kilona doneceksin.. ha sen cok yemissin evet kendi sucun diyelim ama gercekten normal yiyerek 35 kilo alan tanidiklarim var. 1 sene sonrada eskisi gibiydilerÇok güzel yazmışsınız. Aynen katılıyorum...
Benim de 1,5 aylık bebeğim var. Hamileliğimde 20 kilo aldım. 63 kilodan 83 kiloya çıktım. Şu an 15 kilo kadar fazlam var. Tamamen benim suçum. Önüme geleni sınırsızca yedim. Doktorumun, sağlık ocağındaki hemşiremin tüm uyarılarına rağmen yedim. Şimdi bu kiloları nasıl veririm diye kara kara düşünüyorum. Spora başlamam gerek en kısa sürede. Oooooff of