Ne kadar utansamda sizlere sorayım dedim kızlar bi halt yedim 1 ekimde adet olmuştum 22 ekimde sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ben bakireyim 1-2 dk sürdü sürmedi zaten sonra çekildi o benden uzakta boşaldı ama zevk suyunun bana bulaştıktan sonra içeri gitmesinden filan korkuyoduk normalde 1-2 kasım gibi adet olmam lazımdı. 2-3 gün gecikti. Baş ağrım oldu ekimin 31 inde. Göğsülerimde sancılanmalar oluyodu arada, karnım hafiften ağrıyor ve karnımın alt kısmı birazcık şiş göbeğimin alt kısmı sizce adet olacak mıyım yoksa bunlar gebelik belirtisi mi çok korkuyorum lütfen yardım edin inş hamile değilimdir
idrar testinin bazen doğru sonuç vermediğini söylüyorlar kan testi yaptırsam daha güvenilir olacak ama sağlık ocaklarında yapıyorlar mı veya başka nerde yaptırabilirim? birde ne zaman yaptırmalıyım sizce adetimin 1 hafta gecikmesini beklemeli miyim ? ne zaman doğru sonuç verir kan testi ?
idrar testinin bazen doğru sonuç vermediğini söylüyorlar kan testi yaptırsam daha güvenilir olacak ama sağlık ocaklarında yapıyorlar mı veya başka nerde yaptırabilirim? birde ne zaman yaptırmalıyım sizce adetimin 1 hafta gecikmesini beklemeli miyim ? ne zaman doğru sonuç verir kan testi ?
peki bayramda filan açık olmaz dimi sağlık ocakları 3. gün filan yaparlar mı acaba sonuç aynı gün alınabiliyo mu ? adetin geçtiyse derken adet olmadım 1-2 si gibi olmam lazımdı gecikti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?