• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim Bu İkinci Kadınlar :)))

az once malesef bende okudum kkda var boyle bırı cok kızdım cok sınırlendım dogrusu ve ne anlatmak ıstedıgınızı cok ıyı anlıyorum allah uzak etsın oyle ınsanları

merhaba arkadaşlar konu ilgimi çekti.haklısınız allah uzak etsin. kadın olarak bunlarla karlışacağımızdan eminim. asıl söylemek istediğim severken böyle birşeye nasıl tepki verilir ki. bu konuda insanın kendini hazırlaması gerekir. kendinizi yetiştirin bu konuda. benden tavsiye.

Son düzenleme:
Vallaha size göre 2 kime göre 1 o siralama neye göre bence bir erkeğin evli olsun bekar olsun siralamsina bağli bir erkeğin hayatinda biriki değil 5 kadinda olabilir.. Ozaman aaa ben 5 im o dört şuda 3 mü diyecek bayanlar..saçma bence ne kadar olursa olsun önemli olan onun gece yatarken düşündüğü hayallerini süslediği aşik olduğu sevdiği kadin birincidir..bunuda biz bilemeyiz onlar bilirler siralamaya onlar koyarlar...eğer birinci siralamaya girmek istiyorsak aşkdan asla vazgeçmemeliyiz...

ben bir tane gördüm. çalıştığı yerin patronuyla ilişki yaşıyormuş, adam evli, çocukları var.
kız da küçük daha.
(ben de ikinci kadınları sevmem ancak yuva yıkma meselesinden değil o erkeğin suçudur. kendilerine hakaret ettikleri için. bu çok gurursuzca.)

ancak o kızın, o pislik herifin eşi olacak çirkef tarafından resmen eziyet çekmesi beni delirtti. resmen kızın evini taşladılar! iki aygır da getirmiş yanına.

ben o pislik kadından daha nefret ettim. oh olsun, yuvası başına yıkılsın. git kocana yap bunları sıkıysa. gücü zavallı kıza yetiyor pisliğin. seni boynuzlayan kocan, gerizekalı! hernese kız ve ailesi kaçtı kasabadan. kız nasıl ağlıyordu bir görseniz evi taşlanırken.

ben boynuzlandığı halde suçu kocasında değil de diğer kadında arayan kadınlardan daha nefret ediyorum. gurursuzun hası onlar. umarım bu tip kadınlar daha çok aldatılır. o zaman belki gerzek kafalarına dank eder sorunun çözümü.

Son düzenleme:
ben bir tane gördüm. çalıştığı yerin patronuyla ilişki yaşıyormuş, adam evli, çocukları var.
kız da küçük daha.
(ben de ikinci kadınları sevmem ancak yuva yıkma meselesinden değil o erkeğin suçudur. kendilerine hakaret ettikleri için. bu çok gurursuzca.)

ancak o kızın, o pislik herifin eşi olacak çirkef tarafından resmen eziyet çekmesi beni delirtti. resmen kızın evini taşladılar! iki aygır da getirmiş yanına.

ben o pislik kadından daha nefret ettim. oh olsun, yuvası başına yıkılsın. git kocana yap bunları sıkıysa. gücü zavallı kıza yetiyor pisliğin. seni boynuzlayan kocan, gerizekalı! hernese kız ve ailesi kaçtı kasabadan. kız nasıl ağlıyordu bir görseniz evi taşlanırken.

ben boynuzlandığı halde suçu kocasında değil de diğer kadında arayan kadınlardan daha nefret ediyorum. gurursuzun hası onlar. umarım bu tip kadınlar daha çok aldatılır. o zaman belki gerzek kafalarına dank eder sorunun çözümü.

evet kısmen haklısınız ama kadının da canı yanıyor.. evet asıl suçlu kocası ama elinde değil içindeki nefreti Bastıramıyor.. çok yakın Bi arkadaşım evli Bi adamla Beraberdi.. adamın eşi öğrendiğinde arkadaşımın evini arayip kızınız evli adamlarla geziyor gerekeni yapın demişti.. evde kıyametler koptu arkadaşım 1 seneye yakın Babasıyla küs kaldı.. evet eş hatayı kocasında aramalıydı ama canı yanmıştı, can yakmak istedi.. işte Bu erkekler de Bu rekabBetten zevk alıyor resmen.. kadınlar Birbirine düşüyor adamlar keyif çatiyor.. iki kadında da suç var.. eş öğrendiği an gururlu olup Boşayacak, evli olduğunu öğrendiği an sevgili de terk edecek.. arkadaşım Bilmeden Başladı Bu ilişkiye ayrılmak istedi öğrendiği an.. ama adam Boşanacam dedi.. mahkemeye verdi.. Boşanma davası görüldü hatta. ama arkadaşım en sonunda Bıraktı adamı.. karısı asla Boşanmam diyor.. Bi erkek seni aldatıyorsa kocam diye Bağrına Basmak anlamsız geliyor Bana..

