kim haklı...

evrem89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
10
0
86
35
İstanbul
meraba arkadaşlar 3 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım kendimi haklı görüyorum ona kızgınlığım geçicek gibi değil onun için konuşmayalım dedim ve bitti...
sevgilimin facebookunda ilişki durumu ilişkisi var olarak kayıtlıydı bende facebookumu resimlerime erkekleryorum yapıyo die kapattırdı uzun zamandır girmemiştim geçen gün arkadaşımın facebookundan ne yapıyo bakıyım die girdim 11 şubat günü durumunu ilişkisi yok olarak kaydetmiş noluyo nie böle dedim oda arkadaşlarım herkes hayatında kim va o kişi kim demiş oda kimse yok hayatımda demiş herkese arkadaşları durumunu değiştirmesini isteyince oda değiştirmiş.. bende bunun üzerine çok kızdım ben neyimkimim ne oluyorum burda sen nasıl hayatımda kimse yok dersin dedimbeni hiçe saydı yok konuşmayalım dedim ve konuşmuyoruz erkekler kadınlardan dahaçok gururlu olurlar bu konularda o aramıcak hiç biliyorum ama bana abartma demişti ogün demekki kendisini haksız görmüyo haklımıyım değilmiyim

valla ben senin yerinde olsam facebook mu geri açardım klava: o da arkadaş listesinde görünce deliye dönerdi.

madem fotoğraflarına yorum yapılmasını istemiyordu o zaman sadece fotoğraflarını kaldırsaydın, neden kapadın ki facebook'u.
arkadaşları durumunu değiştirmesini niye istiyor ki anlayamadım..
madem onlar istemiş değiştirmiş durumunu, sen iste senin için de değiştirsin.

yaa arkadaş iltifat tarzında yorumlar yapmıştı oda bu yorumları görünce kızdı ve kapat facebooku dedi bende boş yere kavga çıkmasın die kapattım arkadaşları madem ilişkin yok neden ilişkin var die kaydettin düzeltsene demiş buda düzeltmiş ama arkadaşımda hata sen neden hayatımda kimse yok diosun ben neyim burda...

sende kabahat
niye kapattırıyorsun ki faceni kaydirigubbakcemile en kötü resim eklemez dururdu

ay bu facebooklar siteler msn ler bütün iliişkileri mahvediyor benneyaptımki

sen haklısın tabiki
ne demek hem senle beraber olcak hem arkadaşlarına hayatımda kimse yok dicek
moralini bozmak istemem ama arkadaş listesinden başka birine göz koymuş olabilir
o kıza karşılık ilişkim yok bak demek istiyo olmasın

- oğlum senin ilişkin mi var, face de ilişkili diye kayıtlısın?!?
- yoo ne ilişkisi,ilişkim filan yok...
- ee o zaman değiştirsene ,,,ilişkisi olmayan insan ilişkim yok yazar!
- ya hakkaten öyle olur dimi, dur ben bi koşu gidip değiştireyim...

Ya bazı erkekler kızları kandırdığını mı sanıyo kendi çapında çok mrk ediyorum.
Cnm bence bu bir bahane...Bu bi başka kıza "hayatımda kimse yok "msjı veriyo diye düşünüyorum ...Tutmuş sana da bu senaryoyu uydurmuş...
Bi daha ne ara ne sor bence, "hayatında yoksan yoksundur,varsan varsındır " facebookta da ,heryerde de !!!

bide o fecebook yüzünden kavga ediyoduk ama eşim kapattı ve sorunlar bitti ii etmişsin ayrıldığına evlenince daha zor oluyo

sen haklısın bencede..
beraberken ilişkim yok diye göstermesinin nasıl bir mantıklı sebebi olur ki...

Bu kadar... Arama o da aramasın zaten, hayatında sen varken de yokmuşsun gibi davranan biri için de hiiiiiiiiiç üzülme.

bence o arayana kadar arama
artı ararsa da tepkini koy.ne demek single olmak..
benim erkek arkadaşım durumunu ilişkisi yok yapacak, yok artık..
biraz önemsemesini sağla seni..

face kapattirmak nedir ya... cok goruyorum bunu cevremde... ezdirmeyin kizlar kendinizi... huzursuzluk cikmasin dedikce "ah canim sevgilim ne anlayisli" demiyorlar ki, daha da tepeye cikiyorlar kendilerine hak gorerek... degil facebook'unuzu, hicbir seyinizi iptal ettirmeye hakki yok sizin uzerinize olan. siz kapatin tabi kendisi istedigi gibi at kostursun sonra, oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…