• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim haklı?

Bi insanın ruhen aldatması yeter zaten fiziğe ne gerek var! Ayrıca her ne olursa olsun kendine rahatmı batıyor gibi düşüncelerle rahatsızlık verme ..ki bu erkeklerin yüzde doksani aynı kalan yüzde onuda net kullanmayı bilmiyor ondan ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar...
ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik.eşim alkol sigara kahve vs alışkanlıkları olmayan birisi evine bakar ilgilenir eşim günde 2 - 3 saat devamlı internete takılıyor.bir kaç sefer ..... izlerken yakaladım facebookda kızlarla mesajlaşırken yakaladım.:14:ama eşimi normal hayatda hiç bir kızla telefonda veya cafe vs yerlerde konuşurken para yerken görmedim duymadım aldığı maaşı olduğu gibi ev hizmetine ayırıyor.bana internete canı sıkıldığı için takıldığını söylüyor ben inanmıyorum.ayrıca hafif küfürler arada bir nadir şiddet de var böyle bir adam..ama sadece iş eve bakmayla biter mi?artık bıktım çözüm yolu bulamıyorum yardım edin acaba bana rahatmı batıyor?

kocan haklı tabi.karısı kızlarla mesajlaşmasına halen acaba bana rahat batıyorda ondanmı takıldım buna diye düşünürse adam rahat rahat internette takılır kızlarla sohbet eder.hem şiddet hem küfür hem aldatma var ama içkisi sigarası kahvesi yok.bunların olmaması yaptıklarını örtüyor tabi.şimdilik maaşını eve harcar ama yakında o mesajlaştığı kızlardan biriyle görüşmeye başladığında maaşının yarısnı unut bence.sen iki lokma ekmek için mi yaşıyorsun.sen kendine saygısı olması gereken bir bireysin. sana maddi olarak bakıyor diye eşinin istediğini yapmasına seni hiç yerine koymasına musade ediyorsun.sen kendine saygı duymazsan eşin hiç saygı duymaz.silkelen kendine gel lütfen.

kızlar herkes yaşını doğru yazarak yorum yazabilirmi?çünkü ben bu konuyu bir kaç olgun teyzeye anlattım bana bazı tavsiyede bulundular.(EVLİLİĞİN TEMELİ SABIRDIR)dediler.o yaşlarda erkeklerde normal dir söylediler.sizlerin yorumuna bakacak olursam benim derhal bu herifden boşanmam gerekir.sizce bu dünyada kadınlarla kızlarla konuşmayan internet kullanmasını bilen erkeklerde internette sörf yapmayan erkek varmı.ayrıca ben eşime senin gibi erkek olmaz olsun dediğimde eşim bana senin istediğin gibi kız gibi olan erkeği bul getir bende onunla evlenecem diyerek bana evap veriyor.

yorum yaparken bunu okumadan yorum yapmışım.sen zaten eşini haklı buluyormuşsun şu yazdığınla.niye bize soruyorsun ki teyzeler sana gereken cevabı vermişler işte.eşin de yaptığı ahlaksızlığı başka erkekleri örnek vererek ört bas etmeye çalışıyor.son söylediğinden zihniyeti belli erkek adam aldatır.internet yeni icad edilmedi siz evlenmeden önce de vardı madem bunları yapacaktı niye evlendi.

kızlar herkes yaşını doğru yazarak yorum yazabilirmi?çünkü ben bu konuyu bir kaç olgun teyzeye anlattım bana bazı tavsiyede bulundular.(EVLİLİĞİN TEMELİ SABIRDIR)dediler.o yaşlarda erkeklerde normal dir söylediler.sizlerin yorumuna bakacak olursam benim derhal bu herifden boşanmam gerekir.sizce bu dünyada kadınlarla kızlarla konuşmayan internet kullanmasını bilen erkeklerde internette sörf yapmayan erkek varmı.ayrıca ben eşime senin gibi erkek olmaz olsun dediğimde eşim bana senin istediğin gibi kız gibi olan erkeği bul getir bende onunla evlenecem diyerek bana evap veriyor.

