Kilomla dalga gectiler

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Of cok moralim bozuk ben kendimi bildim bileli zayif bir kizdim liseye gectim tiroid hastaligim cikti tabi kilolarida aldim boy da kisa cirkin durdum haliyle bir kere 6 kilo verdim geri aldim bu sabah kahvalti yapiyorduk kim oldugunu demeyecegim biri bana tosun gibi olmuşsun dedi o kadar uzuldum ki herkes kahkaha ata ata guldu :(

Niye takıyorsunuz şu kilo muhabbetini vallahi anlamıyorum.
Bana "biraz zayıfsın" dediklerinde "utanmana gerek yok, evet çırpı gibiyim, belim de avuç kadar" diyip gülüyorum. :D çünkü kendimi seviyorum. Kilo konusundaki takıntım dışarıya değil kendime yansıtıyorum. Sizde öyle olun. Siz taktığınız için öyle diyorlar.

Bende aşırı kilo aldım
Bana duba gibi olmuşsun dedi ee var ki yiyoruz çok şükür dedim gülüştük ama lafını kaldırabileceğim yakınlıkta biriydi
Mesafeli olduğum kişiler dediğinde "hadi ya saol ya hiç farkında değildim aydınlanma yaşadım şu an:KK53:" diyorum bu emoji gibi gülerek(:
Ama hiç bozulduğumu belli etmem aksine hepsinden çok gülerim

Sizde hiç düşünmeden onlara cvp verin. Size acımayana hiç acımayın. Sizde onları fiziksel başka taraflarıyla vurun. Hiçkimse 4 4lük yada manken değil kimse kusura bakmasın. Bende zayıfım insanlar kendilerine bakmadan laf söylüyorlar bende onu aynı o şekilde vuruyorum. İnsanlar nekdr kötüyse sizde öyle olun. Ayıptır dalga gecmek herkes önce dönüp kendine bi bakıcak sonra kasısındakini ezicek. Üzülmeyin.. Ben alıştım artık çünkü eskisi gibi sessiz kalmıyorum herkese cevabını veriyorum. Evet hiç iyi birşey değil ama karşındakinin seviyesine düşmedikçe seni anlamaz çünkü kapasite okadar.

Niye takıyorsunuz şu kilo muhabbetini vallahi anlamıyorum.
Bana "biraz zayıfsın" dediklerinde "utanmana gerek yok, evet çırpı gibiyim, belim de avuç kadar" diyip gülüyorum. :KK70: çünkü kendimi seviyorum. Kilo konusundaki takıntım dışarıya değil kendime yansıtıyorum. Sizde öyle olun. Siz taktığınız için öyle diyorlar.
Evet ama kiloma cok takiyorum hic yakismiyor bana incecik kizlar gorunce kiskancliktan catliyorum

Ne yazık ki insanlar karşısındakinin kırılabiliceği düşünmeden o koca ağzını açıp konuşuyor diğerleride çok komikmiş gibi gülmez mi işte kanın beynime sıçradığı anlar 🤦🏻

Bende aşırı kilo aldım
Bana duba gibi olmuşsun dedi ee var ki yiyoruz çok şükür dedim gülüştük ama lafını kaldırabileceğim yakınlıkta biriydi
Mesafeli olduğum kişiler dediğinde "hadi ya saol ya hiç farkında değildim aydınlanma yaşadım şu an:KK53:" diyorum bu emoji gibi gülerek:-)
Ama hiç bozulduğumu belli etmem aksine hepsinden çok gülerim
Keske oyle olsam bana bunu diyen kan bagim olan biri

"Benim gibi tosun olmayanları sizin gibi öküzlerle aynı masaya almıyorlar da ondan" deyiverirdim sanırım.

Rahatsızlığınızı bile bile bunu dedilerse hem öküz, hem cahil.

Rahatsızlığınızı bilmeden dedilerse düz nezaketsiz öküz.

Her iki durumda da bir daha aynı masaya oturmam.

Keske oyle olsam bana bunu diyen kan bagim olan biri
Takma böyle şeyleri canım ya hayat inan çok kısa üzme kendini
Hani mesela sende onu vurabilirsin "ben diyet yaparım kilolar gider ama senin hayatındaki X eziklik hiç gitmeyecek tatlım" diye zayıf noktasından vurabilirsin ama ne gerek var yüzyüze bakıyorsun neticede gülüp geç koln bacağın var sağlıklısın çok şükür bunları takmaya değmez
Herkesten akıllı mantıklı düşünceli olmasını bekleyemeyiz dünya böyle tipleri de taşıyor işte

"Benim gibi tosun olmayanları sizin gibi öküzlerle aynı masaya almıyorlar da ondan" deyiverirdim sanırım.

Rahatsızlığınızı bile bile bunu dedilerse hem öküz, hem cahil.

Rahatsızlığınızı bilmeden dedilerse düz nezaketsiz öküz.

Her iki durumda da bir daha aynı masaya oturmam.
Biliyorlar tabi

Back
X