Kılzar Hamilemiyim acaba lütfen yardım edin

123esmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
8
0
36
Bolu
Ne kadar utansamda sizlere sorayım dedim kızlar bi halt yedim 1 ekimde adet olmuştum 22 ekimde sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ben bakireyim 1-2 dk sürdü sürmedi zaten sonra çekildi o benden uzakta boşaldı ama zevk suyunun bana bulaştıktan sonra içeri gitmesinden filan korkuyoduk normalde 1-2 kasım gibi adet olmam lazımdı. 2-3 gün gecikti. Baş ağrım oldu ekimin 31 inde. Göğsülerimde sancılanmalar oluyodu arada, karnım hafiften ağrıyor ve karnımın alt kısmı birazcık şiş göbeğimin alt kısmı sizce adet olacak mıyım yoksa bunlar gebelik belirtisi mi çok korkuyorum lütfen yardım edin inş hamile değilimdir :(

Son düzenleme:
bi daha nasıl yaparım zaten böyle korkulardan sonra ya kesinlikle olmaz hazır testler derken idrar testlerinden mi bahsediyosunuz acaba.

bilmediğimden soruyorum 16 yaşındayım sürtünme yoluyla ilişki nasıl oluyor anlayamadım bir türlü bunu biri açıklayabilirmi ?

Vajinanızı bol suyla yıkasaydınız hemen bari.spermler suda ölüyor çünkü .bir de uzakta boşalmış demişssiniz hemde sürtüştük demişssiniz nasıl oluyor bu anlamadım

Son düzenleme:
Ne kadar utansamda sizlere sorayım dedim kızlar bi halt yedim 1 ekimde adet olmuştum 22 ekimde sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ben bakireyim 1-2 dk sürdü sürmedi zaten sonra çekildi o benden uzakta boşaldı ama zevk suyunun bana bulaştıktan sonra içeri gitmesinden filan korkuyoduk normalde 1-2 kasım gibi adet olmam lazımdı. 2-3 gün gecikti. Baş ağrım oldu ekimin 31 inde. Göğsülerimde sancılanmalar oluyodu arada, karnım hafiften ağrıyor ve karnımın alt kısmı birazcık şiş göbeğimin alt kısmı sizce adet olacak mıyım yoksa bunlar gebelik belirtisi mi çok korkuyorum lütfen yardım edin inş hamile değilimdir :(

endişe ettiğin için gwçikmiştir...hamile olamazsın ...o kadar basit değil...o kadar kafanda soru işareti varsa bir test yap

idrar testinin bazen doğru sonuç vermediğini söylüyorlar kan testi yaptırsam daha güvenilir olacak ama sağlık ocaklarında yapıyorlar mı veya başka nerde yaptırabilirim? birde ne zaman yaptırmalıyım sizce adetimin 1 hafta gecikmesini beklemeli miyim ? ne zaman doğru sonuç verir kan testi ?

idrar testinin bazen doğru sonuç vermediğini söylüyorlar kan testi yaptırsam daha güvenilir olacak ama sağlık ocaklarında yapıyorlar mı veya başka nerde yaptırabilirim? birde ne zaman yaptırmalıyım sizce adetimin 1 hafta gecikmesini beklemeli miyim ? ne zaman doğru sonuç verir kan testi ?

kızlar yok mu cevap verecek lütfen yardım edin.

bence hamıle degılsındır,ama yıne de ıcın rahat etsın dıye kan testı yaptır adetın gectıyse kesın sonuc verır.saglık ocakları yapıyor testi

peki bayramda filan açık olmaz dimi sağlık ocakları 3. gün filan yaparlar mı acaba sonuç aynı gün alınabiliyo mu ? adetin geçtiyse derken adet olmadım 1-2 si gibi olmam lazımdı gecikti işte

Son düzenleme:
cnm hamile olma ihtimalin çok düşük hatta 0 gibi gözüküyor o kadar basit değil bu işler valla uzaktan olucak kadar .
adetin stresten geçikmiş olabiir eczaneden bir idrar testi alıp yap kafan rahatlasın

peki bayramda filan açık olmaz dimi sağlık ocakları 3. gün filan yaparlar mı acaba sonuç aynı gün alınabiliyo mu ? adetin geçtiyse derken adet olmadım 1-2 si gibi olmam lazımdı gecikti işte

bayramda acık olmaz sanırım saglık ocakları
adetın gecmıs ıste onu demek ıstedım zaten 4 gun fln gecikmiş ama strestende olabılıyo bazen,
ben kan testının sonucunu bir gün sonra almıstım .

bencede hamile deilsindir cünkü ayda bi düzenli oldugunu sölemişsin önemli olan yumurtlama günün o günde 3 gün sürüyo yani oda denk gelmemiştir ayın 22 si demişsin bide sperm gelmemiş bu hamilelik işi kolay olmuyo ya korkma ama tedbiride elde bırakmamak lazım dogru bişi yapmadıgının farkındasın yargılamıcam seni ama canım benim bida böle bişi yapma sonucta bakiremişsin sonra pişman olma.. :19:

Son düzenleme:
hamile değilsindir canım.sadece psikolojik olarak belirtilerini yaşıyorsun ve adetinde bu yüzden gecikmiştir.

hala gelmedi bnde ozel bi labratuara giderek kan testi yaptirdim beta hcg testi yaptrcam dedim prolaktin filan die biseyler dedi onun sonucuna gore beta hcg nin seviyesne bakioruz dediler iyi o zaman dedim yaptirdim bna verilen sonuc kagidinda gebelik testi negatif yaziyodu hic bi rakam filan yoktu yani prolaktin testi diye aradim internette ama bisey bulamadm yanlis bi test mi yaptilar acaba kafam karisti :-S

merak etme ben sana garanti weriyorum hamile değilsindir sürtünme yoluyla hamile kalınsaydı ben çoktan kalırdım nişanlıyken ama merak etme şuan evliyim değil sürtünme okadar çalışmamamıza rağmen genede hamile kalamadım hamile kalmak okadar kolay değil korkma sen şimdi sitres yaptığın için gecikiyo ki adte gecikmesinin en büyük nedeni aşırı sitres vesinir rahat ol yani

Back
X