Kardes yas kac ben sana sorayim?
Su anlattigini 27yillik evli anneme anlattim bosarim dedi net.
Saka gibisin bi'de rahat mi batiyo demissin sanirim hic rahatlik gormemissin.
Sadakat, guven vs ne ozaman? Adam sanal seks yapsa eli eline degmemis nolcak ki diyecek gibisin.
Sen bukadar pollyanna gibi bakarsan olaya sanalda konusmayla kalmaz zaten.

slm kızlar...
ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik.eşim alkol sigara kahve vs alışkanlıkları olmayan birisi evine bakar ilgilenir eşim günde 2 - 3 saat devamlı internete takılıyor.bir kaç sefer ..... izlerken yakaladım facebookda kızlarla mesajlaşırken yakaladım.:14:ama eşimi normal hayatda hiç bir kızla telefonda veya cafe vs yerlerde konuşurken para yerken görmedim duymadım aldığı maaşı olduğu gibi ev hizmetine ayırıyor.bana internete canı sıkıldığı için takıldığını söylüyor ben inanmıyorum.ayrıca hafif küfürler arada bir nadir şiddet de var böyle bir adam..ama sadece iş eve bakmayla biter mi?artık bıktım çözüm yolu bulamıyorum yardım edin acaba bana rahatmı batıyor?

aynısını siz yapsanız o ne tepki verirdi acaba hala kim haklı diye mi düşünüyosun yok artık:20: bunun aldatmadan farkı yok bi de baskalarıyla konusması cabası yani :41: hiç bişey olmasa bile nadir dediğin şiddet bile hiç olmaması gereken bişey :41: ne olursa olsun sana vuramaz :45:

o teyzeleri dinlersen onların yasadıgı gbi hayat yasarsın mutlu falan olamazsın bunu bil. sor bakalım kaçı mutlu yasamıs cok mutlu evlilikleri olmus hiç üzmemiş kocaları hiç bişey katlanmamıs olan var mı aralarında acaba :ssz: sen sabret bakalım kabullenmişsin zaten. :51:

Büyük konuşmayı sevmem ama eşimi facebookta başka kadınlarla konuşurken yakalasam ertesi gün boşanma kağıdını masasının üstünde bulur.. Aldatması için illa ki ortada bir temas olması gerekmiyor benim nazarımda.. Benimle konuşamayıp da onlarla konuşabildiği ne olabilir ki?
Kaldı ki hafif şiddet var diyorsunuz.. Benim evlilik anlayışımda bunlara yer yok..

slm kızlar...

ohoo eve babanız da bakardı hiç evlenmeseydiniz , sizde onun yaptıklarını yapın o zaman ne tepki vericek acaba ah bu adam oldum deyip adamlıktan nasibini almamış erkekler:47:

eşiniz yolunu bulmuş kendi bozuk ya tüm erekkleride kendisi gibi olduğu yalanını size yedirmeye çalışıyor daha fazla kanmayın artık yeter biz kadınlar yapsak yollu oluruz onlar yapınca normal alllah akıl fikir versin namus versin erkeklere

Küfür, "ufak" şiddet ve birilerine görüşmesi asla normal degıl. ... Izlemesine birsey demiyorum. Ama üste olanlar oldukça fazla

Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz. Bugun ufagi olsa yarın büyüğüne kapı açmış olursunuz. Bekara koca boşamak kolay derler; doğrudur fakat bugun bunları yapana resti çekmez ve susarsanız yarın ufagin büyüğünü yasarsınız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim kızlarla mesajlaşıyor derken kastettiğiniz nedir? Kimlerle ne konuşuyor? Flört mü ediyor?
Kocasını bütün kadın tanıdıktan, eşten, dosttan soyutlamaya çalışan çok kadın var. Ondan soruyorum.

Küfür ve şiddet konusunda ise diyeceğim birşey yok. Allah böyle rahatlığı kimseye nasip etmesin. Bu rahatlıksa ben almayayım. Size hayatınızda hiç mi kıymet, değer, gerçek rahatlık verilmedi ki bunu rahatlık sanıyorsunuz... Üzüldüm doğrusu.

Son düzenleme:
bence rahat size değil eşinize batıyor.

eve bakıyor ediyor diye baska kadınlarla yazısması normal olabilir mi hic? o zaten onun görevi. ayrıca dışarda kızlara para yedirdiğini görmedim demişsiniz, dışarda yapmıyor diye sanal konusmalara bi sey dememeniz de ilginc. hem her dakika yanında mısınız nereden biliyorsunuz o kadınlardan biriyle dışarda da görüşmediğini?

