kim DAha YakısıkLı

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
sızce kenan imirzalıoğlumu kıvanç tatlıtuğmu erkan petekkayamı??? aklinialirimsmileaklinialirimsmile

bence d) hiçbiri . kocam :) en yakışıklısı :))

yakışıklılarda bağa mı yakışıklılarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ben her kadın gibi sevdiğim erkeği beğeniyorum. .benim için en yakışıklı o . hatta yakışıklı olması o kadar önemli değil. ben sevdiğim için o kadar yakışıklı aziz nesin in de dediği gibi

... ASLINDA BU DENLı GÜZEL KOKMAZ
Aslında bu denli güzel kokmaz hiç bir karanfil,
Onda seni kokladığımdan bunca güzel.
Aslında bu denli güzel olmaz hiç bir Sarıyer,
Orda seni öptüğümden bunca güzel.
Aslında bunca güzel olmaz hiç bir dünya,
Seni sevdiğim için dünya da böyle güzel.
Aslında bu denli deli değildim sor kime istersen,
Sevince seni delilik bile bak ne güzel.
Aslında sen dünya güzeli değilsin,
Sevdiğim için dünyada tek güzelsin
kaydirigubbakcemile2

Kenan'nin meşhur olmadıgını düşünürsek,bir artısı yok bana göre..yolda görsem dönüp bakmam..
Kıvanç; çok sarı :))) kası sarı sacı sarı sakalı sarı :)))
Ertan; ahanda bu neymiş der dönüp bakarım vallahi :)))))))

kıvanc tatlıtug canım yolda gorsem bu ne be diycegim cinsden biri:)

kıvanç
robbert pattinson (edward) seçeneklerde yok ama o ses tonu muhteşem benim sevgilimde öyle konuşsa süper olurdu içime işliyodu resmen bella demesi sanki bana diyomuş gibi boshayallersmile

ama kıvancın ayrı havası var boshayallersmile

kenanla kıvançı gördüm hatta kıvançı her yaz 1 hafta görüomkaydirigubbakcemile3 çok sarı sapsarı yaw sevmem sarısın erkekleri ama fizik fln hoş
kenana gelince bu yiğidide gördüm kaydirigubbakcemile3 fiziği çok güzel dönüp bu ne anam diosun ben dedim en azından:1: ama göz altları fln torbalı zaten minicik gözleri
erkan petekkaya yakışıklı adam yani ama öle çok çok değil
eee şıklarda benim göbekli 1.70 boyunda hafif kel ön dişleri büyük kocam yoksempatiksalakcinnidelikafadulden

kivanccccccc tabikideeee:asigim:
ama cok sari yaaaaa ohaoldumsmile
ben sarisin erkeklerden nefret ederim ama kivanc cok tatli:kedi:

kıvanç
robbert pattinson (edward) seçeneklerde yok ama o ses tonu muhteşem benim sevgilimde öyle konuşsa süper olurdu içime işliyodu resmen bella demesi sanki bana diyomuş gibi boshayallersmile

ama kıvancın ayrı havası var boshayallersmile

kiz robert twilightta bi yakisikli bi yakisikli sormaaaaŞeniz-tatlicadiarzu-
ama gel görki gercek hayatta hiiiiccccc yakisikli degiiilll ohaoldumsmile

Kıvanç ı yakından görmüş biri olarak tabii ki Kıvanç diyorum.
Ama keşke bu kadar sarı olmasaydı...
:1no2:

kıvanç sapsarı yaaa esmer olsaydı süper diyebilirdim,ama vücudu bi harikaa....Gerçi benim kocamdan başkasını gözüm görmüyo kiiii o da behlül ün göbeklisi:))

Back
X