kilom yardim edin

22yasindayim 162 boyum var ve 75 kiloyum dogum kilosu veremedim bir yildir yardim. Edin

canim bdv ye gelmek yerine spor kismina gelseydin :)
leslie sansone derim (yourubede arat bu ismi) baska bisi demem hergün 2 mil ile basla yarim saat zaten
birkac hafta sonra güclü hissedersen 3 mile gecersin

ama unutma kilo verme isi sabir ve disiplin isidir beslenmene dikkat etmezsen sporuda aksatirsan hicbir ise yaramaz yaptiklarin

ekmek, pilav, makarna yemeyin. bunların yerine yemeklerin yanında bol salata/yoğurt/cacık vs yiyin. bol su için. akşam 7den sonra ölseniz yemek yemeyin. gün içerisinde muhakkak ara öğün yapın meyve yiyerek. spor şart ama herkesin yer/zaman açısından imkanı olamayabiliyor önce bu şekilde bi vereceğinizi verin derim ben.

Dogum kontrol haplari bende kilo yapti bir ay kullandim gobegim cok fena cikti baktim kilo yapiyor biraktim simdi yavas yavas eski halime dondum siskinlik yapti bende cok fena

Tama bide oni denicem dogum konrol haplari kilo aldirirmi
ben doğum kontrol hapı kullanırken hiç kilo almadım ama 3-4 aydır kullanmıyorum başka yan etkileri yüzünden bıraktım.Ve bıraktığımdan beri vucudum ödem yapmaya başladı kilom artmasa bile pantolonlar sıktı.

Back
X