Kılomen kulanıp çok kasık ağrısı iyi bişey mi kızlar bilenler yazsın lütfen

Gogdnmonf

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
165
-51
13
24
Slm kızlar merak ettiğim şey şu ilk ay kılomen kulanımında aşırı kasık ağrısı çektim ve kimyasal gebelik yaşadım 2 ay kulandım kılomeni kasık ağrım olmadı tabi hamile de kaşmadım şimdi 3 deneme ve ilacım bu gün biti 5 günü yani hafif arada batma şeklinde kasık ağrım oluyor merak ettiğim şey çok kasık ağrısı olursa hamile mi kalınıyor yoksa nomal ağrı olsa bile hamile kalmadı şansı var mı biri yazmıştı çok kasık ağrısı iyi bişey miş yani yumurtalar büyüyor muş benim ara ara hafif var şimdilik acaba etki etmedi mi ilaç😔

Bende geçen hafta kullandım yumurtalarım da gelişmişti ama hiç birkaç kramp gibi ağrı girmesi dışında ağrım olmadı bence ağrıyla alakası yok kişiden kişiye degişebilen birşey

Bende geçen hafta kullandım yumurtalarım da gelişmişti ama hiç birkaç kramp gibi ağrı girmesi dışında ağrım olmadı bence ağrıyla alakası yok kişiden kişiye degişebilen birşey
Bilmiyorum ki canım bazıları ağrı iyi diyor bazıları da ağrımasa da iyi diyor ondan kafam karıştı

Umudunuzu kırmak istemem ama ben geçen yıl 3 kez kullandım. Hiç ağrım olmamıştı. Hamile kalamadım. Geçen ay yine kullandım, iğneden adet gününe kadar her gün ağrım oldu ama yine hamile kalamadım.

Back
X