Kim Demiş Diyetler Pazartesi Başlar Diye...

kiana_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
151
118
103
Kim başlamış pazartesi diyete başlamaya anlamadım. Ben bu zinciri kırdım ve Salı günü başladım. "29 Ocak Salı"

Her şey son 3 ayda 4 kilo almamla başladı. Her tartıda başka çıkıyorum. Sırayla aynı gün 61, 60, 59 çıktım. Ben kendimi 60 kabul ediyorum. Çünkü kilom 60 olduğunda kendimdeki kötüye gidişi hemen hissediyorum. Boy kısa olunca (152 cm) kilo çok kötü duruyor, herkeste olduğu gibi.

İlk iş karar vermemde oldu. Kendimi şimdilik 5-6 kilo zayıf düşünüyorum. Ama hedef 10 kilo!!!

Her şeyden önce sağlık geliyor tabi, karın çevrem almış başını gitmiş, çizme giyemez bir haldeyim. Bunun da ötesinde nişanda, düğünde ne yapacağım derdi de var.

Spor olarak istasyon sistemi denilen bir sistemi uyguluyorum.

Spor eğitmeni eşliğinde oluşturulan bir çember. 30'ar saniye aralıkla değişen hareketler. Daha doğrusu 30 saniye kondisyon aleti, 30 saniye eğitmenin gösterdiği hareket.

30 dakika süren bir spor. 2. gün bitti, ama kararlıyım, düzenli spor, beslenme ve elveda kilolar...

3. gün geçti sporda. Karın kaslarım varmış da benim haberim yokmuş. Kendileri uykudan uyandı sanırım. Hafif ağrı var.

Yememe biraz daha özen gösteriyorum. Tabiki çok skı bir rejimde değilim. Ama eskisinden daha çok dikkat ediyorum (dün yediğim 5-6 dilim patates kızartması hariç! Ama garsona tembihlemiştim, ızgaranın yanında olmasın diye :( )

Günlükcüm, 2 gün spora gidemeyeceğim. Ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım ne olacak ;)

Back
X