- 16 Ocak 2017
- 30
- 8
- 16
- 33
- Konu Sahibi Mandalina71
Daha oncede konu acmistim annem ve esimle ilgili.Annem hicbir sekilde kocami kabul etmedi.Daha once evlenmis bosanmis ve bi cocugu oldugunu biliyordu esimin.Su an esimle konusmuyorlar.Bugun annem arayip esimin eski esiyle konustugunu soyledi.Faceden yazismislar.Demiski anneme ben bugun donucem desem kizini bosar.Bana bir suru hakaret etmis.Anneme diyorum ki ver face sifreni girip bakayim.Daha once annem cok yalan soyledi sirf ayrilayim diye.Sen bana inanmiyor musun veremem sifre filan dedi.Seni butun akrabalara dislattim dislatmayada devam edicem.Kardesinin dugunune gelemiceksin.Cocuk dogur yaninda olmucam herkese rezil ol sen kalpsizsin dedi.Esimede soyleyemiyorum.Hatta anneme demis ki eski esi, dugunlerinden birgun once geldi bana yalvardi ben gonderdim geriye diye.Esimin eski esi cok sorunlu ama face filan kullanmadigini biliyorum.Eger diyorum annem dogru soyluyorsa neden bana yazismalari gostermiyor.Annem dogru soyluyorsa da esim beni alabilmek icin cok ugrasti bir suru borca girdi.Kendi payina dusenleride benim payima dusenleri de esim aldi.Alyans bile alamadim.Tam 1 sene beni ikna etmek icin yilmadan pesimde kostu.Insan sevmedigi biri icin bunlari yapar mi.Gercekten cildiricam biri bana yardim etsin ya..