Kim hakli, kim haksiz.. Bi bakarmisiniz ?

lay_lay_lom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
62
0
36
Sevgilimle suan ayriyiz ama barisma asamasindayken asamadigimiz bi engel var ..
3 sene universiteye gitmemi istemior. Resmen ya o ya ben der gibi bi tavri var, okulunu seciosan ben yokum dio.. 3 sene daha bekleyemem dio ! Biz 3 senedir birlikteyiz ve cokta yiprandi iliskimiz bu dogru, bu yuzden dha fazla bekleyemem dio.. Ama bencillik deilmi benm hayallerimi gerceklestirmeme neden mani olmak istio ne var bunda, beni olumune seven bi insan 3 sene daha bekleyemem diye bi omur kaybetmeyi goze alio.. Bu mu ask ? Boyle soyeldigimde ise, sen neden okuldan vazgecmeyip beni kaybetmeyi goze aliosun dio.. Anlamiorum kim hakli kim haksiz ! Sizlere soruorum kim hakli kim haksiz ve bu durumda ne yapmak gerek ?

BIRAK BIRAK NE OKULU KOCA KAÇIYORYA

sen neden okuldan vazgecmeyip beni kaybetmeyi goze aliosun dediğinde sende okulu bırakmazsam beni kaybetmeyi göze alıyorsun de

Canım sakın ha okulunu bırakma.Senin geleceğin o.Erkek arkadaşının seni desteklemesi lazımken böyle bir yaklaşım bana yanlış geldi.

Neyi bekleyemiyormuş beyefendi?? Saçmalığa bak.
Tabiki öncelikle kendi hayatın gelmeli.
Zaten eğitiminle kendi arasında seçim yapmanı isteyen adamdan hayır gelmez canım.

Bu durumda kesinlikle okulunu bırakmaman gerek. Hiçbir şey senin geleceğinden daha önemli değil.
İleride meslek sahibi olmadığın için, ekonomik özgürlüğünü kazanmadığın için çok pişman olabilirsin.
Düşmez kalkmaz bir Allah.İnsanın başına neler geliyor.
Merak ettim sevgilin ne iş yapıyor?

Biz uzagiz baya, yani ben belcika o turkiyede.. Yazdan yaza gorusuoruz anca.. 3 senede birlikteydik cok yipratti bizi uzaklik. Oyuzden bi 3 sene daha bekleyemem dio. Ama sirf o goz acip kapayip gececek olan 3 sene icin bi omur nasil kaybetmeyi goze alio.. Cok sevmek , cok asik diye buna mi denio ?

Aşk falan değil bunun adı.Kimse kimsenin hayatını engelleyemez.Seven adam da senin geleceğini senden çok düşünmelidir.

Bu sevmek değil bence.Senin geleceğini şekillendirmek en doğal hakkın.Buna neden itiraz eder ben anlam vereemdim.Çok seven insan gerçekten seven insan 3 değil 10 yılda bekler.Ama sen o geleceği eline alamazsan senin ömrün keşkelerle ve pişmanlıkka geçer.

Kabul edip, onunla hemencecik evlenseydim benden iyisi olmayacakti.. Ama etmedigim icin, suan benden kotusu yok ! Yazik ya, okumayi secmisim onu silmisim herseyi ben bitirmisim.. KOMIK sadece baska bsy deil !

hahahahah herifteki özgüvene bakar mısınız? ya ben neyse ya bişi demiyorum

yolveeer bacım yol ver.

3 senelik iliskinin bitme nedenine bakarmisiniz ? Beyefendi daha fazla bekleyemezmis ! Daha dun agliodu yalvariodu barisalim evlenelim asigim diye, cok deil ya daha 24 saat once ! Simdide beklemeyi kabul edemem dedi ve gitti ! Sevmiosa neden asigim evlenelim dio, seviosa neden gidio ? Nedir bu ya

Aşk bu değil tabiki!
Bırak ne yapıyorsa yapsın
Sakın eğitiminden taviz verme

ewet kesinlikle arkadaşlara katılıyorum canım okul gelip geçici bi fırsattır kaçırınca bi daha eline geçmez..

hadi evlendiniz3-5 sene sonra olmadı anlaşamadınız olur ya insanlık hali senin bi mesleğin paran olmadan kadın başına nasıl ayakta duracaksın lmaz: erkek arkadaşının yaptığı resmen bencillik ne olursa olsun eğitiminden asla vazgeçme..

Benimkide öyle bir şart koştu ama ben okulu seçtim,üniversiteye gidince daha rahat buluşunca işine bile geldi beyimizin seviyorsa 1 2 gün bırakır sonra döner,iyiki okumuşum iyikiiii bayanssulusmile

Okumanızı istemeyen adamla ne işiniz var???akannehir
Resmen kötülüğünüzü istiyor adam görmüyor musunuz?
Aşk,kıskançlık vs. değil bu sadece kompleksli ve bencil erkek profili..
Ben olsam ayrılırım.... diyecem yine fırça yicem birilerinden!!!!:roflol:

sukurler olsun ki aklın basında.sevsende mantıgın yerinde.ya o ole dedı dıye bıraksaydın.evlilik her zaman olur okul yıllarına gerı donulmuyor.hem boyle dusunen bı ınsanlada hayata bakıs acında bır olmaz.uyusamazsıniz.

Sakın okumaktan vazgeçme. Hadi diyelim evlendiniz anlaşamadınız ( Allah korusun ) Ayrılıyosunuz peşinde bir de yavrun var. O kuzuya kim bakıcak? Sen nasıl kendi ayakların üzerinde durucaksın. Herşey insanlar için diyerek bildiğin yolda ilerlemeye devam et. Seven insan okulu bekler.

e seni istemeye gelsinler. söz nişan derken... 1er sene sözlü nişanlı kalsanız al sna geçti 3 yıl sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…