- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benim esim bensiz dügüne gitmez ilginc....
sizde masallah her konuda hizir gibi yetisip insanlara cevap yetistiriyorsunuz. cok acik ve net. evli olan adam esiyle gitmeli ne demek sen gelme yorulursun.... bu isin icinde is var demek istedim. ayrica sizi alakada etmez cevabin size degil konu sahibineşimdi bu yorumun, konu sahibine nasıl bir faydası var?
kadın eşi onu bırakıp gitti diye üzülüyor, siz "benim eşim bensiz düğüne gitmez"
aferim eşinize, şak şak şak
olabilir birsey varki gelmenizi istemediBen öyle çok şüpheci biri değilim ama nedense aklıma tek bir sey geldi;
Gittiği düğünde eski sevgilisini görme ihtimali var mı?
sizde masallah her konuda hizir gibi yetisip insanlara cevap yetistiriyorsunuz. cok acik ve net. evli olan adam esiyle gitmeli ne demek sen gelme yorulursun.... bu isin icinde is var demek istedim. ayrica sizi alakada etmez cevabin size degil konu sahibine
he canim he iyi geceler sanadasizin yorumunuzun altında "beğen" "çoklu alıntı" "cevapla" butonları olduğu sürece, istediğim gibi alakadar olabilirim
diğer yazdıklarınıza konuyu uzatmamak adına cevap yazmıyorum