kızlar şimdi nerden başlasam bilemiyorum, nişanlımın ailesi ile benim aramda çok fazla kültür farklılığı var ben izmirliyim onlar doğu kökenli ama nişanlımla aramızda böyle bi sorun yok kendiside akademisyen uzun yıllar yurt dışında eğitim görmüş biri, sorunumuza gelince malum kaynana derdi, saygıdeğer kaynanacığım !!! olur olmaz yerde konuşmayı pek sever, kaynanayım ben moduna girmeyi de tabii, neyse ben işlerim dolayısıyla (bu bahane tabi) çok sık görüşmüyorum kendileriyle, geçtiğimiz günlerden birinde annemlerle birlikte gittik o arada bi laf sokuşturdu hemen gelinlik görevin tabi gelecek gideceksin gibisinden, aslında çokta umursamam ama bugün annemle telefonda konuşurken kaynanana gidiyomusun dedi bende en son seninle gittim işte dedim, gelinlik görevini aksatma dedi gülerek, benimde canım sıkıldı biraz en azından yalnızken laf sok demi be kadın 
anacığımı niye üzüyosun ufff, nişanlımda bende kalacaktı duydu tabi annemin dediğini, sıkma canını şaka yapmıştır, takmamıştır benim annemin cahil olduğunu anne bilmiyomu sanki (benim annemden bahsediyor) falan dedi, hem ben karışmıyorum sana kim ne diyosa saygı çerçevesi içinde hak ettiği cevabı vereceksin ama annemin kötü niyeti yoktu öylesine laf olsun diye söylemiştir dedi bende biraz sert çıktım, ne sen ne annen hatta mezardan baban çıksa gelse bana durduk yerde laf sokamaz dedim :26: tabi nişanlımda bozuldu birazcık en iyisi ben bu gece kalmayayım bu işin sonu kötüye gider tartışırız dedi evine gitti, bende gitme demedim kötü mü etmişim??