kilom ve kocam

Hamileyim diye o kadar da abartmamak gerekiyor ama buni söyleyiş tarzı yanlış iştahın açık olabilir ama kendine ket vurabilirsin ben akşam 7den sonra bisey yemezdim canım cekerdi sabah kahvaltida yerim diye kendimi motive ederdim 13 kg aldim 10 kg dogumda gitti oglum 3100 gra dogdu teyzem 27 kg aldı 1950 gr bebeği doğdu
Adam cokta haksiz değil

Esiniz densizlik etmis. Uzulmeyin dogumdan sonra sut olsun diye tatlilara abanmazsaniz birde emzirebilirseniz verirsiniz kilolari ama kilo vermenin zor oldugunu da bilin. 2. Dogumumu 3 ay once yaptim. Fazladan 4.5 kilom var. Su anki aklim olsaydi kesinlikle cok kilo almamaya calisirdim. Neredeyse 20 kilo almistim cunku. Ama keske bogazimi tutsaydim. O yuzden sizde tutun. Tatlinin hamur isjnin bebege hicbir faydasi olmadigini bilin. Bol su icip odem tutmamaya calisin.

Yalnız burda moral vericem diye 25 30 kiloları güzellemeyelim lütfen alan var ama normal ve sağlıklı değil doktorum bana 10 kg üzeri kaç alırsan o sana kalır demişti öyle de oldu 13 kg aldim 10u gitti 3ü kaldı, 1 aydada karatayla o 3 kiloyu verdim sütüm de arttı bol protein az karbonhidratla

Evlat sahibi olacaksınız kilo muhabbetiniz çok saçma.
Ben hiç çok yemedim ama 80 e çıktım çünkü 66 ile hamile kaldım. Doğumdan sonra 72 idim. 1 sene içinde hareketten 11 kilo verdim..
Ama kilom hiç de derdim değildi. Böyle basit şeylere kafa yormak yerine öğlen paydosunda kullandığım süt iznimde oğluma yetişmek için koşturuyordum..

Yalnız burda moral vericem diye 25 30 kiloları güzellemeyelim lütfen alan var ama normal ve sağlıklı değil doktorum bana 10 kg üzeri kaç alırsan o sana kalır demişti öyle de oldu 13 kg aldim 10u gitti 3ü kaldı, 1 aydada karatayla o 3 kiloyu verdim sütüm de arttı bol protein az karbonhidratla
Guzellemiyozda alacagin varsada aliyosun onu dedim ben mesela.. cunku 25 kilo aldim ikisinde. Kizimda en az kiloyu aldim ama karsilastirma yapacak olursam.. ilkinde 25 kilo aldim bebek 3200 dogdu. Kizimda 10-15 arasi bebegim 3700 dogdu.. annenin kiloyla bebek kilosu ayni orantida degil gibi. Bu benim tecrubem tabii.. ama sorsan ikisindede ozel bisey yapmadim asiri birseyim yoktu.. bunye meselesi diycem ama gebelikler o kadar baska olabiliyoki.. baskasi dese inanmiycam seyleri yasadim

Guzellemiyozda alacagin varsada aliyosun onu dedim ben mesela.. cunku 25 kilo aldim ikisinde. Kizimda en az kiloyu aldim ama karsilastirma yapacak olursam.. ilkinde 25 kilo aldim bebek 3200 dogdu. Kizimda 10-15 arasi bebegim 3700 dogdu.. annenin kiloyla bebek kilosu ayni orantida degil gibi. Bu benim tecrubem tabii.. ama sorsan ikisindede ozel bisey yapmadim asiri birseyim yoktu.. bunye meselesi diycem ama gebelikler o kadar baska olabiliyoki.. baskasi dese inanmiycam seyleri yasadim

Genetik şeyler bünyeyi etkiliyo mesela ben 53 kg hamile kaldım 13 kg aldim ama gebelik şekeri çıktı aileden yatkınlığım var çünkü ama onun dışında nasıl aldım anlamadım aaa gibi şeylere ben inanmıyorum yiyorsun alıyosun matematik bu,fazla karbonhidrat kilo yapar doğum sonrası verilemeyen kilolarda yağa dönüşen bu hamurlar zaten,konu sahibi de mantı çok yiyorum demiş zaten, benim için fizik önemli adam dese ne demese ne aynalar yalan söylemiyor çatlamaya falan bisey yapamayabilirim ama sağlıklı beslenebilirim diye düşünüyorum

