• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom Yüzünden Buluşamıyorum

Merhaba hanımlar geçen konularımda bahsetmiştim.
O çocukla şu an aramız çok iyi gerçekten iyi anlaşıyoruz
ama sorun şu ki çocuk buluşmak istiyor malum yasaklar da kalkıyor yavaş yavaş.
ama ben karantinada çok kilo aldım
ben ne yapıcam şimdi
30 kg kadar fazlam var
Bnmde tam 30 kilo fzlam var valla artk diyet yapcz napalim siz ozguveninizi toplyp bulusn bnce ne kilolular var dert etmeyinn begenen boyle begensin sizi

Fiziksel görüntüye önem veren insanlara kalplerinizi vermeyin, çok çekici aşırı yakışıklı ya da güzel diye sevdiğimiz insanlar bir gün kaza ile kötürüm olsalar sevmeye devam edemeyiz. Çünkü onları dış görünüşe bakarak sevdik. Elbette bir yerde önemli olabiliyor, ama fazlam var asla buluşmaya gidemem diye düşünmeyin eminim huyunuzu karakterinizi seviyordur sevmiştir. Aşık olduğum adamın sadece çok sağlıklı mutlu ve yanımda olmasını isterim :) bu özellikleri taşıdıktan sonra kilosuna boyuna tenine takılmam 💜

üstte de yazıldığı gibi anlık konuşun bol bol veya boydan anlık foto atın. kısacası onu alıştırın gerçek görüntünüze. ama çocuk sizi gördüğünde gayet de beğenebilir. eğer fotolarınızdan çook çok farklı değilseniz zaten aşağı yukarı fiziğinizle ilgili de bir fikri oluşmuştur, çok şok olmaz gibi geldi bana.

Hadi zayıfladınız diyelim evlendikten sonra kilo alırsanız ne yapacaksınız üç beş ay evi terkedip zayıflayınca gerimi döneceksiniz. Bence olduğunuzdan farklı gözükmek yerine olduğunuz gibi kendinizi gösterin seven böyle sevsin.

Ay ben de böyleyim ya :( Balık etliydim, 5-6 ayda feci kilo aidım veremedim de. Resmen şişmanım. Yarın yazlığa gideceğiz birkaç günlüğüne. İnsanların karşısına kilolarımla çıkmak istemiyorum. Yazlığa gitmek istemiyorum :( of ya

Back
X