Kim benimle tatlı rekabet yapar

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.299
80.225
167 boyunda 71 kiloyum azmim biraz düştü gibi ama kendime rakip arıyorum benimle aynı kiloda aynı boylarda arkaşları bekliyorum gelin tatlı rekabet yaparak kilolaları hırsla verelim:KK66:

167 boyunda 71 kiloyum azmim biraz düştü gibi ama kendime rakip arıyorum benimle aynı kiloda aynı boylarda arkaşları bekliyorum gelin tatlı rekabet yaparak kilolaları hırsla verelim:KK66:
ben gelirdim ama boyunda kilomda tutmuyor ben en iyisi kendi günlüğüme döneyim

[QUOTEkilolla, post: 39417796, member: 580492"]ben gelirdim ama boyunda kilomda tutmuyor ben en iyisi kendi günlüğüme döneyim[/QUOTE]
Boyun kilon kaç cnm

boyum 1.60 kilom 68 günlüğümde yazıyor
tanımadınmı b fit + diyet

[QUOCNN sağol"Rolla, post: 39418192, member: 580492"]cnm kendi günlüğümü bırakmak istemiyorum iki günlüğü birden idare edemem ama arada uğrarım[/QUOTE]
Tmm cnm

ben varım kilo boy farklı ama olsun ama teke tek olmasını istiyorum yoksa çok karışıyor yazılanlar:) ayrıca kendi günlüğümde var beklerim kilom 63,5 ile başladım 62 kiloyum şu an

rabia155yazarda o : 39461822 .!.:
Hadi bakalım başlasın o zamn
Sen ne yapıyorsun hedefin kaç kilo vermek belli bir hedef süren var mı?
Yani kaderde ne yazarsa o olur BN 2 ayda 6 kilo derim ama 2 kilo veririm belki bilemem ama 65 i görene kadar diyetteyim mayıs ayında ablama gidicem inşallah o zamana kadar 6 kilo vermek isterim ama bilemem artık BN elimden geleni yaparım

Son düzenleme:
bende kilo vermeye calisiyorum ama rekabet beni kotu etkiliyor. saglikli beslenmeye calisiyorum. Biraz moralim bozulsa yemek yemek istiyorum, hafta sonu surekli yedim. 6 kilo vermistim, sanirim 1 kilo aldim. Diyet arkadasligi istersen olabilir. Ben konu acmistim yediklerimi filan paylasiyorum arada sayfalarimiza bakip birbirimize tavsiyelerde bulunabilirz istersen. Birde youtubeda evde yapilabilecek bazi sporlar var, onlardan yapabiliriz. Sabah 15 dakika daha erken kalkip yemekten once spor yapabiliriz. Ben bazen yapiyorum bazen yapmiyorum. Belki birine rapor verecegimi bilirsem daha duzenli yaparim

bende kilo vermeye calisiyorum ama rekabet beni kotu etkiliyor. saglikli beslenmeye calisiyorum. Biraz moralim bozulsa yemek yemek istiyorum, hafta sonu surekli yedim. 6 kilo vermistim, sanirim 1 kilo aldim. Diyet arkadasligi istersen olabilir. Ben konu acmistim yediklerimi filan paylasiyorum arada sayfalarimiza bakip birbirimize tavsiyelerde bulunabilirz istersen. Birde youtubeda evde yapilabilecek bazi sporlar var, onlardan yapabiliriz. Sabah 15 dakika daha erken kalkip yemekten once spor yapabiliriz. Ben bazen yapiyorum bazen yapmiyorum. Belki birine rapor verecegimi bilirsem daha duzenli yaparim
Çok güzel olur spor+diyet arkadaşlığı harika fikir:KK19:

Therapne:başlangıç:62
Rabia1558:başlangıç:71.0
başarılar cnm hayırlı olsun topiğin:KK52::KK52:

Rabiacım o zaman yarında itibaren ben paylaşımlarda bulunmaya başlıyorum rekabetimiz başlasın bakalım:)

[QUOTECNN herapne, post: 39466747, member: 250852"]Rabiacım o zaman yarında itibaren ben paylaşımlarda bulunmaya başlıyorum rekabetimiz başlasın bakalım:)[/QUOTE]
Tamam cnm iyi diyet yapan kazanır :KK19:

günaydınn günaydınnn:) Başlangıç kilo: 62.0

sabah:
2 dilim peynir(tepsi peyniri)
2 dilim çavdar ekmeği
domates-maydanoz-tere-nane-dereotu
şekersiz çay

İnşallah cbetulyakup, post: 39467059, member: 384260"]Başarılar sağlıklı bir zayıflama diliyorum inşaALLAH bizlere :KK68::KK68::KK68:[/QUOTE]
İnsallah canm:KK19:
günaydınn günaydınnn:) Başlangıç kilo: 62.0

sabah:
2 dilim peynir(tepsi peyniri)
2 dilim çavdar ekmeği
domates-maydanoz-tere-nane-dereotu
şekersiz çay
Günaydın cnm ohh afiyet olsun tartı günlerimiz ne zaman olsun sence ayda bir mi? 2 haftada bir mi? her hftamı olsun

X