Genetik şeyler bünyeyi etkiliyo mesela ben 53 kg hamile kaldım 13 kg aldim ama gebelik şekeri çıktı aileden yatkınlığım var çünkü ama onun dışında nasıl aldım anlamadım aaa gibi şeylere ben inanmıyorum yiyorsun alıyosun matematik bi,gazla karbonhidrat kilo yapar doğum sonrası verilemeyen kilolarda yağa dönüşen bu hamurlar zaten,konu sahibi de mantı çok yiyorum demiş zaten, benim için fizik önemli adam dese ne demese ne aynalar yalan söylemiyor çatlamaya falan bisey yapamayabilirim ama sağlıklı beslenebilirim diye düşünüyorum
Normaldede saglikli beslenmek guzel zaten.. ben genelde ordan yirttim galiba.. normaldede yesillik vs cok seven biriyim. Uc ogun salata verseler hayir demem mesela..gebeliklerimde normal yedim..oturup cokca manti yemedim konu sahibi gibi.. bir gunde ne yiyorsam oyle.. gece canim cekse bile yemezdim cunku usenirdim kalkmaya.. ona ragmen aldim, vucut su topladi..oturup rejim yapacak halinde yok.. en fazla abur cubur yemezsin yani

2 ve 3 .sayfalarda yazmis zaten konu sahibi,.gece gündüz yiyorum mantı çok yiyorum diye hemcinsi olarak ben bunda desteklenecek sırtı sıvazlanacak bir durum görmüyorum

Hamileliği geçtim kadın da erkek de evlenince salınca hoşlanmıyorum nasılsa alan aldı diyip salmak bana aşırı saygısızca geliyo

Hanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
Anlıyorum seni benim eşim de öyle yüzme,spor,dövüş illa bi aktivite halimde dir. İmkanı olmazsa evde Hamilelikte kilo almak biraz da yapı meselesi. Kimi anne kiloyu çocuk için alır doğumdan sonra eski haline dçner. Kimisi de kilo alır alır kendisine. Buda her ay düzenli ultrason da belli olıyor zaten. Şayet kendine alan anne isen kendini tutman lazım yoksa doğumdan sonra kilolarınla baş başa kalırsın canım

Benim eşim de öyle biri . Kendine bakıyor değer veriyor . Benimde öyle olmamı istiyor. Biraz karın şişsin, 7 ayldan sonra belirgin olur bebek o zaman böyle konusmayacak seninle . Göbeğin çıkınca daha iyi anliyorlar hamileliği. Yapacak bişey yok ben artık kabul ettim . Böyle biri şişman sevmiyor tiksiniyorum diyor adam , kg kadin adam gormeye tahammulu yok artık kabul ettim . 47 günlük bebeğim var 15 kg fazlam var . Eşim yanımda atletik fit geziyor ben ise yanında annesi gibiyim . Utanıyorum bazen üzülüyorum ama bebeğim var emziriyorum diyet yapamiyorum. Yeni doğum yapmış biri olarak , kg almamaya çalış az ye , sen kg alınca bebek kg almıyor . ben o kadar dikkat ettiğim halde keşke biraz daha dikkat etseydim diyorum . Çünkü doğum yaptikdan sonra aynaya bakmak istemiyorsun.. diyet de yapamiyosun emziriceksin çünkü ,beslenmeyince süt olmuyor . Bende dogumdan sonra veririm ederim yaparım dedim ama bebek ve beslenme söz konusu . Yani eşini boşver kendin için tedbir temkin ..

Bende de var böyle bir öküz. Az önce yine kavga ettik 2. Falan doğurmam sen haketmiyorsun dedim bi bozuldu. 15 dk sonra yine aynı. Hareket et kilo verirsin diyor. Anlamıyor hayır kendinin de göbeği var. Sığırlar boşver anlamazlar.

