• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı ?

Simsekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
350
271
53
Selam bayanlar. Bugün eşimle olan tartışmamızı anlatmak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

Ben cok konuşkan bir insan değilim eşim hep bundan şikayetçi, bi amacım olmamasından şikayetçi -ki haklı- her tartışma bu yüzden çıkıyor kendini gelistir falan filan
Bugun yine bu konuda tartıştık bana bayramdan sonra ailenin yanına git yılbaşına kadar orada kal düzelirsen ne âlâ düzelmezsen de geri gelir sadece cocuguna annelik yaparsın benden maddi manevi bi beklentin olmasın dedi. Bende ben gitmek istemiyorum, biraz daha sabret okulum bitsin kendi düzenimi kurup öyle giderim dedim (sınava girdim sonuca göre 2 yıl daha okuycam).

Esim de bu lafıma sinirlendi sen beni basamak olarak görüyosun, annen baban seni okutmamış ben okutuyorum düzenini kurduktan sonra da basıp gideceksin dedi ve bi sürü küfür hakaret...

Sizce benim düsüncem yanlış mı? Yoksa eşim mı haklı ?

Sizinle evlenmis o zamanlar amaciniz vardi da simdi mi aklina gelmis? Gerwkirse okutcak tabi ne demek? Erkekler niye boyle yaptiklarinin dediklerinin arkasinda duramiyolar? Sanki sizi hic bilmiyodu da ilk defa evlenince gormus gibi elestiriyo

Düzelirsen?Düzeltecek bi özellik göremedim ben sizde.Ama eşinizin düzeltmesi gereken yönleri var.Ne demek yılbaşına kadar ailene git kal, çok kırıcı çok ağır..

ne kadar acımasız bencıl bı eşin var
ahlaksız sen onun namususun en nıhayetınde ne demek maddı manevı bısey bekleme
aslında kurban Bayram'ında eşin gibi hayvanlar kurban edılse ortalık temızlenır kadınlarda rahat eder

Sizinle evlenmis o zamanlar amaciniz vardi da simdi mi aklina gelmis? Gerwkirse okutcak tabi ne demek? Erkekler niye boyle yaptiklarinin dediklerinin arkasinda duramiyolar? Sanki sizi hic bilmiyodu da ilk defa evlenince gormus gibi elestiriyo
Bu kadar tanımiyordu. Görücü usulü evlendik bir sene nişanlı kaldık nişanlılık süresinde de cok görüşemedik ailem yùzunden

Eşinizin hayattaki amacı neymiş, sizin çanınızı sıkmak mı? Eğitimine devam ettiğine göre bi amacın var demekki, bana çok garip geldi ilişkiniz.

Onun anlayışına göre ailemizi de basamak olarak görüyoruz. onlar da bizi okutuyor sonra kendi düzenimizi kurup gidiyoruz. Çocuğunun annesi olarak siz de daha kaliteli yaşam şartları hak ediyorsunuz. sizin okumanız çocuğunuz için de daha iyi olacak. ona daha iyi imkanlar sunabileceksiniz. Öyle olmasa bile siz de ona emek verdiniz.
Size amaçsız demesinin nedenini hiç anlayamadım.

Okuyorsunuz sinava giriyorsunuz çocuğunuz var. Pardon eşinizin sizden beklentişi ne hala kendinizi gelistırmenizi söylüyor ve kırıcı çirkin bir ifade ile. Eşinizin sizi sevdiğinizden emin misiniz bana eşiniz bahane arıyormuş gibi geldi

Bence esinizi iyice arastirin. Baskalarini gorup kiyasliyor olabilir. Sizi begenmemeye baslamis gibi. Baska arayislara da daha rahat girer giderseniz. Sakin biyere gitmeyin. Evinizeevliliginize sahip cikin. Onun da sahip cikmasini saglamaya calisin

Sanki esiniz elinizden geleni yapmis ama siz cvp vermemissiniz gibi hissettim belki son care boyle blof atiyordur. Ama yilbasina kadar coookk uzun bir sure.

Bence duzgunce alin karsiniza konusun. Gercekten ne istiyosun benden? Benden beklentin ne? Bu konusmalarindan hoslanmiyorum seklinde. Evlenmek sorumluluk demek siz birbirinize emanetsiniz. Orasi sizin eviniz. Babaevine gitmek ne demek? Sanki ayrilmak icin zemin hazirliyor gibi. Eziklik yasamayin onun esisiniz siz de sonucta birbirinizi tasimaniz onemli guclu durmak gerekiyor. Kendinizi begenin ki baskalari da sizi begensin :) Kimin basina ne gelecegi garanti mi?

Back
X