E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
saçlarıma çokbişi yapmam dökülmesini önleyici şampuanım var o kadar, bakım kremi kullanırım, makyaj öncesi nemlendirisi sürerim ardından tokalonun likit fondöteni, göz çevresine krem rengi kapatıcı allık rujumdanda far yaparım bi rimel bitti, akşam sütle temizler gülsuyuyla silerim bakım kreminden kısır döngü işte... fondöteni dudaklarımada sürerim ardından kalemle çizer hafifçe boyarım ruj daha kalıcı oluyo, bide asla markasına aldanıp kıvrık uçlu rimel almam aldığım rimelin ucunu istediğim gibi kendim kıvırırım
...15 günde bir yüzüme buhar banyosu yaparım..çok işe yarıyor yüzümde ne siyah nokta var ,nede bir tane bile sivilce..büyük bir kaseyi kaynar su ile doldurup,içine bir avuç nane atıyorum.üzerine eğilip başımın üstünden bir havlu atıyorum,durabildiğim kadar duruyorum..sonrada toınikle temizliyorum...biraz dinlendikten sonra yoğurt maskesi yapıyorum( tülin şahin kitabından öğrendim) 1 çorba kaşığı yoğurdun içine,yarım havuç rendesi koyup yüzüme sürüyorum ,15 dk sonra yıkıyorum..cilde parlaklık ve renk kazandırıyor...
kızlar bende size bi kaç şey yazayım
yüzünüzü sıcak suile yıkayın sonra hızla soğuk sıcak soğuk bunu 5,6 kez yapın yüzün gerginleştiriyor
ayrıca ben asla yüzümü temizleyici kullanmam eskinin bi traş sabunu vardı hatırlarmısınız bilmem silindir biciminde üstünde traş olan adam var işte o sabun cildi derinlemesine temizliyor bir güzellik uzmanı söylemişti ünlü biri bu uzman neyse birde su kaynatın buharına tutun sonra soğuk suyla yıukaytın tekrar bu işlemi 3,4 kez yapın
işe yarıyormu diceksiniz 30 yaşındayım daha 24 yaşında varmısın diyen bile çıkmadı düşünün hepinizi öptüm
yüzünüzü sıcak suile yıkayın sonra hızla soğuk sıcak soğuk bunu 5,6 kez yapın yüzün gerginleştiriyor
ayrıca ben asla yüzümü temizleyici kullanmam eskinin bi traş sabunu vardı hatırlarmısınız bilmem silindir biciminde üstünde traş olan adam var işte o sabun cildi derinlemesine temizliyor bir güzellik uzmanı söylemişti ünlü biri bu uzman neyse birde su kaynatın buharına tutun sonra soğuk suyla yıukaytın tekrar bu işlemi 3,4 kez yapın
işe yarıyormu diceksiniz 30 yaşındayım daha 24 yaşında varmısın diyen bile çıkmadı düşünün hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?