Merhaba alakasız olacak ama. Ben de epey kiloluyum. Hamile kalırsam dytisyen kontrolünde kilo takibi yapmak istiyorum. Siz zayıflamışsınız. Böyle durumlarda bebeği merak ediyorum. Yavrucuk kaç kg doğdu, her hangi bir sıkıntı oldu mu acaba??
İki hamileligimde de ortalama ayni kg i aldim. İkisi de 3 kg uzeri ve gayet sagliklilar cok sukur :)

Kizimda 65le kaldım 75 le doğum yaptım 3,5 kg doğdu yavrum doğumdan sonra bol su iç emzir bol bol aldığını verirsin 15 günde eski kiloya dönüyorsun merak etme hamilesin diye istahin açıktır şimdi sonra uykusuzluktan yiyemiceksin bile yeri gelicek

Kızlar kusura bakmayın ama adamlar haklı. Doğum yapıp bir kaç ay içinde eski fiziğine dönen de bir sürü kadın var. Bunun bir bahane olduğunu düşünmüyorum. Öğrenciyken okul, çalışırken iş, hamile kalınca bebek , bahaneler hayat boyunca var, kendine bakmak fit olmak özgüvenli olmak hem eşini hem kendini mutlu eden bir şey, adam sizinle evlenmiş sonuçta ve bir ömür sizinle olacak gidip de başkasıyla yaşayamayacağı özel hayatı sizinle paylaşıyor , zayıflasan daha güzel olur demiş kötü bir şey dememiş. Bence dikkat edebilirsiniz zor bir şey değil.

Hamileyken kilo almak kadar normal ne olabilir ki? Ama tabi 2 kisilik 3 kisilik yiyenleri saymiyorum. Hamilelik var diye koyvermek onune gelen her seyi yemek de saglik acisindan dogru degil diye dusunuyorum.

Ben doguma 11-12 kilo alarak gittim. Dogumda 4 kiloya yakinini kaybettim ama bebegin daha 40 i dolmadan doguma gittigim kilonunda uzerine 4-5 kilo aldim ve gram hevesim yok diyet spor icin. Allahtan esim birsey demiyor. Bilemiyorum
belki icinde mutsuzdur ancak bana yansitmiyor :)

Kızlar kusura bakmayın ama adamlar haklı. Doğum yapıp bir kaç ay içinde eski fiziğine dönen de bir sürü kadın var. Bunun bir bahane olduğunu düşünmüyorum. Öğrenciyken okul, çalışırken iş, hamile kalınca bebek , bahaneler hayat boyunca var, kendine bakmak fit olmak özgüvenli olmak hem eşini hem kendini mutlu eden bir şey, adam sizinle evlenmiş sonuçta ve bir ömür sizinle olacak gidip de başkasıyla yaşayamayacağı özel hayatı sizinle paylaşıyor , zayıflasan daha güzel olur demiş kötü bir şey dememiş. Bence dikkat edebilirsiniz zor bir şey değil.
Hiç hamile kaldınız mı bilmiyorum ama o işler herkes için öyle olmuyor. Eski fiziğine dönen bir sürü kadın olabilir, onların genetik yatkınlığı vardır, kolay kilo veriyordur, fizyolojisi farklıdır... Öyle olmayan ne yapsın? Aman kocalar elden kaçmasın yeter ki

Yorum yazan çok olmus . Olsun ben de yazayim. İlk hamileligimde 63 kilo ile hamile kaldım üç buçuk yıl önce. 80 ile dogum yaptim. Hastaneden çıkarken 68 kiloydum. Sonra iki ay geçti ve ben yine 80 oldum. Bebeğim 10 aylıktı 80 kilo ile yine hamile kaldim. Ve 80 kilo ile doğum yaptım. 13 ay oldu.89 kiloda takili kaldim bir yıldır. Ne yapsam gitmedi kilolar. Genetik bence bu isler. Kimisi var 60 ile hamile kalip doğum yaptıktan iki hafta sonra yine aynı kiloya donup iyle kaliyor.
Bu arada yazmazsam olmaz , çok ayip ve bence günah eşinizin yaptığı. Bebek var içinizde. Esiniz biliyor mu ki icinizdeki plesanta, kan basıncı, bebek ve suyu vs. Yaklasik 10 kilo yapıyor. Hele ki bu ayda esini kırmak... İnsallah bir an önce hatasinin farkına varır ve sizin gonlunuzu alir

Back
X