Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gelirdim ama boyunda kilomda tutmuyor ben en iyisi kendi günlüğüme döneyim167 boyunda 71 kiloyum azmim biraz düştü gibi ama kendime rakip arıyorum benimle aynı kiloda aynı boylarda arkaşları bekliyorum gelin tatlı rekabet yaparak kilolaları hırsla verelim
Seni tanıyorumda boyunla kilonu unuttum büyük ihtimal aslında yapalım beraber diyet nolcak aynı olmasam ta olurboyum 1.60 kilom 68 günlüğümde yazıyor
tanımadınmı b fit + diyet
cnm kendi günlüğümü bırakmak istemiyorum iki günlüğü birden idare edemem ama arada uğrarımSeni tanıyorumda boyunla kilonu unuttum büyük ihtimal aslında yapalım beraber diyet nolcak aynı olmasam ta olur
Hadi bakalım başlasın o zamnben varım kilo boy farklı ama olsun ama teke tek olmasını istiyorum yoksa çok karışıyor yazılanlar:) ayrıca kendi günlüğümde var beklerim kilom 63,5 ile başladım 62 kiloyum şu an
rabia155yazarda o : 39461822 .!.:Hadi bakalım başlasın o zamn
Yani kaderde ne yazarsa o olur BN 2 ayda 6 kilo derim ama 2 kilo veririm belki bilemem ama 65 i görene kadar diyetteyim mayıs ayında ablama gidicem inşallah o zamana kadar 6 kilo vermek isterim ama bilemem artık BN elimden geleni yaparımSen ne yapıyorsun hedefin kaç kilo vermek belli bir hedef süren var mı?
Çok güzel olur spor+diyet arkadaşlığı harika fikirbende kilo vermeye calisiyorum ama rekabet beni kotu etkiliyor. saglikli beslenmeye calisiyorum. Biraz moralim bozulsa yemek yemek istiyorum, hafta sonu surekli yedim. 6 kilo vermistim, sanirim 1 kilo aldim. Diyet arkadasligi istersen olabilir. Ben konu acmistim yediklerimi filan paylasiyorum arada sayfalarimiza bakip birbirimize tavsiyelerde bulunabilirz istersen. Birde youtubeda evde yapilabilecek bazi sporlar var, onlardan yapabiliriz. Sabah 15 dakika daha erken kalkip yemekten once spor yapabiliriz. Ben bazen yapiyorum bazen yapmiyorum. Belki birine rapor verecegimi bilirsem daha duzenli yaparim
başarılar cnm hayırlı olsun topiğin167 boyunda 71 kiloyum azmim biraz düştü gibi ama kendime rakip arıyorum benimle aynı kiloda aynı boylarda arkaşları bekliyorum gelin tatlı rekabet yaparak kilolaları hırsla verelim
Therapne:başlangıç:62
Rabia1558:başlangıç:71.0
Teşekkürler canımbaşarılar cnm hayırlı olsun topiğin
Günaydın cnm ohh afiyet olsun tartı günlerimiz ne zaman olsun sence ayda bir mi? 2 haftada bir mi? her hftamı olsungünaydınn günaydınnn:) Başlangıç kilo: 62.0
sabah:
2 dilim peynir(tepsi peyniri)
2 dilim çavdar ekmeği
domates-maydanoz-tere-nane-dereotu
şekersiz çay