Ne demek rahat mı batıyor. Ufak tefek şiddet nasıl oluyor yani şiddet şiddettir bir ölçüsü yok bana göre. ... izlemesine bir şey diyemem bu affedilebilir bir durum oturup konuştuktan sonra,ancak şiddet ve küfür varsa işin içinde or da bir durun derim. Yani siz bunları yaşarken eşinizden soğumuyor musunuz?

izlemesi belki affedilebilir fakat sebep ne olursa olsun konuşması kabul edilemez..rahat eşinize batıyor bence..
Çünkü aldatmaya yönelik girişim var ama icraat yok..
çoğu kadın için sizin yazdıklarınız ayrılık sebebidir..
demiyorumki gidin kavga edin tartışın yada ayrılın...Ama mutlaka ciddi ciddi konuşun..siz başka erkeklerle can sıkıntısından konuşsanız o ne hisseder???

Sen haksizsin...

Adam kufur ediyo..
Kizlarla yazisiyor ...
Siddet uyguluyor ...

Sen halla kim hakli diyosun , Bence uzaktan bak bi olaya tart ölc .. Sigara kahve aliskanligi yok ama.
diger kotu aliskanliklarin hepsi var... keske kahve icseymiss...

Bilerek mi yazdınız bilmiyorum ama kahve içmekten değil.
Gitmekten bahsediyor konu sahibi.
Hani erkekler tavla-okey oynuyor ya orası :1::1:

slm kızlar...
Ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik.eşim alkol sigara kahve vs alışkanlıkları olmayan birisi evine bakar ilgilenir eşim günde 2 - 3 saat devamlı internete takılıyor.bir kaç sefer ..... Izlerken yakaladım facebookda kızlarla mesajlaşırken yakaladım.:14:ama eşimi normal hayatda hiç bir kızla telefonda veya cafe vs yerlerde konuşurken para yerken görmedim duymadım aldığı maaşı olduğu gibi ev hizmetine ayırıyor.bana internete canı sıkıldığı için takıldığını söylüyor ben inanmıyorum.ayrıca hafif küfürler arada bir nadir şiddet de var böyle bir adam..ama sadece iş eve bakmayla biter mi?artık bıktım çözüm yolu bulamıyorum yardım edin acaba bana rahatmı batıyor?

birileriyle sohpet etmek mi? Bence bu konu oyle basıt değil aranızda bır eksıklık var ki yönelim duymuş hadsiz! Ne olacak

19 yaşındayım bekarım.
O teyzeye gidip diyin ki ben erkeklerle konuşuyorum ama kadınlık görevlerimi yapıyorum kocama karşı evim tertemiz filan diyin.
O kadın size ne gözle bakar tahmin edebiliyormusunz?
Erkek yapınca sabır derler kadın yapınca o... siz de konuşun sonra kocanıza söz verin?
Aynısını yaşatın. Siz de ..... izleyin?
Bu konuyu da çok okuyoruz artık eşim ..... izliyor napmalıyım boşanıyım mı filan.
Çok normal değil mi? Oturun bir gün beraber izleyin.
O sizin izlemenize dayanamayıp kapatır galiba.

yaşım 35 8 yıllık evliyim 3 yıl da flört ettik eşimle
şu an da hamileyim

eşim bu sürenin tamamı içinde hiç başka kızlarla facebooktan konuşmadı
çok iyi internet kullanmayı bilir ama bunu başka kadınlar için kullanmaz
p.... izlemez
şiddet ve hakaret zaten yok
şiddeti geçtim bana sesini en fazla 4-5 kere yükseltmiştir bu sürede ki onda da ben çok fena bağırmaktayken olmuştur
bu arada ailesi yüzünden boşanma aşamasına geldiğimiz de oldu

ama tabi sigara içiyor eve de bakıyor ama bir dönem maddi sıkıntı yaşadık
ben sigara içmesine sabrediyorum ve maddi sıkıntı çekerken de hep sabrettim
evlilikte sabır bunlara olur hanımefendi
aldatmaya şiddete küfre falan değil

evlilik adı altında böyle şeyleri normalleştirmeyi hiç anlamadım bundan sonra da anlamayacağım
hee bir de benim eşim sizin eşinizin yaptığını yapsa anında boşarım
çocuğumun olması birşey değiştirmez
o da bunu bilir

Pardon evinize kadın getirse kabul edicek gibisiniz
Yazdığınız şeyler normal değil
..... izliyor diosunuz en masumu bu
Kızlarla konuşuo diosunuz o bilgisayarı ona yedirmeniz lazım
Abartıyo muyum diyorsunuz
Evde ne içiyorsunuz merak ettim

Back
X