slm kızlar...
ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik.eşim alkol sigara kahve vs alışkanlıkları olmayan birisi evine bakar ilgilenir eşim günde 2 - 3 saat devamlı internete takılıyor.bir kaç sefer ..... izlerken yakaladım facebookda kızlarla mesajlaşırken yakaladım.ama eşimi normal hayatda hiç bir kızla telefonda veya cafe vs yerlerde konuşurken para yerken görmedim duymadım aldığı maaşı olduğu gibi ev hizmetine ayırıyor.bana internete canı sıkıldığı için takıldığını söylüyor ben inanmıyorum.ayrıca hafif küfürler arada bir nadir şiddet de var böyle bir adam..ama sadece iş eve bakmayla biter mi?artık bıktım çözüm yolu bulamıyorum yardım edin acaba bana rahatmı batıyor?
Ayni durumdayiz iste benim esimde internette ... izliyor yakaliyorum soz veriyor yine izliyo malesef care yok gerfek hayatta isten eve evden ise ole ailesi disinda da pek sorunumuz yok hani abartilacak anlamda ama bu ... meselesi beni cildirtiyor ve malesef çözüm yokk ben bulamadim hatta bugundlerde konu acmistim bu konu ile alakaki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar...
ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik.eşim alkol sigara kahve vs alışkanlıkları olmayan birisi evine bakar ilgilenir eşim günde 2 - 3 saat devamlı internete takılıyor.bir kaç sefer ..... izlerken yakaladım facebookda kızlarla mesajlaşırken yakaladım.ama eşimi normal hayatda hiç bir kızla telefonda veya cafe vs yerlerde konuşurken para yerken görmedim duymadım aldığı maaşı olduğu gibi ev hizmetine ayırıyor.bana internete canı sıkıldığı için takıldığını söylüyor ben inanmıyorum.ayrıca hafif küfürler arada bir nadir şiddet de var böyle bir adam..ama sadece iş eve bakmayla biter mi?artık bıktım çözüm yolu bulamıyorum yardım edin acaba bana rahatmı batıyor?
Tabiki siz haklısınız.Yaptıkları masumca şeyler değil.Hele ki başka kızlarla görüşmek..
Anlamıyorum illa bi cafede mi görmeniz lazım.
Bence bi ayar çekin.Bu benim affedebileceğim bişey değil şahsen.
slm kızlar...
slm kızlar...
buheriflerin hepsi aynı hepsinin üstüne benzin döküp yakacaksın
kızlar herkes yaşını doğru yazarak yorum yazabilirmi?çünkü ben bu konuyu bir kaç olgun teyzeye anlattım bana bazı tavsiyede bulundular.(EVLİLİĞİN TEMELİ SABIRDIR)dediler.o yaşlarda erkeklerde normal dir söylediler.sizlerin yorumuna bakacak olursam benim derhal bu herifden boşanmam gerekir.sizce bu dünyada kadınlarla kızlarla konuşmayan internet kullanmasını bilen erkeklerde internette sörf yapmayan erkek varmı.ayrıca ben eşime senin gibi erkek olmaz olsun dediğimde eşim bana senin istediğin gibi kız gibi olan erkeği bul getir bende onunla evlenecem diyerek bana evap veriyor.
29 yasindayim ve evliyim anlattiklariniz cidden de cok normal seyler deiller... Fakat yaslilarinda demek istedikleri su bence hayatini gozden gecir ve sonucunda bu negatif durumlar duzelir diyorsan o zaman sabret ama dusundugunde git gide kotuye giden bir durumsa ciddi anlamda evliliginizi gozden gecirip karar alin.... Hakkinizda hayirlisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?