kiloo ve tavsiyeler?

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Ben napicam bu kilosuzlugu evet benim sorunumda bu zayiflik aslinda biraz biseyler yiyebilsem kilo alicagim ama yok yiyemiyorum tiksiniyorum hic bisey yemek istemiyorum cok az bisey yiyorum tamam canim hic birsey istemiyor cok yersem midem bulaniyor tiksiniyorum hic istahim yok bisey yiyemeyince de cok cabuk yoruluyorum hic birsey yapasim gelmiyor.Sizce ne yapabilirim istahsizlik icin tahlileri.de normal cikiyor tavsiye olan varmi ne yapabilirim ki

Boy /kilo kaç? Hiç bişey mi yiyemiyorsunuz yoksa tencere yemekleri mi?

Mesela bi tane muz, et, yulaf vs yiyebilir misiniz?

Mideniz bu duruma alışmış sanırım yiyin yiyin çıkarın bişey olmaz miden genislesin canım bnim iyi olursun inşallah

Boyunu kilonuz yaşınız kaç?
Kan değerlerinize vs. baktırdınız mı?

Kuru karanfil ye her gün beş tane falan o iştah açıyor . Bir de yemek yerken sıvı tuket o da mide büyütüyor.
Büyük ihtimalle miden küçük büyütmek için bir şeyler yap önce sonra istahin açılacak kg alacaksın.
Sık Sık yeme bekle ve çok ye. Sıvı tüketme katı seyler tuket.
Bol bol hamur işi ye ve gör kg yu
Fazla hareket etme.

diyetisyene zayiflamak icin gidiyorum ama bir kizla oturmustuk o da 3 haftada 2 .5 kilo almis kilo almak icin geliyordu..Sen de git bence..

Diyetisyene gidin, sonra sırf yağdan kilo alırsanız o da zararlı olur. Sebebi psikolojikte olabilir. Bir arkadaşım önce kilo vermek için beşlamıştı, sonra hiç bir şey yiyemedi. Kilosunu takıntı yaptığı için. Sonra psikolog+diyetisyn ikilisiyle çözdüler sorunu.

Mideniz bu duruma alışmış sanırım yiyin yiyin çıkarın bişey olmaz miden genislesin canım bnim iyi olursun inşallah
Yiyin çıkarın bir şey olmaz mı?
Düzenli kusmanın gastrointestinal yolu.nasi zedelediğini biliyor musunuz?
Bilmeden konuşmak tabi bedava .
Ama şu dediginiz bulimik başlangıcı bir hastayı bile tetikleyebilir.
Rica ediyorum şu sağlık konusunda bilinmeden konuuslmasin

Sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo alabilirsiniz.Sporla enerji harcayacaginiz için yemek yeme isteğiniz artabilir.Yeşil çay'ı açık ve şekersiz içerseniz o da size yeme isteği uyandirabilir. .

Ya bilmediğim şeyi neden burda soyliyim ki siz biraz fazla bilmişsiniz nse muattap olmak istemiyorum

Ya bilmediğim şeyi neden burda soyliyim ki söz biraz fazla bilmişsiniz nse muattap olmak istemiyorum
Tabiki bilmiyorsunuz . Yiyip yiyip kusmak nasi tavsiye edilir .
Reflu , kalıcı mide hasarı, özefagus incelmesi bunların oluşabileceğini biliyor musunuz mesela ? Bildiğiniz halde mi tavsiye ediyordunuz insanlara

Aslında zayıf olmak çok daha sağlıklı ancak sizin yetersiz beslenme probleminiz var.
Bende uzun yillar kilo almak için uğraştım, kilo aldırma diyetleri çok daha zordur demisti diyetisyenim.

Canın istemeden yemek çok zor bilirim, gece azar azar biseyler yedikten sonra her gece açlık hissetmeye basladim.
Gıda balık yağı ve vitamin kapsüllerini dr verdi.

Uzun yillar uğrastım 28 yaşına kadar, bebeklikten beri düsünün.

Sonra ne mi oldu ben sigarayı bırakıp yerine, cips meyve suyu çikolata koydum (kesinlikle bunu tavsiye etmem sagliksiz kilo aldim) 7 ayda
14 kilo aldim.
Eskiden sevdiğim tek bir yiyecek yokken simdi dünyayı yemek istiyorum.
Biri beni durdursun artik derken son yıllarda bazen 10 kilo fazlam oldu.
Yine diyetteyim, kilo aliyorum zorlayip veriyorum, sonra tekrar aliyorum çünkü yemeklerin tadını aldım bi kere duramıyorum.

Gece azar azar biseyler atıstırın, sonra miktarı artırın,farkında olmadan artırıyorsunuz zaten.

Zorla yemenin zorluğunu bilirim ama 1-2 lokmayla baslayın.
Yaş önemli 30 dan sonra daha çabuk almaya başladım bende.
38 yaşındayım ve son 10 yılım yerken keyifli verirken ızdıraplı gecti.
Ben gibi xxs değilseniz zorlamayın, az az saglikli beslenin yeter.

Ama ne olursa olsun yiyip yiyip kusmayın, diyetisyene mutlaka gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…