kim haklı ??

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Daha önceki konumdan belki hatırlayanlar olacaktır. Kayınvalidem evindeki yiyecekleri toplayıp bize getiriyor be bende bundan duyduğum rahatsızlığı yazmıştım. Bazı arkadaslar abarttigimi, birçok kişinin kayınvalidesinden Hiçbirşey görmediğinden takındıklarını yazmışlardi. Dün kayınvalidemin gelirken getirdiğinin resmini ekliyorum.. Sizce haksız miyim kızlar? Yine abartıyorsun demeyin lütfen. Sonra diyorumki kendi kendime acaba ben mi kötü niyetliyim :rolleyes:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
daha öncede öyle küflenmiş bozulmuş şeylr getirdiyse haklısın.
ama belki farketmemiştir.
öncekilerde böylemiydi????

Daha önceki konumdan belki hatırlayanlar olacaktır. Kayınvalidem evindeki yiyecekleri toplayıp bize getiriyor be bende bundan duyduğum rahatsızlığı yazmıştım. Bazı arkadaslar abarttigimi, birçok kişinin kayınvalidesinden Hiçbirşey görmediğinden takındıklarını yazmışlardi. Dün kayınvalidemin gelirken getirdiğinin resmini ekliyorum.. Sizce haksız miyim kızlar? Yine abartıyorsun demeyin lütfen. Sonra diyorumki kendi kendime acaba ben mi kötü niyetliyim :rolleyes:

ekmeğin üstündekiler ne? neden bölünmüş?

evet canım. malesef benım ananemde böyle :( her geldiğinde getırdiği şeyler ya küflü yada bozuk yada 1 haftalık yemektır bizde kırmamak için bişi demiyoruz. ama çöpe gidiyo yazık:25:

Back
X