- 24 Nisan 2011
- 407
- 706
- 103
Merhaba hanımlar benim iş yerinde bir sıkıntım var. Şirketimiz el değiştirdi ve yeni patronlarımız şeker gibi insanlar. Alcakgonullu, cana yakın personellin mutlulugunu önemseyen insanlar. Sektörde daha yeniler ve pek bilgileri yok. Patronum x bey benden oldukça memnun sağolsun. yaklaşık 20 şubeyiz ve en kıdemli yöneticilerden biriyim, x beyde bunu anlamış olmalı ki gerek bana gerekse benim üst yöneticilerime pembee hanım sevdiğim güvendiğim yöneticim diye övgüyle bahsetmiş . şimdi merkeze bir sorumlu atadılar o da Ali Bey olsun. Ali Bey herkesi tersleyen ( sirket whatsapp grubunda) , yardımci olmak yerine insanların canını sıkan bir adam. Geçen gün şubemle ilgili bir sıkıntı vardı ve kendisine sorumluluk verilmeden ben bunu patronum x beye anlatmıştım o da çözüm için onay verdi ama çözümü sağlayacak usta gelmedi ve ben ali beyinde haberi olsun diye bilgilendirdim " ali bey ben daha önce onayını patrondan aldım fakat usta gelmedi şimdi tekrar cagiracağım " diye. Vay sen misin bunu yazan. Siz benim kim olduğumu biliyormusunuz, bundan sonra ne olurda olsun bana sormadan x beyde olsa aramayacaksınız gibi. Yemin ediyorum şok oldum. diyorum ki bakın ali bey ben onay aldığımda henüz siz yoktunuz ve usta gelmedi bir daha cagiracağım zaten onayım var sadece sizin bilginiz olsun diyorum yoookkk anlamıyor. ukalaca birşeyler daha yazdı direkt çıktım whatsapptan. Bir merkez calisani bu kadar özgüveni kendinde nasıl bulur? Siz olsanız patrona durumu anlatır mısınız? İlkokul çocuğu gibi şikayet etmekte hiç tarzım değildir. Napacagim bilmiyorum