kılzar bana da bir tavsiye lütfen

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar sorunum kilo verememek. 1 aydır haftada 3 gün olmak üzere spora gidiyorum. ve sadece 1 kilo verebildim. eskiye göre yemeklerimi de azalttım. ama neden olmuyor. daha da mı az yemem lazım. az yersem bu sefer kilo verdikten sonra normal yediğim de hızlı kilo alacağım.

1 kilo verdim. ama incelmelerim var. göğüsten 1, belden 4 , kalcadan 2 bacaktan da 3 cm inceldim. normal mi sizce

bir de daha hızlı kilo vermek için önerilerinizi bekliyorum

1 ayda 1 kilo kulağa az gibi geliyor ama cm olarak baya incelmişsin. Demek ki sporun sıkılaşmaya faydası olmuş. Bence böyle devam et.

aslında baya oldukça incelmişsin neredeyse 1 beden.suyu yeterli içmiyor olabilrsin bir de mutlaka yeşil çay iç.hiç moralini bozma kiloların da gitmeye başlar yakında.

İnceldim kizlar farkindayim kiyafetlerden falan.fazla degil 4-5 kilo vermem lazim ama uzun sürecek sanırım.

İncelmeniz ve kilo kaybınız için tebrik ederim
Kilo verme miktarınız kilonuzla doğru orantılıdır. 80 kg. biri ayda 4 kg. verebilirken; 60 kg. birinin daha az kilo kaybetmesi normaldir. Bir de yediklerinizi miktarlarıyla birlikte not etmenizi tavsiye ederim. Ne kadar yediğimizi ancak o zaman anlayabiliyoruz.

Başarılar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…