- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Boy /kilo kaç? Hiç bişey mi yiyemiyorsunuz yoksa tencere yemekleri mi?Ben napicam bu kilosuzlugu evet benim sorunumda bu zayiflik aslinda biraz biseyler yiyebilsem kilo alicagim ama yok yiyemiyorum tiksiniyorum hic bisey yemek istemiyorum cok az bisey yiyorum tamam canim hic birsey istemiyor cok yersem midem bulaniyor tiksiniyorum hic istahim yok bisey yiyemeyince de cok cabuk yoruluyorum hic birsey yapasim gelmiyor.Sizce ne yapabilirim istahsizlik icin tahlileri.de normal cikiyor tavsiye olan varmi ne yapabilirim ki
Mideniz bu duruma alışmış sanırım yiyin yiyin çıkarın bişey olmaz miden genislesin canım bnim iyi olursun inşallahBen napicam bu kilosuzlugu evet benim sorunumda bu zayiflik aslinda biraz biseyler yiyebilsem kilo alicagim ama yok yiyemiyorum tiksiniyorum hic bisey yemek istemiyorum cok az bisey yiyorum tamam canim hic birsey istemiyor cok yersem midem bulaniyor tiksiniyorum hic istahim yok bisey yiyemeyince de cok cabuk yoruluyorum hic birsey yapasim gelmiyor.Sizce ne yapabilirim istahsizlik icin tahlileri.de normal cikiyor tavsiye olan varmi ne yapabilirim ki
mideyi kucultmek icin ne gerekMideniz bu duruma alışmış sanırım yiyin yiyin çıkarın bişey olmaz miden genislesin canım bnim iyi olursun inşallah
Canım bunu bilmiyorum ama porsiyon küçülterek yersek eğer mide buna alışıyor ve fazlasını almıyor diye biliyorum bu yüzden iştahsızlık bol bol yiyerek cozule biliyor.mideyi kucultmek icin ne gerek
diyetisyene zayiflamak icin gidiyorum ama bir kizla oturmustuk o da 3 haftada 2 .5 kilo almis kilo almak icin geliyordu..Sen de git bence..Ben napicam bu kilosuzlugu evet benim sorunumda bu zayiflik aslinda biraz biseyler yiyebilsem kilo alicagim ama yok yiyemiyorum tiksiniyorum hic bisey yemek istemiyorum cok az bisey yiyorum tamam canim hic birsey istemiyor cok yersem midem bulaniyor tiksiniyorum hic istahim yok bisey yiyemeyince de cok cabuk yoruluyorum hic birsey yapasim gelmiyor.Sizce ne yapabilirim istahsizlik icin tahlileri.de normal cikiyor tavsiye olan varmi ne yapabilirim ki
Yiyin çıkarın bir şey olmaz mı?Mideniz bu duruma alışmış sanırım yiyin yiyin çıkarın bişey olmaz miden genislesin canım bnim iyi olursun inşallah
Ya bilmediğim şeyi neden burda soyliyim ki siz biraz fazla bilmişsiniz nse muattap olmak istemiyorumYiyin çıkarın bir şey olmaz mı?
Düzenli kusmanın gastrointestinal yolu.nasi zedelediğini biliyor musunuz?
Bilmeden konuşmak tabi bedava .
Ama şu dediginiz bulimik başlangıcı bir hastayı bile tetikleyebilir.
Rica ediyorum şu sağlık konusunda bilinmeden konuuslmasin
Tabiki bilmiyorsunuz . Yiyip yiyip kusmak nasi tavsiye edilir .Ya bilmediğim şeyi neden burda soyliyim ki söz biraz fazla bilmişsiniz nse muattap olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?