İyi akşamlar kızlar. Bugün sevgilim beni bi konuda yanlış anladı ve doğrusunu dinlemeden sinirli bi tepki verdi. Bende anlamadan neden yükseliyosun dedim işin aslını açıkladım. Anlatınca yanlış anladığını kabullendi ve özür diledi ama benim sinirlerim çoktan bozulmuştu bu sefer de ben surat asmaya başladım. Yemek yiyecektik bu da güya yumuşatmak için yemek boyunca benimle uğraştı. Uğraştı dediğim yanağımı sıkıyo, saçımı yüzümün önüne çekiyo, yemeğimle uğraşıyo vs çocukça şeyler. Bende daha beter sinir oluyorum böyle yaptıkça. En sonunda çocuk gibi salak salak hareketler yapma etrafına bi bak senden başka böyle şeyler yapan var mı millet bize bakıyo dedim. Başlarım millete umrumda değil kimse, çocukçaysa da bu benim içimdeki çocuk sen onu öldüremezsin, beni milletle bir tutma filan dedi 24 yaşında bu arada ve birileriyle kıyaslanmaktan nefret eder beyefendi bende zaten kıyas vermem kimseden ama bugün gerçekten ayar oldum. Üstüne biraz daha tartıştık totalde 1 saat sürdü o durumumuz ardından normale döndük ama benim içime sinmedi hala. Yani bu durumda o mu haklı, ben mi abartmışım yoksa rahatsız olmakta haklı mıyım? Sizin eşletinizin/sevgililerinizin bu tarz hareketleri var mıdır?