kim haklı?

aslanglsm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
141
8
11
Konya
slm kızlar...
ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik.eşim alkol sigara kahve vs alışkanlıkları olmayan birisi evine bakar ilgilenir eşim günde 2 - 3 saat devamlı internete takılıyor.bir kaç sefer ..... izlerken yakaladım facebookda kızlarla mesajlaşırken yakaladım.ama eşimi normal hayatda hiç bir kızla telefonda veya cafe vs yerlerde konuşurken para yerken görmedim duymadım aldığı maaşı olduğu gibi ev hizmetine ayırıyor.bana internete canı sıkıldığı için takıldığını söylüyor ben inanmıyorum.ayrıca hafif küfürler arada bir nadir şiddet de var böyle bir adam..ama sadece iş eve bakmayla biter mi?artık bıktım çözüm yolu bulamıyorum yardım edin acaba bana rahatmı batıyor?

Şaka mı yapıyorsunuz? Nasıl rahat mı batıyor diye düşunebiliyorsunuz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

İzlediklerine bir şey diyemem bence abes değil
Ama birileri ile görüşmesi abes ötesi
Küfür, arada şiddet zaten tartışılmayacak konular,asla olmaması lazım
Velhasıl bence rahat eşine batıyor

Ayni durumdayiz iste benim esimde internette ... izliyor yakaliyorum soz veriyor yine izliyo malesef care yok gerfek hayatta isten eve evden ise ole ailesi disinda da pek sorunumuz yok hani abartilacak anlamda ama bu ... meselesi beni cildirtiyor ve malesef çözüm yokk ben bulamadim hatta bugundlerde konu acmistim bu konu ile alakaki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buheriflerin hepsi aynı hepsinin üstüne benzin döküp yakacaksın

Bu kadar anlayışlı olacak ne var hanımefendi saydiklariniz hafife alınır sebepler değil ki.. çok şekersiniz bir de abartıyor muyum diyorsunuz ama kimse bu kadar alttan almanızı bekleyemez sizden lütfen gözlüklerinizi çıkarıp uzaktan bakın olaylara

Aynen keske ole olsa da kurtulsak ama malesef ben boyle oldugunu bilsem.kesinlikle evlenmezdim bide çocukta var daha beter care yok malesef yani ben bulamadim

Tabiki siz haklısınız.Yaptıkları masumca şeyler değil.Hele ki başka kızlarla görüşmek..
Anlamıyorum illa bi cafede mi görmeniz lazım.
Bence bi ayar çekin.Bu benim affedebileceğim bişey değil şahsen.

görücü üsulu evlensek anlayacam ama bu adam sözde beni seviyor

Adam seni facebookta kizlarla aldatiyor, dövüyor ve sen rahat mi batiyo bana diye soruyosun. Nasil yani????? Sence aldatilmak dayak yemek konfor sunan seyler mi?????

Aldatılıyor ve şiddet görüyorsunuz hangi rahattan bahsediyorsunuz acaba? Şu alkol-sigara olayını da meziyet olarak sunmasak keşke artık.

kızlar herkes yaşını doğru yazarak yorum yazabilirmi?çünkü ben bu konuyu bir kaç olgun teyzeye anlattım bana bazı tavsiyede bulundular.(EVLİLİĞİN TEMELİ SABIRDIR)dediler.o yaşlarda erkeklerde normal dir söylediler.sizlerin yorumuna bakacak olursam benim derhal bu herifden boşanmam gerekir.sizce bu dünyada kadınlarla kızlarla konuşmayan internet kullanmasını bilen erkeklerde internette sörf yapmayan erkek varmı.ayrıca ben eşime senin gibi erkek olmaz olsun dediğimde eşim bana senin istediğin gibi kız gibi olan erkeği bul getir bende onunla evlenecem diyerek bana evap veriyor.

29 yasindayim ve evliyim anlattiklariniz cidden de cok normal seyler deiller... Fakat yaslilarinda demek istedikleri su bence hayatini gozden gecir ve sonucunda bu negatif durumlar duzelir diyorsan o zaman sabret ama dusundugunde git gide kotuye giden bir durumsa ciddi anlamda evliliginizi gozden gecirip karar alin.... Hakkinizda hayirlisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet çok sağolun eşim söz verdi yapmayacam diye şuan bi durum yok gibi ama işte kuşku bir kere düştü mü kurtulamıyorsunuz

... izlemesi neyse de kızlarla konuşması, küfür etmesi, şiddet...bu adam sizi daha çok yıpratır eğer bu iğrenç huylarından vazgeçmezse ki bir insanın huylarını değiştirmek çok zordur.bir de başlığa "kim haklı" yazmışsınız.

Sen haksizsin...

Adam kufur ediyo..
Kizlarla yazisiyor ...
Siddet uyguluyor ...

Sen halla kim hakli diyosun , Bence uzaktan bak bi olaya tart ölc .. Sigara kahve aliskanligi yok ama.
diger kotu aliskanliklarin hepsi var... keske kahve icseymiss...

bana çooooooooooooook anlayışlı gbi geldiniz.sanki biraz aşırı değil mi bu olaya bu kadar normal yaklaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…