Kilom yüzünden kafayı yiycem.

siskorapunzeel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
8
1
1
29
1 ay önce bi anda aşırı kilo almam sebebiyle ( bunu kendisi söyledi artık tiksiniyormuş bana bakarken giydiğim hiç bir şey yakışmıyormuş arkadaşları bile dalga geçmiş vs vs) sevgilim beni aldattı. Aldattığı kız çok güzel, uzun boylu, zayıf yani benim tam tersim ve her gördüğümde deliye dönüyorum. Bense kilo aldım kilo aldıkça cildim bozuldu kollarım bile çatlak doldu ve vücut kitle indeksi normal-zayıf olan ben obez oldum. Aynalara bakmaktan tiksiniyorum her baktığımda o çocukla geçen iki yıl ve yeni sevgilisi geliyor kendimden tiksiniyorum... O kadar çirkinleştim ki oysa herkesin kıskandığı bir kızdım şimdiyse eskidenbeni tanıyanlar yolda görünce yüzünü buruşturuyor o derece zor durumdayım... Hem psikolojik hem beden olarak iyi değilim. İnanılmaz solunum problemleri çekmeye başladım kilom yüzünden. Sizden ricam lütfen bana bi yol gösterin şunu yap bunu yap denmesine ihtiyacım yok. Niye derseniz çünkü her şeyi fazlaca araştırdım en ufak ayrıntılar bile biliyorum ve uyguladığımda beni bile şaşırtacak derecede başarılı oluyorum ama sorun uygulayabilmek. Sürekli kararlılığımı kaybediyorum motivasyonum düşüyor ve kendimi yemek yemekten karnı ağrımış, gözyaşları içinde buluyorum... İyice salıyorum kendimi. Lütfen Allah rızası için bana nasıl kararlı, motive olacağımu gösterin... Babam vefat etti ve o zamandan beri zorla yemek yiyen ben deli gibi yemek yiyorum ne diyetisyen, ne yaşam koçu, ne psikiyatrist hiç biri yardımcı olamıyor. Artık hayattan zevk bile almıyorum her gece gözlerim acıyana kadar ağlayıp uyumaktan, giyinmek değil de saklanır gibi giyinmekten, moda yoksunu olmaktan mecburen, akrabalarımın bile aşağılayıp dalga geçmelerinden bıktım artık.

Ah canım psikolojık olarak eskı sevgılının hıssettırdıklerınden arınamamışsın.. Nasıl kendını bu kadar degersız gorursun. Önce kendıne deger vermeye kndını sevmeye basla . Mutlaka bır dıyetısyenden destk al ve uygula spora basla. Kendıne bol bol vakıt ayır inş bu gunler gececek

Canim benim oncelikle moralini yuksek tut. Eski sevgiline inat sikı bir diyete gir. Manken gibi cik onun karsisina. Oyle de guzel bir kapak olurki bu ona mal gibi kalir oyle..

Bende kiloluyum
boy kilo kaç

Tombişi zayıfı yok.
Erkeğin midesisi var.
Ee bide bu midesizlere canak tutan ahlaksızlar var.

Bende cook eski zamanlarda zayiftim şimdi boyu73 81 kiloyu 12 günden beri diyetteyim beyinde bitir herşeyi ben ekmek ve tatliyi kestim bana uygun yemekleri bir gun önceden yapiyorumki başka şeyler yemeyeyim diye aklıma tatlı yeme isteği gelince de aynada kendime bakıp vazgeçiyorum

Ben de böyle bi olay yaşadım ha obez oldun mu desen hayır ama 172 boya 55 kilodan 70 e fırladım
Sonra bende terkedildim, ve inan dört ay gibi kısa bi zamanda 57 kiloya indim gören üzüntüden eridin diyodu Evet üzüldüm ama ondan değil yanlış bişey yaptım ve ondan eridim üzüntüden değil yani sonrada
hep uzaktan baktırdım kendime pişman ettim beter oldu
Geçmişte kaldı tabii..

Tombişi zayıfı yok.
Erkeğin midesisi var.
Ee bide bu midesizlere canak tutan ahlaksızlar var.

Yaneeee benim anafikrim de buydu ama anlatamadım galiba:))

Adam şerefsizse tombiğe zayıfa bakmıyor böyle şerefsizler için üzülmeye, özgüven eksiltmeye değmez cidden.

Güzellik zayıf insanlara has bişey değil bu bir. Zayıf halinin bir fotoğrafını al buzdolabında yada ne bileyim kendi odana falan en çok görebileceğin bir yerlere as sürekli bak bu iki. Kilolu olunca da gayet modaya uygun giyinilir kendini küçümsemeyi bırak bu üç. Son olarak da rejim yapmadan önce kendini sev bu zayıflamam gerek paniği sana daha fazla kilo aldırır kendimden biliyorum.

canım merhaba bende senin gibiydim doğum yaptım ve çok kilo aldım 123kiloydum her yolu denedim olmadı. Bir türlü kilo veremedim aynalara küstüm.
sonunda mide küçültme ameliyatı oldum şuanda 106kiloyum ve daha 1ay olmadı ameliyat olalı daha da vercem kenime güvenim geldi bence ameliyatı araştır tavsiye ederim

Birçok insanın yaşadığı sorun devam ettirememek buradaki forumları takip et bi süre veya senin gibi arkadaslarla beraber diyete girin destek olun Moral bulacak aktiviteler yap hedef koy kendine beğendiğin bir elbise al ama hiç deneme ve ona elbet gireceğim diye cabala.
Motive olacak kitaplar al süreli oku yani hemen hemen her alanına ekle ve zamanını asla kısa koyma ki kalıcı olsun

Ayy böyle anlattım inşallah doğumdan sonra bende yapabilirim
Kendine de yazdım bunları yani

Boyunuzu kilonuzu paylasabilir misiniz
Zayifken bir anda nasil obez oldunuz? Bikac ayda 35-40 kg almaniz lazim bunun icin.
Boyum 152 zayıfken 40 kiloydum şimdi 76. 5 ayda filan 36 kilo aldım ve durmadan devam ediyor. Tahliller tamamen iyi çıkıyor sadece psikolojik olarak sürekli yiyorum ve karşı koyamıyorum ağzıma kadar tok olsam da bir şeyler yiyorum durmadan

İyi ki varsınız sadece bunları okumak bile motive ediyor, kendine güvenini getiriyor insanın. Emin olun o hırslamantık evliliği yapıp evlenip gitmeyi bile düşündüm yani sağlıklı düşünemiyorum... Sizin düşüncelerinize ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim...

Ben hamilelikte 50 den 90 a ciktim. Sonra duzenli.diyet ve sporla 47 ye kadar indim, su an 50 kiloyum. Vermek almak kadar kolay degil ama imkansiz da değil. Hic vakit kaybetmeden zayiflamaya baslayin. Eski sevgiliyi de unutun gitsin. Ondan bir cacik olmazmis zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…