- 25 Haziran 2016
- 7.497
- 13.331
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
Herkese mutlu haftasonlari.konuya nerden baslasam bilmiyorum anlatacak cok sey var aslinda.esimle severek evlendik 5 yildir evliyiz bi tane dr prensesimiz var.esim ve ben ogretmeniz ama esim okumus olmasina ragmen bazi konularda cok geri kafali ve bu evliligimizi cok etkiliyor.ailesi asiri ataerkil ve esimde benden de boyle olmami istiyor.bugun sabah erkenden kalkip yasa gitti ailesiyle bende temizlige giristim.pencere kapi falan butun evi sildim.perdeleri asarken geldi kahvalti hazirlar misin dedi.bende cok yorgunum bekle hazirlarim dedim biraz gecince kizip kendisi hazirladi.bende dedimki yorgunum idare etsen ne olur sanki basladi yok ben hic onun kiymetini bilmiyormusum da benim gorevimmis ona yemek hazirlamak.tamam dedim normal zamanda olsa yaparim ama goruyosun yorgunluktan oldum zaten.yok sen beni onemsemiyosun ne varmis temizlik yapmakta diyip durdu.suc bende aslinda alistirdim onu rahatliga simdi napsam da onun gozunde hic bi degeri yok.tecrubeli kadinlardan yardim istiyorum.beni onemsesin bana deger versin istiyorum.esimin umrunda oldugumu dusunmuyorum seviyor belki ama eskisi gibi degil bana karsi.