ikinci kadini ikinci kadin yapan kimse asil suclu o bence
ikinci kadin olmayi bile bile kabullenmekde ayri bir suc
ayrica evdeki kadinda suclu
kocasinin ihtiyaclarini su ve ya bu sebebten karsilayamadigi icin
saglik sorunlari disinda tabiki

ikinci kadini ikinci kadin yapan kimse asil suclu o bence
ikinci kadin olmayi bile bile kabullenmekde ayri bir suc
ayrica evdeki kadinda suclu
kocasinin ihtiyaclarini su ve ya bu sebebten karsilayamadigi icin
saglik sorunlari disinda tabiki

İlk söylediklerinize katılıyorum fakat kadın erkeğin ihtiyaçlarını karşılamadığı için suçlu kısmına katılmıyorum.
O zaman beklentileri karşılanmayan kadınlar da (ki Türk kadınlarının büyük çoğunluğu bu grupta) aldatsın ne
de olsa haklılar ihtiyaçları karşılanmadı...Madem ihtiyaç karşılayamıyor karısı o zaman onu boşayıp ne yapıyorsa
öyle yapmalı adam,yalanla aldatmayla olmaz.

evli olan niye birinci oluyor onu anlamis degilim? aldatildigina gore kocasi icin birinci degil. yoksa gelir siralamasina goremi ssayilandiriliyor:D

kız da küçük daha.

buna, ozellikle son iki cumlene, imzami atarim:)

Bir erkek aldatiyorsa, kocam diye bagrima basmak banada anlamsiz geliyor. Burcu 01 bu cümlen cok dogru.

Birden aslan kesiliverir kadin, ne zaman esini kaybedecegini anlar ise, birden zayiflar, kendisine bakmaya baslar falan.... cok komik.
Hüsnü Senlendirici`nin karisi gibi, daha önce her zaman Hüsnünün burnundan getiren kadin, sonra ne zamanki Deniz Seki araya giriyor, kadin bir degisiyor. Bakimli olmalar, kocasina 2 veya 3 cocugu yapmalar vs. vs....Daha önce kocasini dirdiriyla basinin etini yiyen kadinlar, birden kocasini cok seven, sevecen kadin olmaya basliyorlar....

Ama su grupda var, kocasini ayartigi icin sadece o karsi tarafa, yani kocasina degil, hemcinsine düsman olan.
Yahu senin kocanin gözü disarida, yok, kesin o kadinlar kocasini kandirmislardir.

Ama gercekten herseyi ile süper iyi birisinin aldatma yasamasi cok üzücü, en cokda buna üzülür insan.

Sunu unutmayalimki, toplumumuzda hala erkek yapinca birsey olmaz kadin yapinca o.... olunur düsüncesi oldugu sürece bu aldatmalar ne yazikki olacaktir.

Ben tüm aldatmalara karsiyim, hic bir evliligin garantisi yoktur. Basima gelmez dememek lazim.
Sadece karekteri saglam bir erkegin böyle seyler yapmayacagini, gercekten sevgi biter ise bir evlilikte, bunu güzelce cözüme ulastirdiktan sonra yasamali bence özgürlügünü ama evli iken degil.

bence 2. olmayı kabul etmiş kadınlar acil sevgiye veya paraya ihtiyacı olan kadınlardır ve bu kadınlar sonu mutsuzluk olacağını bile bile ilişkiye devam eden kadınlardır
2. kadın olmayı ve kendine toplum tarafından hatta yeri geldimi birlikte olduğu erkeğin küçümsemeleriyle karşılaşmayı kabul edip devam ederek başta kendilerine gurusuz olan kendini sevmeyen kadınlardır

çok azıda zamanında 2. kadınlar tarafıdan anne babasının yuvası yıkıldığı ve babasının 2. kadına daha iyi davrandığını gören ve annesi gibi acı çekmemek için bilerek 2. kadın olan kadınlardır

Back
X